در جبهه بر درب اتاقمان می نوشتیم یا حسین فرماندهی از آن توست؛ الان می نویسیم بدون هماهنگی وارد نشوید

خبرگزاری دفاع مقدس: نمی دانم چرا هرگاه به عکس این بزرگ مرد تکرار نشدنی می نگرم انگار سال هاست او را می شناسم و با او حرف دارم، ناخودآگاه احساس می کنم در حال سخن گفتن است؛ انگار جنس بعضی از انسانها با بقیه فرق می کند، انگار از بعضی ها به راحتی نمی شود حرف زد و نوشت. سرلشکر شهید نورعلی شوشتری از همین دسته انسان هاست که نوشتن از ایشان کار ساده ای نیست.
سرداری که در سال 1327 در یکی از روستاهای نیشابور به دنیا آمد تا قبل از انقلاب به طور ویژه ای در فضای مبارزات آن دوران شرکت داشته باشد و در دوران دفاع مقدس در عملیات های متعدد به خصوص در جبهه های جنوب ارادت خود را به ولی امرش ثابت کند.
او که از همرزمان شهید باکری است انگار نتوانست دوری همرزم دیرینه اش را تاب آورد در عملیات های متعددی مجروح شد و برگه ی زرین جانبازی را از آن خود نمود و باالخره با ارادت خاصی که مقام معظم رهبری داشتند به توصیه ایشان فرماندهی عملیات مرصاد را بر دست گرفت و درس جانانه ای به منافقین کوردل داد و شاید از همان جا بود که منافقین نتوانستند چنین بزرگ مردی را ببینند و به فکر انتقام از وی افتادند؛ آری صحبت از فرمانده ای است که امام خمینی (ره) بعد از عملیات مرصاد خطاب به سردار شوشتری می فرمایند: "در این دنیا که نمی توانم کاری بکنم. اگر آبرویی داشته باشم در آن دنیا قطعاً شما را شفاعت خواهم کرد"
شهید شوشتری وحدت مسلمین را برترین کار می دانست فرماندهی قرارگاه قدس زاهدان را برعهده گرفت تا بار دیگر با مجاهدت هایش ریشه منافقین را برای همیشه بسوزاند و بین شیعه و سنی های استان زاهدان وحدتی همیشگی ایجاد کند و چه زیبا این کار را به اتمام رسانددن تا حدی که بعد از شهادت ایشان سنی ها های های برای از دست دادن چنین فرماندهی گریه از اعماق وجود سردادند.

قسمتی از وصیت نامه شهیدشوشتری:
