«رمضان جهانیان» رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس در البرز با اشاره به تدریس درس «آشنایی با دفاع مقدس» در این دانشگاه از نیمسال دوم سال 1388 دفاع مقدس را پدیدهای نادر که در طول قرن بیستم اتفاق افتاده دانست و اظهار داشت: در جنگ تحمیلی، استکبار با تمام توان به دنبال براندازی نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران بود اما با رشادتها و ایثار و فداکاری فرزندان این مرز و بوم حتی یک وجب از خاک کشور نیز در اختیار دشمن قرار نگرفت.
وی آشنایی نسلهای آینده با ابعاد مختلف و ویژگیهای دفاع مقدس و رشادتها و فداکاریهای جوانان و رزمندگان اسلام در طول هشت سال جنگ تحمیلی را امری ضروری دانست و عنوان کرد: یکی از راهکارهای انجام این مهم، تدریس درس «آشنایی با دفاع مقدس» در دانشگاههاست که به نظر من این درس باید از دوران ابتدایی و طفولیت به دانش آموزان و کودکان آموزش داده شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد با اشاره به اینکه دفاع از دین، مملکت، نوامیس و موجودیت کشور وظیفه همه ماست، خاطرنشان کرد: موضوع دفاع مقدس و حفاظت و حراست از یک دین، مملکت و مکتب موضوعی جذاب و مورد علاقه دانشآموزان و دانشجویان به ویژه نوجوانان و جوانان است بنابراین باید از این بستر، فضا و ظرفیت به نحو احسن بهره ببریم تا بتوانیم رسالت خود را در این زمینه به انجام برسانیم.
به گفته جهانیان، بهرهگیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات و امکانات دیجیتالی و فضای مجازی در ارائه هر چه بهتر این درس امری ضروری است. با توجه به اینکه امروزه تقریباً همه افراد به گوشی تلفن هوشمند دسترسی دارند، اینترنت بستر و ظرفیت خوبی برای انتقال ارزشهای دفاع مقدس است که ما میتوانیم با تولید و انتشار محتوا در آن نقش بیشتر و بهتری را در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایفا کنیم.
وی با اشاره به تأثیر اقدامات عملی در راستای توسعه فرهنگ دفاع مقدس عنوان کرد: اجرای برنامههای متنوعی همچون تهیه کلیپ، برپایی نمایشگاه عکس و کتاب، برگزاری اردوهای راهیان نور، سرکشی از آسایشگاه جانبازان و دعوت از راویان دفاع مقدس در برنامههای مختلف از جمله اقدامات این دانشگاه در راستای یادآوری رشادتهای دلاورمردان ایرانی در طول هشت سال دفاع مقدس و انتقال این فرهنگ به نوجوانان و جوانان است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشتگرد از اختصاص یک غرفه از کتابخانه مرکزی این دانشگاه به کتابهای مربوط به دفاع مقدس خبر داد و ابراز داشت: نمایش تصاویر و فیلمهای باقیمانده از دوران دفاع مقدس به دانشجویان در کنار آموزش مبانی نظری درس آشنایی با دفاع مقدس تأثیر بیشتری در یادگیری و آشنایی دانشجویان دارد زیرا از دیدگاه متخصصین تعلیم و تربیت 75 درصد از یادگیری از طریق دیدن انجام میشود.
جهانیان گفت: به اعتقاد بنده، دفاع مقدس یک سرمایه ملی و اجتماعی است که باید از آن حفاظت و حراست کنیم. همچنین لازم است از فرصتها و ظرفیت های موجود برای انتقال هر چه بهتر فرهنگ دفاع مقدس، ایثار و شهادت و مقاومت به نسلهای آینده استفاده کنیم، زیرا این فرهنگ کشور و اسلام را در برابر دشمنان ایمن میکند. بیشک ایثار و شهادت و از خودگذشتگی نیز موجب رشد و دوام و یقای یک کشور میشود.
انتهای پیام/