سرهنگ پاسدار «محسن رشیدی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان به مناسبت پنجم مرداد سالروز غرور آفرین عملیات مرصاد در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس از خرمآباد داشت: بعد از پذیرش قطعنامه در تیر 1367، عملیات مرصاد در روزهای پایانی جنگ تحمیلی با حمایت صدام صورت گرفت و در همان روزها دست به تهاجم گستردهای زدند با این خیال که بتوانند امتیاز بگیرند و به هدفشان برسند.
وی با بیان اینکه عراق برای بدست آوردن امتیازات و منافع بیشتر، منافقین را تحریک به وارد شدن به خاک ایران و ایجاد درگیری برای رسیدن به هدفهایی که در سر داشت کرد، افزود: منافقین کوردل با خیالات واهی وارد میدان شدند و عملیات فروغ جاویدان را طرح ریزی کردند.
رشیدی گفت: کشورهای غربی نیروهای منافقین را در حد بالایی از لحاظ تسلیحات و تجهیزات پشتیبانی میکردند و برای رسیدن به اهداف شوم خود از هیچ کوششی دریغ نکردند.
این مقام مسئول تصریح کرد: اوج عملیات مرصاد در روز پنجم مرداد بود که این عملیات با رمز یا علی ابن ابی طالب(ع) آغاز شد و دشمن با توجه به ضعفی که داشت توسط رزمندگان ایرانی شکست خورد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان اظهار داشت: نقش نیروهای لرستان در عملیات مرصاد بسیار حائز اهمیت بود که تعدادی از گردانهای تیپ ۵۷ سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان به همراه سایر رزمندگان کشور در این عملیات دشمن را به عقب راندند و تعداد زیادی از منافقین به درک واصل شدند.
وی با بیان اینکه ملت ایران و رزمندگان در عملیات مرصاد توان اقتدار و ایستادگی و همچنین دفاع از وطن را به دنیا نشان دادند که تا پای جان برای دفاع از خاک وطن و ارزشها ایستاده اند، عنوان کرد: اتحاد نیروهای مسلح و مردمی در این عملیات نقش مهمی در رسوایی منافقین داشت
رشیدی گفت: در این عملیات بیش از 70 نفر از رزمندگان لرستان به درجه شهادت نائل آمدند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس لرستان ادامه داد: انجام عملیات مرصاد بعد از پذیرش قطعنامه 598، نشان داد که به دشمن نباید اعتماد کرد.
انتهای پیام/