همراهی تشکل‌های ایثارگری با بنیاد نتایج خوبی در خدمات رسانی به ایثارگران خواهد داشت

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر، این تشکل‌ها را پل ارتباطی بنیاد با بدنه جامعه ایثارگری دانست و گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌تواند با استفاده از همراهی این تشکل‌ها به منظور خدمات رسانی به ایثارگران به سمت برطرف کردن بسیاری از نواقص پیش برود.
کد خبر: ۴۷۱۶۸۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۵ - 14August 2021

همراهی تشکل‌های ایثارگری با بنیاد نتایج خوبی در خدمات رسانی به ایثارگران خواهد داشتبه گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، روز ۲۲ مرداد در تقویم رسمی کشور با عنوان «تشکل‌ها و مشارکت مردمی» نام گرفته است و با توجه به فعالیت تعداد زیادی از تشکل‌های شاهد و ایثارگر گفت‌وگویی با مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر انجام شده است. عادل مهری مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با گرامیداشت روز ۲۲ مرداد روز تشکل‌ها و مشارکت‌های مردمی اظهار داشت: یکی از سیاست‌ها و رویکرد‌های مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران همکاری و مشارکت با تشکل‌های ایثارگری است تا از ظرفیت‌های این مجموعه‌ها به منظور خدمات رسانی بهتر به ایثارگران استفاده شود.

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران دارای سرمایه‌های اجتماعی خوبی مانند معتمدین معین، نخبگان شاهد و ایثارگر و تشکل‌های ایثارگری است که از این بین تشکل‌ها به دلیل استقلال هویتی خود می‌توانند در کمک رساندن به بنیاد بسیار مؤثر باشند.

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با تقدیر از فعالیت‌ها و تلاش‌های تمام تشکل‌های شاهد و ایثارگر گفت: در کنار تشکل‌ها باید از همراهی و حمایت‌های رئیس محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران، نماینده گرامی، ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران و تمام مدیران بنیاد تقدیر و تشکر داشته باشیم که همواره نگاه مثبتی به تشکل‌های شاهد و ایثارگر داشته‌اند. همچنین باید از مرحوم حجت الاسلام والمسلمین شهیدی نماینده فقید ولی فقیه در بنیاد و رئیس سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز یاد کنیم که از حامیان تشکل‌های ایثارگری بودند.

مهری یکی از مزایای تشکل‌های شاهد و ایثارگر را حوزه فعالیت تخصصی آنان دانست و افزود: تشکل‌های ایثارگری عموماً در حوزه‌ای مجزا برای گروه هدف خاصی فعالیت می‌کنند که به عنوان مثال می‌توان به تشکل‌های فرزندان شهدا، تشکل‌های جانبازی با گروه‌های مختلف آسیب دیدگی، تشکل‌های آزادگان، تشکل‌های همسران شهدا و انواع دسته بندی‌های مختلف اشاره کرد که وجود چنین بستری می‌تواند زمینه‌ساز ارائه خدمات و رسیدگی به مشکلات به صورت تخصصی‌تر را فراهم کند.

وی تشکل‌های شاهد و ایثارگر را پل ارتباطی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بدنه جامعه ایثارگری دانست و افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌تواند با استفاده از همراهی این تشکل‌ها به منظور خدمات رسانی به ایثارگران به سمت برطرف کردن بسیاری از نواقص پیش برود، زیرا این تشکل‌ها به دلیل استقلال، خلاقیت و استفاده از ظرفیت‌های سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها دارای ظرفیت‌های خوبی به این منظور هستند و امیدواریم این استراتژی با حمایت رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به خوبی اجرایی شود.

مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با اشاره به مشکلات ناشی از بیماری کرونا در کشور گفت: تشکل‌های ایثارگری در این مقطع حساس و با توجه به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر بسیج همگانی برای مبارزه با بیماری کرونا در بخش‌های مختلف به کمک مردم رفته‌اند و مجموعه دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر نیز آمادگی خود را به منظور همراهی با تشکل‌ها در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری اعلام می‌کند.

انتهای پیام/ 118

نظر شما
پربیننده ها