معرفی برگزیدگان جشنواره های ادبی- هنری به عنوان نخبگان فرهنگی

جلسه بررسی راه‌کارهای همکاری فیما بین بنیاد ملی نخبگان و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار شد.
کد خبر: ۴۷۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳ - 30May 2015

معرفی برگزیدگان جشنواره های ادبی- هنری به عنوان نخبگان فرهنگی

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، جلسه بررسی راهکارهای همکاری فیما بین بنیاد ملی نخبگان  و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با حضور سردار گلعلی بابایی رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس، آریا الستی معاون فرهنگی بنیاد ملی نخبگان، محسن شاه رضایی مدیر کل الگوسازی و تکریم نخبگان، معصومه رامهرمزی کارشناس ادبیات، فریبا نظری کارشناس ادبیات و قاسم فروغی جهرمی کارشناس ادبیات در محل سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس برگزار شد.

در ابتدای جلسه رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس با اشاره به هدف برگزاری جلسه اظهار کرد: با توجه به اساسنامه بنیاد ، از آنجا که مرجعیت علمی مباحث مربوط به دفاع مقدس در حیطهی وظایف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس است، لذا سازمان هنری و ادبیات وظیفه دارد ضمن تعامل با سازمانها و نهادهای مربوطه در جهت اجرایی شدن آنها اقدام کند.

وی افزود: بدون شک در صحنههای مختلف هشت سال نبرد دفاعی ملت ایران، نخبگان و برجستگانی حضور داشتند که نقشآفرینی آنها در بزنگاههای حساس بسیار مؤثر بوده است.

بابایی تصریح کرد: شخصیت فردی و اقدامات تأثیرگذار نخبگانی مثل شهیدان محسن وزوایی، حسن تهرانیمقدم، احمدرضا احدی، حبیب غنیپور و... این قابلیت را دارند که به عنوان الگو به جوانان امروز معرفی شوند.

وی خاطر نشان کرد: برای الگوسازی و پرورش نخبگان فرهنگی میتوان نویسندگان و هنرمندانی که در چندین جشنواره ادبی ـ هنری برگزیده میشوند را در زمره افراد نخبه به جامعه معرفی کرد.

در ادامه دکتر الستی ضمن تشکر از برپایی چنین جلسهای به معرفی اجمالی بنیاد ملی نخبگان پرداخت و یادآور شد: طبق سند راهبردی بنیاد ملی نخبگان؛ نخبه به فردی برجسته و کارآمد اطلاق میشود که در خلق و گسترش علم، فناوری، هنر، ادب، فرهنگ و مدیریت کشور در چارچوب ارزشهای اسلامی اثرگذاری بارز داشته باشد.

وی همچنین در تعریف فعالیت نخبگانی متذکر شد: این فعالیت، فعالیتی است آگاهانه، خلاقانه و نوآورانه با اثرگذاری محسوس بر پیشرفت کشور در حوزههای مختلف از قبیل: علم، فناوری، هنر، ادب، فرهنگ و مدیریت با تأکید بر شناخت مسایل و مشکلات کشور.

الستی ادامه داد: بر این اساس ما در بنیاد دنبال شناسایی فعالیتهای نخبگانی هستیم نه خود نخبگان. میخواهیم از این طریق داشتههایمان را به جوانان انتقال بدهیم و الگوسازی کنیم.

در ادامه  شناسایی نخبگان در حوزه فرهنگ دفاعمقدس در قالبهای متعدد،  معرفی این نخبگان به جامعه جوان کشور از طریق کتابهای درسی، پرداختن به مبحث مبهم عقلگرایی در تصمیمات مهم حوادث دوران دفاعمقدس،  پرداختن و واکاوی حوادث مهم جنگ به جای بیان شرح حال افرد خاص از سوی حاضرین پیشنهاد داده شد.

در پایان مقرر شد طی توافقنامهای حوزههای همکاری بنیاد ملی نخبگان و سازمان هنری و ادبیات دفاعمقدس مشخص شود.  

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار