بازخوانی/

مروری بر زندگی‌نامه شهید حجت‌الاسلام «سیدفخرالدین رحیمی»

شهید حجت‌الاسلام «سید فخرالدین رحیمی» نماینده مردم خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی در هفتم تیر ۱۳۶۰در انفجار دفتر حزب جمهوری توسط منافقین کوردل به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
کد خبر: ۴۶۴۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۹ - 28June 2021

مروری بر زندگینامه شهید حجت‌الاسلام سیدفخرالدین رحیمی؛ از شهدای ۷ تیر

به گزارش دفاع‌پرس از خرم آباد، «سید فخرالدین رحیمی» از شهدای روحانی لرستان در سال ۱۳۲۳ هجری، شمسی در شهر خرم‌آباد و در یک خانواده روحانی متولد شد. پدرش حجت‌الاسلام  «سید علی‌اکبر رحیمی» از علمای بزرگ شهر بود که نسب او به حضرت امام موسی بن جعفر (ع) می‌رسید.

سید فخرالدین پس از پایان تحصیلات متوسطه در سال ۱۳۳۹ برای تحصیل علوم دینی به شهر مقدس قم عزیمت نمود و در حوزه علمیه آن شهر مشغول به تحصیل شد.

در سال ۱۳۴۱ که زمزمه‌های نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) به گوش می‌رسید، وی در حال فعالیت سیاسی علیه رژیم منحوس پهلوی دستگیر و به مدت شش ماه روانه زندان شد و پس از آن وی همچنان به مبارزات جدی بر ضد نظام شاهنشاهی می‌پرداخت تا این‌ که حکم اعدام غیابی علیه او در نیمه اول سال ۱۳۵۷ صادر شد اما این امر او را در مبارزاتش جسورتر کرد.

ارتباط شهید رحیمی با جوانان و عشایر لرستان به جو مبارزات در این استان رونق می‌بخشید. وی با قرار دادن مسجد علوی خرم‌آباد به‌ عنوان کانون مشتعل علیه رژیم طاغوت فعالیت‌ها و مبارزات مردم و جوانان را در شهر و استان مدیریت می‌کرد.

شهید رحیمی بارها در کمیته ضد خراب کاری و زندان‌های دیگر رژیم پهلوی، زندانی شد و به شهرهای «ایرانشهر» و «اقلید» فارس تبعید شد.

شهید سید فخرالدین رحیمی در تبعید با چند تن از روحانیون بزرگوار از جمله «سیدعلی خامنه‌ای» و «محمدکاظم راشدیزدی» آشنا می‌شود که این آشنایی‌ها باعث خوشحالی‌اش می‌شود.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی شهید رحیمی از سوی مردم شریف و قدردان خرم‌آباد به‌ عنوان نماینده مجلس انتخاب شد. وی این‌بار در سنگر مجلس شورای اسلامی تمام توان خود را به‌ کار بست تا برای مردم استان و به‌ ویژه شهر خرم‌آباد منشأ خیر و برکت باشد. وی سرانجام در هفتم تیرماه ۱۳۶۰ در انفجار دفتر حزب جمهوری توسط منافقین کوردل به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار