رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خبر داد؛

اعتبار ۱۰۰۰ میلیاردی برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستایی/ ایجاد ۲۰ هزار فرصت شغلی

مخبر گفت: صندوق قرض‌الحسنه توسعه اشتغال برکت با سرمایه هزار میلیارد تومان برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستایی رونمایی و راه‌اندازی شد.
کد خبر: ۴۶۸۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸ - 27July 2021

اعتبار ۱۰۰۰ میلیاردی برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم و روستایی/ ایجاد ۲۰ هزار فرصت شغلیبه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، صبح امروز در مراسمی با حضور محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، مدیران عامل بنیاد برکت و گروه اقتصادی تدبیر و جمعی از مدیران بانک‌ها، بزرگترین صندوق قرض‌الحسنه کشور و اولین صندوق ویژه اشتغال رسما آغاز به کار کرد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در این مراسم ضمن تبریک ایام عید سعید غدیر و قربان و توجه به خط مشی امیرالمؤمنین در دوران امامت‌شان و توجه و تأکید به موضوع رسیدگی به محرومان و مستضعفان، اظهار داشت: سیاست اصلی ستاد اجرایی فرمان امام، محرومیت‌زدایی و ایجاد پیشرفت درمناطق کم‌برخوردار کشور با استفاده از توان بیکران مردم و به میدان آوردن ظرفیت‌های بالقوه و باورنکردنی آنان برای حل مشکلات بوده است.

مخبر با اشاره به تلاش ستاد از دو سال پیش برای راه‌اندازی این صندوق افزود: هدف ما از ایجاد این صندوق، تسهیل مسیر اجرای طرح‌های اشتغالزایی توسط خودم مردم است که در گام نخست، این طرح‌ها از طریق بنیاد برکت شناسایی و به اجرا درخواهند آمد. ما از دو سال پیش برای دریافت مجوز‌های قانونی از بانک مرکزی اقدام کردیم و نهایتا امروز پس از صدور مجوز از بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار این صندوق فعالیت خود را آغاز می‌کند.

وی افزود: این صندوق با سرمایه ۳۵۰ میلیارد تومان شروع به کار می‌کند و این سرمایه تا پایان امسال به هزار میلیارد تومان و در کمتر از پنج سال به ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

مخبر عنوان کرد: در گام نخست از طریق امضای تفاهمنامه بین این صندوق و بنیاد برکت، پرداخت تسهیلات برای اجرای ۱۵ هزار طرح اشتغالزایی در مناطق محروم و روستایی و ایجاد ۴۵ هزار شغل با سرمایه ۲۵۰ میلیارد تومان آغاز می‌شود و در واقع بخشی از ۳۰۰ هزار شغلی که در سال توسط ستاد اجرایی فرمان امام ایجاد می‌شود، ازاین محل مورد حمایت و پشتیبانی قرار خواهند گرفت و در ادامه خواهیم توانست با کمک این صندوق و استقبال از طرح‌های خلاقانه مردمی به عدد‌های بسیار بالاتری نظیر ۵۰۰ هزار شغل در سال نیز برسیم.

وی خاطرنشان کرد: در مرحله بعدی و با راه‌اندازی اپلیکیشن اختصاصی صندوق اشتغالزایی برکت، عموم مردم می‌توانند با مراجعه به این صندوق و ارائه طرح‌های خرد، کوچک و متوسط اشتغالزایی از مزایا و تسهیلات قرض‌الحسنه این صندوق بهره‌مند شوند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام «صندوق برکت» را حائز دو ویژگی بزرگ دانست و افزود: درکشور صندوق‌های قرض‌الحسنه متعددی وجود دارند، اما صندوق برکت دو ویژگی بزرگ و متمایز دارد، اول اینکه با توجه به سرمایه هزار میلیارد تومانی، بزرگترین صندوق قرض‌الحسنه کشور محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: نکته دوم اینکه این صندوق هیچ شعبه و ساختمان و تشکیلات فیزیکی ندارد و کاملا بر بستر آی‌تی و اپلیکیشن موبایل و اینترنت تعریف شده تا در مجموعه‌ای چابک و فشرده، تمام اعتبارات صرفا برای اشتغالزایی جوانان صرف شود و از مخارج جاری و هزینه‌های معمول بانک‌ها و صندوق‌ها صرفه‌جویی گردد و حتی یک ریال هم خرج ساختمان و خودرو و جذب نیرو و... نشود.

مخبر افزود: حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان و پروژه‌های علمی و به‌روز یکی دیگر از اهداف و سیاست‌های این صندوق خواهد بود و به زودی این صندوق مرجع بزرگی برای ایجاد اشتغال در کشور خواهد شد.

در ادامه این مراسم تفاهمنامه همکاری بین بنیاد برکت و صندوق قرض‌الحسنه اشتغال برکت امضا شد.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار