کرمانشاه میزبان یک شهید گمنام می‌شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: شهرستان کرمانشاه در سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) میزبان یک شهید گمنام می باشد.
کد خبر: ۴۶۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۴ - 12May 2015

کرمانشاه میزبان یک شهید گمنام می‌شود

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس از کرمانشاه سرهنگ پاسدرا مرادعلی محمدی  مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه از خاکسپاری یک شهید گمنام در این شهرستان خبر داد.

محمدی گفت: در روز بیست و چهارم اردیبهشت ماه مصادف با سالروز شهادت حضرت امام موسی کاظم (ع)، شهرستان کرمانشاه میزبان یک شهید گمنام خواهد بود.

وی افزود: این شهید والامقام در محل سپاه حضرت نبی اکرم (ص) کرمانشاه تشییع وتدفین خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس استان کرمانشاه در ادامه اظهار داشت: مراسم تشییع و تدفین این شهید گمنام با حضور پاسداران، بسیجیان و خانواده های آنان انجام می گیرد.

وی در مورد مشخصات این شهید گفت: این شهید والامقام 30 ساله و در عملیات خیبر در منطقه عملیاتی جزیره مجنون به درجه رفیع شهادت نائل گردیده است .

گفتنی است با این اقدام ، تعداد شهدای گمنام که مردم  ولایت مدار استان کرمانشاه میزبان آنها می باشند به 107 شهید والامقام خواهد رسید.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها