به گزارش خبرنگار دفاعپرس از تبریز، پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس دومین نمایش اقتدار و وحدت مردم کشورمان برای جهانیان بود، ملت ایران در طول هشت سال جنگ تحمیلی بدون توجه به امکانات موجود، از تمامی دلبستگیهای دنیوی چشمپوشی کرده و با توکل به خدا عازم جبهه شدند.
فرقی نمیکرد اهل کدام شهر و یا روستا باشی، وقتی حرف از وطن شد، جوانان غیور این سرزمین با لباس رزم برای دفاع از خاک این مرز و بوم عازم جبهه شدند و در این راستا، رزمندگان استان آذربایجان شرقی نیز در کنار دیگر رزمندگان، با غیرت و شجاعت مثالزدنیشان در جنگ غوغا به پا کردند.
شهید «قربانعلی احمدخانلو» از آن دسته رزمندگان غیوری بود که از کودکی جوانمرد به بار آمده بود و از قلب آذربایجان به قلب جبهههای حق علیه باطل اعزام شد.
زندگینامه شهید «احمد خانلو»
شهید «قربانعلی احمدخانلو» ۲۳ خرداد سال ۱۳۳۹ در خانوادهای متدین و مذهبی در شهرستان «اهر» دیده به جهان گشود. اهالی محله او را «جوانمرد» خطاب میکردند؛ چون به حرفهای پدرش خوب گوش سپرده بود که «مرد بودن، حرمت دارد»، بنابراین از همان نوجوانی، مرد محله شده بود. همه مشکلات خود را به او میگفتند و وی هم سعی میکرد تا جایی که میتوانست، به آنها کمک کند.
در روزهای اوجگیری نهضت انقلاب اسلامی، در تظاهرات شرکت میکرد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بهعنوان پاسدار در کمیته انقلاب اسلامی مشغول به خدمت شد و در این راستا، با قلبی انباشته از عشق به وطن به نگهبانی در کوچهها و خیابانها میپرداخت، تا جایی که دیگر شبها حتی به خانه هم نمیآمد.
پس از مدتی مسئول هسته مقاومت در مسجد «حاج معین» شد و با ورود به پایگاه مسجد، فعالیت خود را چندین برابر کرد. وی خرداد سال ۱۳۶۲ قصد جبهه کرد و برای اعزام به دزفول آماده شد؛ با یک پیشانیبند «یا سجاد» و یک برگ دعای معراج.
روزها میگذشت و مادرش هرروز بر سر سجاده نماز، برای سلامتی و پیروزی رزمندگان دعا میکرد. هر از گاهی نامههایی از او به دست خانوادهاش میرسید؛ او در نامه آخرش نوشته بود که عازم کردستان شده و بهعنوان یکی از فرماندهان لشکر عاشورا در آنجا انجام تکلیف میکند.
چندی نگذشت که خبر شهادتش را آوردند. آری! «احمد خانلو» پنجم آبان ۱۳۶۲ در منطقه عملیاتی «پنجوین» دعوت حق را جانانه لبیک گفت و به شهادت رسید.
انتهای پیام/