به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، دفاع مقدس آکنده از جوانان جوانمرد و رشید و پاک سرشتی بود که در نامهها و وصیتنامه و سیره عارفانه خود، نشان دادند که ره صد ساله را یک شبه پیمودند و با درک والای خود، موقعیت حساس کشور را تشخیص دادند و وظیفه بزرگ جهاد در راه خدا را مشتاقانه پذیرا شدند.
از این رو؛ هر ملتی که چنین دلاوران آگاه و شجاعی را در دامان خود پرورده باشد، حق دارد به این نیکسیرتان ببالد و آنان را الگوی تربیت جوانان خود در همه دورانها بداند.
نگاهی به زندگینامه شهید «غلامرضا صباغی»
«غلامرضا صباغی» فرزند «حسین» اول تیر سال ۱۳۴۶ در تهران به دنیا آمد. وی تحصیلات ابتدایی خود را در مدرسه «فرزین» واقع در حوالی امامزاده حسن (ع) تهران آغاز کرد و تا دوم راهنمایی ادامه داد.
از جمله فعالیتهای وی عضویت در پایگاه مقاومت بسیج مسجد امیرالمومنین (ع) واقع در خیابان شهیدان فاطمی (دورشهر) قم پس از نقل مکان خانواده وی در سال ۱۳۵۴ به این شهر بود.
«غلامرضا صباغی» به شغل تراشکاری نیز اشتغال داشت و با رسیدن به سن خدمت مقدس سربازی، بهعنوان سرباز ارتش جمهوری اسلامی، دوران آموزشی را در ۰۵ کرمان گذراند و پس از آن به کردستان اعزام شد.
وی در نامههای خود خطاب به دوستان و اعضای خانوادهاش نوشته است: سلام گرم مرا از ارتفاعات غرب کشور پذیرا باشید. از همه دوستان و فامیل خواهشمندم که دوران خدمت سربازی را که خدمت به اسلام و انقلاب است، در هر جا که اعزام شدهاید سپری کنید و به این انقلاب و شهیدان خدمت کنید.
همچنین نامههای شهید نشان میدهد از فرماندهانش بهخاطر اینکه او را به خط مقدم اعزام نمیکنند، خیلی گلهمند بود.
شهید صباغی مرخصیهایش را ذخیره کرده بود تا دوران پایان سربازی را در خدمت به پدر و مادرش که از حج خونین مرداد سال ۱۳۶۶ باز میگشتند، بگذراند.
سرنوشت عاشورایی وی چنین رقم خورد که در چهاردهم مرداد سال ۱۳۶۶ در حالی که بهعنوان تک تیرانداز در منطقه عملیاتی میمک مشغول دفع تجاوز دشمن و دفاع از مرزهای کشور بود، بر اثر اصابت ترکش پرتابههای جنگی دشمن بعثی به شهادت رسید.
مزار سرباز شهید صباغی در گلزار شهدای علی بن جعفر (ع) قم واقع است.
انتهای پیام/