کارشناس مسائل آمریکا:

نژادپرستی بر همه ساختار‌های آمریکا سیطره دارد

توحیدیان با بیان اینکه نژادپرستی ساختاری در آمریکا مانع برخورداری عادلانه اقلیت‌های نژادی از اشتغال، بهداشت و آموزش و پرورش است، گفت: نژادپرستی بر همه ساختار‌های آمریکا سیطره دارد.
کد خبر: ۴۶۴۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۹ - 30June 2021

نژادپرستی بر همه ساختار‌های آمریکا سیطره دارد

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «زهرا توحیدیان» کارشناس مسائل آمریکا در گفت‌وگویی با تأکید بر اینکه آمریکا به قدمت تاریخ خود رویکرد‌های نژادپرستانه نسبت به سیاه پوستان داشته است، اظهار داشت: زمانی که قانون اساسی ایالات متحده آمریکا در حال تدوین بوده است، از برادری و برابری گفته است، اما همزمان سیاه پوستان در آن جامعه به بردگی گرفته می‌شدند و حقوق اولیه آن‌ها به فجیع‌ترین شکل ممکن نقض می‌شده است و اساساً آدم حساب نمی‌شدند.

وی درباره وضعیت حال حاضر جامعه آمریکا نیز اظهار کرد: خیزش‌هایی که سال گذشته به دلیل قتل جورج فلوید سیاه پوست آمریکایی توسط پلیس این کشور به راه افتاد و به سراسر دنیا نیز بسط داده شد، موجب شد سازمان ملل، کمیته‌ای را برای نژادپرستی در کشور‌های غربی به‌ویژه اروپا و آمریکای شمالی تشکل دهد و در نهایت در گزارش خود به وجود نژادپرستی علنی در این کشور‌ها اذعان می‌کند.

پژوهشگر حقوق بشر با تصریح بر اینکه نژاد پرستی ساختاری در آمریکا مانع برخورداری عادلانه اقلیت‌های نژادی از اشتغال، بهداشت، آموزش و پرورش، مسکن، عدالت و دستگاه قضایی شده است، بیان کرد: نژادپرستی در همه ساختار‌های آمریکا سیطره انداخته است، به حدی که سیاه پوستان در هر عرصه‌ای وارد می‌شوند با نقض حقوق خودشان مواجه خواهند شد.

وی با بیان اینکه حقوق بشر سلاح و ابزاری برای آمریکا جهت فشار و ظلم به دیگر ملت‌ها است، عنوان کرد: حقوق بشر مقوله‌ای است که تعریف واحد و مشخصی برای آن وجود ندارد و به همین جهت در مناسبات بین‌المللی از حقوق بشر به‌عنوان یک ابزاری برای بازی سیاسی و یا اعمال فشار بر روی کشور‌هایی استفاده شود که منافع غربی‌ها را تأمین نمی‌کنند یا به خطر می‌اندازند.

پژوهشگر حقوق بشر با تصریح بر این موضوع که حقوق بشر برای هر انسانی قابل پذیرش است، اظهار کرد: وقتی درباره حق حیات صحبت می‌کنیم، هر انسانی می‌پذیرد همه آدم‌ها این حق را باید داشته باشد. پذیرش این مقوله در افکار عمومی سبب شده است آمریکا از حقوق بشر به‌عنوان ابزاری برای اعمال فشار استفاده کند.

توحیدیان با ذکر مثالی افزود: در عرصه بین‌الملل داعش به‌عنوان یک گروه تروریستی از سوی همه کشور‌ها شناسایی شده است، اما گروهک منافقین که ۱۷ هزار زن، مرد و کودک ایرانی را به شهادت رسانده‌اند، نه‌تن‌ها از سوی کشور‌های غربی به‌عنوان سازمان تروریستی شناسایی نمی‌شود، بلکه حتی امکانات در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد. نمایندگان پارلمان اروپا با نفرات این گروهک جلسات مشترکی برگزار کرده، حمایت می‌کنند و در همایش‌های آن‌ها نیز حضور دارند.

منبع: رادیو گفت‌وگو

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها