حفظ ارزشهای نظام اسلامی برای اسرا بسیار مهم بود

به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کردستان، 26 مرداد یادآور آغاز بازگشت آزادگان سرو قامت به خاک پاک میهن اسلامی است، مردانی دلاور که با عزم و ایمان راسخ و وصف نشدنی خود در برابر فشارهای دشمن ایستادگی کردند.
مردانی از جنس کوه که استوار و با استقامت در برابر شکنجه های دشمنان ایستادند اما اجازه ندادند که کوچکترین محنتی را بپذیرند.
آزادگانی که پرستوهایی بودند که با بال های زخمی اما پر از غرور برگشتند و امروز از سخنان و خاطراتی می گویند که جوانان قدر امنیت و آسایش و راحتی امروز جامعه ی خود را بدانند.
خالد احمدی از اسرایی بوده است که در 22 مرداد ماه سال 1367 در جریان حمله رژیم بعث به مرزهای ایران اسلامی در منطقه ی عین خشک به اسارت درآمد.
وی در خصوص روزهای سخت اسارت اظهار داشت: ما اسیر شدیم اما هرگز تسلیم نشدیم و حتی در اسارت هم برای حقوق خود میجنگیدیم حتی به قیمت شکنجههای سخت عراقیها. نیروهای بعثی عراق مرتباً اسرای ایرانی را به اتاق شکنجه میبردند و میزدند و این جنابت آنان تا پایان مدت اسارت ادامه داشت و از هیچ خیانت و ظلمی دریغ نمیکردند.
این آزاده کردستانی به تلخ ترین خاطره دوران اسارت اشاره کرد و گفت: دوران اسارت کلا برایمان سخت و تلخ بود اما تلخ ترین خاطره دوران اسارتمان زمانی بود که مطلع شدیم حضرت امام خمینی (ره) به ملکوت اعلی پیوستند و آن روز ناامیدی بزرگی بر همه ما استیلا یافت، غصه و ماتم آنچنان بر آسایشگاه های اردوگاه خیمه زده بود که انگار تمام امیدهایمان از بین رفته و تا چندین روز این جو بر اردوگاه حاکم شد.
وی همچنین به شیرین ترین خاطره دوران اسارت اشاره کرد و خاطر نشان کرد: پس از ۲۵ ماه و ۱۸ روز اسارت موقع غروب آفتاب بود که همه ما را آوردن محوطه اردوگاه و سپس سوار ماشین کردند و آن شب شاهد روشنایی هایی غیر از نورافکن های داخل اردوگاه بودیم و فهمیدیم که اتفاقی در حال رخ دادن است،۳۰ شهریورماه ۶۹ بالاخره چشم ما به دیدن خانواده و دوستانمان روشن شد و به میهن بازگشتیم.
انتهای پیام/


