مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران تاکید کرد؛

تشدید نظارت بر چاپخانه‎‌های تهران و رفع مشکلات صنایع وابسته

جاودانی با تاکید بر تشدید نظارت بر چاپخانه‌های استان تهران گفت: بهره‌وری مطلوب چاپ و صنایع وابسته، شناسایی دقیق‌تر ماشین آلات موجود، به روزرسانی آخرین اطلاعات چاپخانه‌ها، شناسایی واحد‌های فعال و غیر فعال و نظارت بر محصولات و محتوای چاپی از اهداف این اقدام است.
کد خبر: ۴۵۹۸۴۵
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۶ - 01June 2021

تشدید نظارت بر چاپخانه های تهران و رفع مشکلات صنایع وابسته بازدید 1200 واحد چاپی ظرف مدت 45 روزبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، «احد جاودانی» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با بیان اینکه استان تهران در برگیرنده بخش عمده صنوف و صنایع مرتبط با چاپ است، اظهار داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان علاوه بر صدور مجوزها و مکاتبات اداری، در زمینه نظارت و ارزیابی چاپخانه‌ها و صنایع وابسته نیز گام های موثری با همیاری و پشتیبانی دفتر چاپ و نشر معاونت امور فرهنگی وزارت متبوع و اتحادیه های مربوط برداشته است.

وی با اشاره به افزایش نظارت ها در چند ماه اخیر اظهار داشت: شناسایی دقیق تر ماشین آلات موجود، به روز رسانی آخرین اطلاعات چاپخانه ها و صنایع وابسته، شناسایی واحدهای فعال و غیر فعال از جمله مهم ترین دستاوردهای حاصل شده از نظارت های اخیر است.

جاودانی با بیان اینکه با هماهنگی دفتر چاپ و نشر وزارت متبوع در ظرف مدت ۴۵ روز ۱۲۰۰ واحد چاپی توسط کارشناسان این اداره کل مورد بازدید قرار گرفت، افزود: ضمن بازدیدهای انجام شده مشخص شد برخی از چاپخانه ها به دلایل مختلف بویژه مشکلات اقتصادی مدتی است بصورت محدود فعالیت داشته که در صدد هستیم با توجه به حدود اختیارات و امکانات این اداره کل موانع موجود را مرتفع کنیم.

وی در خصوص نحوه اجرای نظارتها گفت: این اداره کل با ترتیب دادن دوره های آموزشی برای ناظرین نسبت به تشکیل تیم های نظارتی اقدام کرده است.

جاودانی در تشریح عملکرد کارشناسان و نحوه نظارتها عنوان کرد: ناظرین برای انجام بازدید در ساعات اداری و غیر اداری به مراکز هدف مراجعه و ضمن تکمیل کاربرگ های طراحی شده، گزارش های خود را به معاونت امور فرهنگی و رسانه ای اداره کل برای جمع بندی نهایی ارائه می کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با اشاره به نتایج این نظارت ها هم خاطرنشان کرد: یکی از نتایج مهم، شناسایی مراکز متخلف است که خارج از چارچوب های قانونی و آئین نامه ای فعالیت دارند که بر حسب نوع تخلف برخورد های لازم صورت می گیرد.

وی ادامه داد: این تخلفات شامل چاپ محصولات ممنوعه، عدم رعایت قوانین و مقررات ابلاغی از جمله موارد مربوطه به پاسداشت زبان فارسی، چاپ محصولات آرایشی بهداشتی، خوراکی، لوازم یدکی خودرو بدون اخذ مجوز های لازم است.

جاودانی با بیان اینکه این نظارت‌ها با مراجعه مستقیم کارشناسان به واحدهای چاپی همراه است، افزود: کارشناسان مربوطه با دادن راهنمایی و مشورت به چاپخانه داران و صنایع وابسته آنان را در به روزرسانی اطلاعات آماری و اخذ مجوز فعالیت، یاری می دهند.

انتهای پیام/341

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار