به گزارش گروه اجتماعی دفاعپرس، سردار «محمدرضا مقیمی» رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا در حاشیه همایش رؤسای پلیس امنیت اقتصادی سراسر کشور اظهار داشت: تشریح عملکرد سال ۱۳۹۹، آسیب شناسی فرآیندهای اجرای مأموریتها و تبیین اولویتها و برنامههای سال ۱۴۰۰ پلیس امنیت اقتصادی از محورهای اصلی برگزاری این همایش بود.
وی افزود: در راستای فرمایشات حضرت امام خامنهای برنامههای پلیس امنیت اقتصادی ناجا در سال ۱۴۰۰ با اولویت توسعه و استقرار پلیس در گمرکات کشور، تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تشدید مبارزه با جرایم اقتصادی، اشراف و تسلط اطلاعاتی در حوزههای امنیت اقتصادی و تقویت حوزههای تعاملی تعیین و برای اجرا به استانها و سازمانهای ذیربط ابلاغ شده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به برنامههای کلی این پلیس در حوزه مأموریتی پلیسهای تخصصی نیز توضیح داد: پلیس گمرک با تکمیل استقرار در ۲۵ مبادی رسمی ورودی و خروجی کالا و استقرار جدید این پلیس در ۲۹ مبادی رسمی ورودی و خروجی کالا در سال جاری، ایجاد شبکه سامانهای در مبادی ورودی کالا و هوشمندسازی سامانههای پایشی مرتبط با فرآیند تجارت (هوش مصنوعی) با رصد مبدا و مقصد کالا مأموریتهای خود را انجام میدهد.
وی خاطرنشان کرد: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تجهیز ایستگاههای بازرسی با رویکرد مبارزه با قاچاق کالا به سیستمهای کنترل الکترونیکی، دست افزار، رایانه و سامانههای مورد نیاز هوشمندسازی، مبارزه با قاچاق کالا و ارز از طریق ایجاد بسترهای فناوری محور (سامانه) و تامین ریز پرنده برای شناسایی و اجرای مأموریتها را در دستور کار خود دارد.
این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: این پلیس نیز با ارتقاء مقابله با جرایم اقتصادی اولویت دار (اجرای طرحهای سراسری و منطقهای مبارزه با اخلال گران بازار طلا، سکه و ارز، احتکار کالاهای اساسی، بهداشتی و پزشکی) با اشراف به زنجیره تأمین کالا (واردات، انبار و توزیع) در داخل کشور از مسیر سامانههای مرتبط با فرآیندهای اقتصادی، اشراف اطلاعاتی در مبادی ارسالی کالا برون مرزی به داخل کشور و نشانگاههای اقتصادی کشور انجام وظیفه میکند.
سردار مقیمی در بخشی از اقدامات پلیس به همکاری با سازمانها و نهادها به منظور تسهیل امور مربوط به تولید و مانع زدایی در بخش تولید از جمله اصلاح فرآیندها، جلوگیری از واردات بیرویه و ممانعت از ورود کالای قاچاق اشاره کرد و تعامل با سازمانها و نهادهای متولی اقتصاد در کمک به برقراری امنیت در بازارهای پولی و سرمایهای و در نهایت جلب اعتماد مردم به بازارهای سرمایهای را بسیار ارزشمند و مهم عنوان کرد.
وی با بیان اینکه پیشگیری مقدم بر مقابله است و اساس پلیس امنیت اقتصادی بر این اصل پایه گذاری و استوار شده است، اظهار داشت: همکاران بنده در سراسر کشور اصل را بر پیشگیری جرایم اقتصادی قرار داده اند و در تلاش هستند که با پیش بینی و آیندهپژوهی مناسب با اقدامات پیشدستانه از وقوع جرایم اقتصادی پیشگیری کنند.
سردار مقیمی عنوان کرد: در حوزه مقابله و مبارزه نمیتوانیم غفلت کنیم و منفعل باشیم و در آنجایی که سوداگران اقتصادی از قانون سرپیچی میکنند پلیس امنیت اقتصادی با جدیت و اقتدار ورود کرده و با اخلالگران امنیت اقتصادی برابر با قانون برخورد میکند.
سردار مقیمی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری خوب مردم با پلیس از آنان خواست که درصورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرقانونی اقتصادی موضوع را از طریق فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.
انتهای پیام/ 241