به گزارش دفاعپرس از ساری، حجت الاسلام «محمود محمدی شاهرودی» جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در آیین جشن میلاد باسعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و گرامیداشت آغاز دهه کرامت در حسینیه عاشقان ولایت ستاد سپاه استان مازندران به شاخصهای مهم انتخاب اصلح در انتخابات بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب پرداخت و اظهار داشت: قرآن امر کرده که امانت را به اهلش بسپارید لذا اینکه این امانت چیست و امانت پذیر چه خصوصیتی باید داشته باشد را بررسی خواهیم کرد.
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی، انقلاب اسلامی و ارزشهای برخواسته در این نظام امانت است، افزود: این امانتها ثمره مجاهدتهای انبیاء، اولیای الهی، مجاهدتهای امام و شهدا است.
حجتالاسلام محمدی شاهرودی حضور و مشارکت مردم در انتخابات مهم است، خاطرنشان کرد: نقش مردم در تحویل امانت مهم و بیبدیل است.
این مسئول با بیان اینکه کسی که بتواند زمینه عدالت را در جامعه بیشتر کند، امانتدار است، ادامه داد: کسی که صداقت در گرفتار دارد و در امانتداری موفق است، از شاخصهای دیگر فرد اصلح است.
حجتالاسلام محمدی شاهرودی اضافه کرد: از ملاکهای انتخاب اصلح، تحول خواهی و انگیزه برای تغییر وضع موجود است.
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با تصریح بر اینکه کسی که معتقد به تمدن نوین اسلامی باشد، یکی دیگر از ملاکهای انتخاب اصلح است، اضافه کرد: کسی که باور داشته باشد که این تمدن میتواند جامعه اسلامی را رقم بزند، لذا این جایگاه ریاست جمهوری میتواند تحول آفرین باشد.
وی تاکید کرد: کسی که تا ابد مدافع نظریه ارزشهای انقلاب اسلامی باشد. کسی که باور دارد در تمامی مراحل پنجگانه اگر انقلاب و روحیه انقلابی نباشد، انقلاب پیشرفت نخواهد کرد.
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین در ادامه به بایدهای انتخاباتی هم اشاره کرد و گفت: یکی از بایدهای انتخاباتی این است که مرزهای با دشمن را کمرنگ نکنیم.
حجت الاسلام محمدی شاهرودی با بیان اینکه عدهای جریان انقلابی را به عدم ارتباط با دنیا متهم میکنند، تصریح کرد: جریان انقلابی میگوید مشکل ما با بیگانه عدم اعتماد است نه عدم ارتباط با دنیا.
این مسئول عزت، حکمت و مصلحت سه اصل مهم برای ارتباط با دنیا است، گفت: وقتی همه نگاه به بیگانه باشد، نمیتوان به توانایی داخل تکیه کرد.
وی با تاکید بر اینکه مدیریت جهادی و ما میتوانیم عامل پیشرفت در همه عرصهها است، افزود: از برکات انقلاب به اوج رساندن مشارکت مردمی بود لذا وظیفه ما در این آزمون الهی مشارکت حداکثری و مشارکت آگاهانه است.
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین بهترین الگو برای مشارکت حداکثری را روش فاطمی دانست و خاطرنشان کرد: تبلیغ چهره به چهره، موثرترین روش برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است.
حجتالاسلام محمدی شاهرودی به انتخاب آگاهانه و اثربخش پرداخت و افزود: خدمت به محرومان باید یک اصل باشد، لذا کسی که حقوق ۸۰ میلیونی میگیرد به محرومان توجه نمیکنند.
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی که نامزدها بر اساس خدمات رقابت کنند، خاطرنشان کرد: عدالت باید در نظام محقق شود و مبارزه با فساد را یک اصل بداند و به آن بپردازد.
به گفته حجت الاسلام محمدی شاهرودی معنویت و اخلاق مهمترین معیار انتخاب آگاهانه است.
وی با تصریح بر اینکه نظام اسلامی، نظام اخلاقی است، تصریح کرد: در چهل سال نظام اسلامی همه شناخته شده هستند، لذا حجت بر همه تمام است و میبایست بر اساس کارنامهها و عملکردها انتخاب کرد.
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: رقابتهای انتخاباتی در چهارچوب نظام و انقلاب باشد لذا باکرامت رفتار کنند، بداخلاقی، تخریب، افترا و تهمت را مطلقا راه ندهند.
حجت الاسلام محمدی شاهرودی باید در میدان سیاست تقوا رعایت شود، خاطرنشان کرد: انتخابات را باید وسیله ناامید برای دشمن کنیم لذا در عرصههای مختلف باید دستاوردهای نظام را به مردم گفت.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند فقط آنچه که میتوانید انجام بدهید را وعده دهید. ذهن مردم را خراب و وجه کشور را تخریب نکنید.
حجت الاسلام محمدی شاهرودی با تصریح براینکه در انتخابات نباید چهره جمهوری اسلامی را سیاه جلوه داد، اضافه کرد: نباید در انتخابات از بیت المال سوء استفاده کرد.
جانشین نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی که باید بحث آزاردهنده برنده و بازنده را کنار گذاشت، افزود: بعد از چهل سال ما مجری میخواهیم؛ کسی که مجری قوانین باشد کسی که تابع ولایت باشد نه سیاستگذار و تئوری پرداز در مقابل گفتمان انقلاب.
وی با تاکید بر حضور هوشمندانه و آگاهانه در انتخابات یادآور شد: هر رای در صندوق دفاع از دین و ولایت و نظام اسلامی است.
انتهای پیام/