معرفی کتاب؛

«جانوره»

«جانوره» عنوان کتابی با موضوع زندگی‌نامه، اسناد و مدارک و خاطرات شهید روحانی «سید باقر میراحمدی» است که به همت اداره‌کل حفظ آثار دفاع مقدس استان البرز به چاپ رسیده است.
کد خبر: ۴۷۰۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۳:۴۴ - 10August 2021

«جانوره»به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، «جانوره» عنوان کتابی از سری کتاب‌های شهدای روحانی استان البرز، با موضوع زندگی‌نامه، اسناد و مدارک و خاطرات شهید روحانی «سید باقر میراحمدی» است.

این کتاب 26 صفحه‌ای اثر علیرضا اکبری است که به همت اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان البرز با شمارگان 500 نسخه در سال 1400 به چاپ رسیده است.

در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است:

«یکی از قشرهایی که از زمان قبل از انقلاب و بعد از آن چه در زمان جنگ تحمیلی و چه بعد از آن در راه حفظ فرهنگ ایثار و شهادت بسیار تلاش کرده‌اند، قشر روحانیت و مراجع معظم عالم تشیع می‌باشند که با تلاش در عرصه فرهنگی، چه در منابر و چه در عرصه جهاد برای حفظ این فرهنگ ناب از جان خود گذشتند.

لذا امروز می‌بینیم که قشر روحانیت و مراجع در مقابل اقشار مختلف جامعه در راه نظام مقدس جمهوری اسلامی و کشور و حفظ این فرهنگ بیشترین شهید را تقدیم این راه پرافتخار نموده‌اند و این همچون گوهر و نگینی زرین در حضور روحانیت در عرصه‌های مختلف تاریخ کشور بالأخص دوران دفاع مقدس نمایان است که این حضور نه‌تنها در کشور بلکه در جهان بی‌نظیر است.

شاهد بر این مدعا این است که بنابر نظر کارشناسان نظامی آنچه باعث پیروزی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس شد، برتری نظامی، نیروی انسانی، سلاح و تجهیزات نظامی ایران نبود چراکه به نقل از تاریخ چندین کشور بزرگ جهان به دشمن بعثی در حمله به این مرز و بوم کمک‌های فراوانی کردند و بروزترین تجهیزات نظامی دنیا را در اختیار آنان قرار داده بودند.

پس تجهیزات نظامی ایران نبود که باعث پیروزی در هشت سال دفاع مقدس شد، بلکه نیروی ایمانی بود که در روح و جان رزمندگان اسلام وجود داشت و روحانیت و مرجعیت در طول دوران دفاع مقدس با گفتار توأم با عمل خویش نقش بسزایی در ایجاد روحیه ایمان و جهاد در بین رزمندگان اسلام داشتند. در همین راستا رهبر عظیم‌الشأن و عزیزمان می‌فرمایند: «بسا باشد که مردی آسمانی، به جانی سرفرازد لشکری را.»

برشی از متن کتاب

«با آغاز جنگ تحمیلی سید باقر راهی جبهه جنوب شد. او مدتی در جنگ مشغول فعالیت و جهاد شد تا اینکه از طریق واحد نهضت‌های آزادی‌بخش سپاه پاسداران به کردستان رفت تا به مردم محروم و فقیر کرد خدمت کند. سید همچون طبیبی دلسوز برای کاستن از درد و رنج جامعه مسلمان به مناطق کردنشین هجرت کرد تا اسلام را از آلودگی‌ها نجات دهد.

اگر چه او می‌دانست که راه پرخطری پیش رو دارد ولی به اینکه خداوند گروه خویش را پیروزی می‌بخشد ایمان داشت لذا همه خطرات را به جان خرید. شهید با انجام مسئولیت‌ها به نحو احسن باعث شد که ایشان را به‌عنوان مسئول هماهنگ‌کننده نهضت‌های آزادی‌بخش کردستان، باختران، ایلام و همدان انتخاب کنند. سید باقر بعد از این مسئولیت فرماندهی بسیج عشایر و بسیج و سپاه بومی مریوان را هم بر عهده گرفت.»

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار