همزمان با سالروز شهادت حجت‌الاسلام حقانی؛

مجموعه پوسترهای «سفیر حق» منتشر شد/ روایاتی از سیره‌ی زندگی شهید حجت‌الاسلام حقانی+ پوستر

روایاتی از سیره‌ی زندگی شهید حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین حقانی در قالب مجموعه پوسترهای «سفیر حق» منتشر شد.
کد خبر: ۴۶۴۵۵۷
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۵ - 30June 2021

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، سازمان تبليغات اسلامی همزمان با سالروز شهادت حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین حقانی روایاتی از سیره‌ی زندگی این عالم مبارز و ربانی را در قالب مجموعه پوسترهای «سفیر حق» منتشر کرد.

در بخشی از داستان‌های این مجموعه پوستر که در اینجا قابل مشاهده است آمده؛ جنگ شروع شده بود. اسکله‌ها را می‌زدند. وقتی صف کشتی‌هایی را که برای تخلیه بار به اسکله آمده بودند دید، گفت: هر طور شده باید اسکله‌ی نیمه کاره‌ی بندرعباس راه بیفته.

مجموعه پوسترهای «سفیر حق» منتشر شد/ روایاتی از سیره‌ی زندگی شهید حجت‌الاسلام حقانی+ پوستر

ایتالیایی‌ها رفته‌اند، خوب بروند؛ خودمان می‌سازیمش. کارگرهای بومی منطقه را سر خط کرد برای حل مشکلات اسکله.

اوضاع اسکله که روبراه شد، روزی پنج الی شش کشتی بارشان را تخلیه می‌کردند آخر شب آمد دنبالم که به یک منطقه دورافتاده بین میناب و بندرعباس برویم.

راه صعب العبور بود مردم در کپر زندگی می‌کردند. ماشین را که دیدند، دورش را گرفتند و با تعجب نگاهش می‌کردند. رفت بین مردم و سرصحبت را باز کرد. حرف‌های‌شان را شنید و نیازهایشان را نوشت.

تا سحر بین مردم بین مردم بود و بعد برگشتیم. صبح، دستور داد هر چیزی را که مردم نیاز داشتند با کامیون برای‌شان فرستادند.

با رئیس رابطه العالم الاسلامی و مفتی دربار سعودی دیدار داشت. در تمام صحبتش به منابع اهل سنت استناد کرد.

مفتی اعظم می‌گفت: هیچ وقت تصور نمی‌کردم کسی از علمای شیعه تا این اندازه سواد داشته باشد؛ تا زمانی که آقای حقانی را دیدم.

براساس این گزارش، حجت‌الاسلام غلامحسین حقانی که سال ۱۳۲۰ در قم متولد شد پس از گذراندن تحصیلات متوسطه در تهران به تحصیل علوم دینی پرداخت و از محضر اساتیدی همچون آیت‌الله داماد، آیت‌الله شاهرودی، آیت‌الله حائری و امام خمینی (ره) بهره برد.

مجموعه پوسترهای «سفیر حق» منتشر شد/ روایاتی از سیره‌ی زندگی شهید حجت‌الاسلام حقانی+ پوستر

این عالم مبارز از ابتدای شروع نهضت امام خمینی (ره) در صحنه مبارزه حضور داشت تا اینکه بارها به‌جرم تشکیل جلسات و شوراندن مردم علیه رژیم پهلوی به زندان افتاد.

وی در بحبوحه انقلاب به همراه تعدادی از زندانیان آزاد شد و مبارزات خود را گسترش داد و در تحصن روحانیون در دانشگاه تهران حضور یافت و پس از ورود امام (ره) به کشور با کمک برخی از دوستان «دفتر تبلیغات قم» را تاسیس کرد و خدمات فراوانی انجام داد.

حجت‌الاسلام حقانی سرانجام با انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در هفت تیر ۱۳۶۰، پس از عمری مبارزه به جمع یاران شهیدش پیوست.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار