به گزارش خبرنگار دفاعپرس از یزد، خانوادههای شهدا که میراثی گرانبها برای انقلاب اسلامی و کشور ما هستند، با تقدیم هزاران هزار لاله گلگون خود، امنیت و اقتدار را برای هممیهنان خود رقم زدند. استان یزد نیز با تقدیم چهار هزار شهید، ایثار و ازخودگذشتگی خانوادههای یزدی را نشان میدهد که شهید ««سید علی هاشمی مزرعه نو» یکی از این شهداست.
زندگی نامه شهيد «سید علی هاشمی مزرعه نو»
شهید سیدعلی هاشمی مزرعهنو، فرزند سیدکمال، در تاریخ ۱۳۵۰/۲/۵ هجریشمسی در خانوادهای مستضعف و متدین و از سلالة پاک رسولالله (ص) و اولاد حضرت زهرا (س) در روستای مزرعهنو از توابع بخش عقدای اردکان متولد شد.
سیدکمال پس از انتخاب نام زیبای «علی» برای نوزادش، با همسر متدینهاش کمر همت به تربیت او بستند تا او را برای فردایی پر افتخار آماده سازند؛ گویی به آنها الهام شده بود که این کودک حسینی خواهد بود. او اولین فرزند خانوادة هاشمی بود.۶ ساله که شد به مدرسه رفت.
سید علی هاشمی دورة ابتدایی را در دبستان شهدای مزرعه نو در زادگاهش تحصیل کرد. سپس برای تحصیل در دورة راهنمایی در مدرسة راهنمایی امیرکبیر مزرعهنو ثبت نام کرد و تا کلاس دوم، با موفقیت طی کرد. در کلاس سوم راهنمایی تحصیل میکرد که به شهادت رسید. محیط پاک و بیآلایش روستا و جامعة متدین آنجا و تربیت اسلامی، سیدعلی را نوجوانی خوش اخلاق و آرام و نجیب و متدین ساخته بود. مردمی بود و اجتماعی و دوست داشتنی.
وی به پدر و مادر در کارهای بیرون و داخل منزل کمک میکرد. در کار کشاورزی و دنبال گله رفتن، یار پدر بود. چون در دوران انقلاب کم سن و سال بود؛ مرتب دنبال فرصتی بود که بتواند برای انقلاب و مردم خدمت کند. اهل نماز و مسجد و مراسم مذهبی بود. او عاشق انقلاب و امام و اهل بیت (علیهم السلام) بود.
در سال ۶۵ با وجود این که ۱۵ سال بیشتر نداشت؛ در بسیج ثبت نام کرد و کلاس و درس و آغوش گرم خانواده را رهاکرد و سنگرنشینی و مبارزه با دشمنان اسلام و ایران را انتخاب کرد و پس از فرا گرفتن آموزش نظامی، راهی جبهههای نور علیه ظلمت شد و با قدسیان همسنگر شد.
شهید هاشمی در طول عمر کوتاه، اما با برکتش ۳ دفعه به جبهه اعزام شد و مدت ۴ ماه و ۹ روز از بهترین و شیرینترین ایام زندگی و جوانی خود را در جهاد و جبهه گذراند و مسئؤلیت هایی، چون تکتیراندازی و آرپیجی زنی را در تیپ الغدیر یزد به عهده گرفت.
سرانجام این شیرمرد جبهههای نبرد در تاریخ ۱۳۶۵/۱۱/۱۰ در منطقه عملیاتی شلمچه و در عملیات کربلای ۵ به شدت مجروح شد و با پرواز روح بلندش به ملکوت، شربت شهادت نوشید و به جنان پر کشید؛ اما به علت اوضاع بد منطقه و آتش پر حجم دشمن، نشد که جسم مطهرش را به پشت جبهه منتقل کنند لذا سالها بدنش در بیابانهای کربلای ایران ماند و افتخار کسب مدال شهید مفقود را چندین سال برای خود تحصیل کرد.
اما پیکر پاکش پس از ۸ سال دوری از وطن در تاریخ ۱۳۷۳/۱۲/۵ به خانه بازگشت و پس از تشییع با شکوه توسط مردم قدرشناس و شهید پرور اردکان و منطقة عقدا و مزرعهنو در گلزار شهدای مزرعهنو به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/