پژوهشگر مطالعات سیاسی:

نهضت حسینی تقویت کننده قدرت نرم انقلاب اسلامی است

محمدی گفت: مکتب امام حسین و نهضت حسینی مولفه شکل دهنده قدرت نرم ایران است و فرهنگ ایثار و شهادت در عاشورا موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد.
کد خبر: ۴۷۳۵۷۵
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۲ - 25August 2021

نهضت حسینی تقویت کننده قدرت نرم انقلاب اسلامی است

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «محسن محمدی» پژوهشگر مطالعات سیاسی در گفت‌وگویی  نقش و جایگاه مکتب و فرهنگ حسینی در خنثی سازی استراتژی رسانه‌های معاند علیه انقلاب اسلامی را مورد بررسی قرار داد و اظهار داشت: در چند دهه اخیر به دلیل تمرکز قدرت‌های دنیا بر جنگ نرم و حوزه شناختی، عرصه قدرت نمایی کشور‌ها بر حوزه هویت و صیانت از مرز‌های هویتی قرار گرفته است، از این رو کشور‌های غربی برای تسلط بر افکار عمومی جهان، بیشترین سرمایه گذاری را در حوزه رسانه، دانشگاه، ارتباطات فرهنگی و دیپلماسی عمومی دارند.

 انقلاب اسلامی الهام گرفته از نهضت حسینی است

وی افزود: انقلاب اسلامی به اعتراف بسیاری، تنها مکتب و گفتمانی می‌باشد که در مقابل غرب حرفی برای گفتن دارد و می‌تواند آن‌ها را چالش بکشاند چرا که مکتب امام حسین و نهضت حسینی مولفه شکل دهنده قدرت نرم ایران است و فرهنگ ایثار و شهادت در عاشورا موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد.

 کارشناس ارشد رسانه، وحدت را به عنوان یکی از مهمترین مولفه‌های نهضت حسینی دانست و اظهار کرد: رویداد‌هایی مانند راهپیمایی اربعین که با حضور اقوام، ادیان و فرهنگ‌های مختلف برگزار می‌شود، نشان دهنده وحدت و انسجام جامعه داخلی ایران و جامعه اسلامی است.

 تسلیم نشدن در برابر ظلم درس بزرگ عاشوراست

محمدی با بیان این که آزادگی و نپذیرفتن ظلم از مولفه‌های مهم نهضت حسینی است، عنوان کرد: غربی‌ها بر این باورند که فشار وارد شده بر ایران در ۴۰ سال اخیر، می‌توانست هر کشوری را نابود کند، درواقع درس تسلیم ناپذیری از مکتب امام حسین (ع)، موجب ایستادگی و مقاومت ایران شده است.

به عقیده وی، عاشورا و عزاداری برای امام حسین (ع) تجلی سرمایه اجتماعی است. مشارکت جویی و همدلی برای برگزاری مراسم و اقدامات خیر دیگری که در کنار این اجتماعات انجام می‌شود، ارتباطات و اعتماد عمومی را ارتقا می‌دهد.

 رسانه بستر مناسبی برای بیان حق

 پژوهشگر مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی در بخش پایانی سخنان خود، تاکید کرد: توسعه ارتباطات و گسترش رسانه‌ها در نهایت بستر مناسبی برای بیان حق است. متاسفانه امروزه فضای ارتباطات به ویژه در شبکه‌های اجتماعی یک طرفه و بیشتر در کنترل امریکاست، از این رو برای انتشار حقیقت باید قدرت بیشتری داشته باشیم.

محمدی با ابراز تاسف نسبت به انتشار محتوای دروغ در فضای مجازی گفت: تحریف، وارونه نمایی و بیان بخشی از واقعیت عاشورا، این روز‌ها در شبکه‌های اجتماعی افزایش پیدا کرده است و موجب طرح سوالاتی برای کاربران به ویژه جوانان و نوجوانان می‌شود که به دلیل مدیریت نادرست فضای مجازی بی پاسخ می‌ماند.

منبع: رادیو گفت‌وگو

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها