جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد؛

حرکت به سمت جامعه‌سازی در گام دوم انقلاب

احمدی با بیان اینکه در گام دوم انقلاب می‌خواهیم به سمت جامعه‌سازی برویم، گفت: برای فهم و درک هدف‌گذاری بیانیه گام دوم ضرورت دارد که گذشته را خوب بشناسیم. از تجربه‌های گذشته درس بگیریم و با توجه به راه طی شده، ناهمواری‌ها در مسیر را برطرف و نقاط قوت را تقویت کنیم.
کد خبر: ۴۷۴۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۷ - 01September 2021

در گام دوم انقلاب می‌خواهیم به سمت جامعه‌سازی برویم

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، «علی احمدی» جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌وگویی با اشاره به موفقیت جامعه و دولت در گرو تغییر رویکرد لیبرالی و تکنوکراتی به انقلابی و جهادی، اظهار داشت: جامعه ما با هویت دینی و انقلابی آن تعریف می‌شود؛ بنابراین اگر از فرآیند تغییر از فضای لیبرالی به جهادی سخن می‌گوییم، مقصود تحول در «سیاست‌ها و رویکرد‌های دولت و مدیران» است.

وی افزود: واقعیت این است که در طی سال‌های اخیر به‌ویژه بعد از برجام، سیاست «نگاه به غرب» به‌صورت تک بعدی و چشمگیر از سوی طیفی از سیاست‌گذاران دنبال شد. البته این تفکر سابقه چند ساله در ساختار‌های اقتصادی و سیاسی ما دارد.

جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت گفت: برای فهم و درک هدف‌گذاری بیانیه گام دوم ضرورت دارد که گذشته را خوب بشناسیم. از تجربه‌های گذشته درس بگیریم و با توجه به راه طی شده، ناهمواری‌ها در مسیر را برطرف و نقاط قوت را تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه با نگاه به گذشته و مرور چهار دهه انقلاب، سه موج تهدید با سه رویکرد متفاوت را مشاهده می‌کنیم، تصریح کرد: موج تهدید اول مقابل نهادسازی و دولت‌سازی نظام و شکل‌گیری دولت بود، علاوه بر نوع نگاه و رویکرد گام به گام دولت موقت، تهدید‌هایی مانند کودتاها، خلق‌های جعلی تحت عنوان ترکمن، عرب، کرد و ترور‌ها در صدد ممانعت از دولت‌سازی و شکل‌گیری دولت انقلابی بودند. نیرو‌های انقلاب وارد این میدان شدند، خون دادند، هزینه‌های زیاد دادند تا این تهدید‌ها را پاسخ دادند و دولت و الزامات آن را مستقر کردند.

احمدی عنوان کرد: موج تهدید دوم، تهدید علیه تمامیت ارضی کشور بود. جنگی را بر کشور ما تحمیل کردند. بخشی از پنج استان کشور را اشغال کردند. استراتژی ما در ابتدا جنگ کلاسیک بود و استراتژی زمین بدهیم و زمان بخریم بود، اما در این استراتژی هم زمین دادیم و هم زمان را از دست دادیم.

جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت گفت: روش کلاسیک جنگیدن پاسخ نداد، نیرو‌های انقلاب وارد میدان شدند و مسئولیت به عهده گرفتند، خون دادند، بیش از دویست هزار شهید دادیم، به همین نسبت یا بیشتر جانباز دادیم، بسیار هزینه‌های مادی دادیم تا بالاخره یک ارتش ملی در این کشور بنا گذاشته شد که الان نه‌تن‌ها قادر است به تهدیدات پاسخ دهد بلکه در دنیا صاحب سبک و حرف است.

وی با تأکید بر اینکه موج سوم، موج تهدید اقتصادی است، گفت: موج سوم که معیشت مردم را هدف گرفته و بخش بزرگی از عرصه زندگی مردم را این تهدید اشغال کرده است. اما مبارزه با این تهدید با سازوکار‌های کلاسیک جواب نمی‌دهد.

جانشین دبیر مجمع تشخیص مصلحت افزود: دیگر فرصت آزمون و خطا نیست، سیاست گرایش به غرب، تکنوکراتی و لیبرالی، امروز به خط پایان رسیده است و انتخابات اخیر در واقع نقطه آغاز رویگردانی از تفکر لیبرالی و بازگشت به مشی انقلابی و جهادی است. شرایط نیازمند حضور نیرو‌های انقلاب است.

احمدی تأکید کرد: حال نیرو‌های انقلاب باید بدانند هزینه‌ای که باید بدهند به‌مراتب بیشتر از هزینه زمان دفاع مقدس است. سختی‌هایی که باید بکشند، به‌مراتب بیشتر از سختی‌های دوران دفاع مقدس است، ملامت‌هایی که خواهند کشید، قطعاً بیشتر از دوران دفاع مقدس است. تا این ویژگی‌ها و تا این رویکرد تغییر پیدا نکند، همچنان معیشت مردم ما در گرو تفکر لیبرالیسم و تکنوکرات‌ها است. این رویکرد باید تغییر کند.

وی با بیان اینکه مهم‌تر این که چهار دهه گذشته دوره نهادسازی بود، نظام‌سازی و دولت‌سازی بود، گفت: در گام دوم می‌خواهیم به سمت جامعه‌سازی برویم. در جامعه‌سازی باید روابط بین مردم و حکمرانان حقوق متقابل آنان شفاف بشود. نقش مردم در حکمرانی بیشتر و دقیق‌تر بشود. مطالبات و نیاز‌های واقعی مردم محور قرار گیرد. نگاه‌های امنیتی به نگاه‌های معطوف به حقوق و آزادی‌های مشروع تبدیل شود.
منبع: میزان
انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار