رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور:

شهید «مدنی» الگوی عرفان انقلابی است

حجت‌الاسلام «حاج علی‌اکبری» گفت: شهید «مدنی» الگوی عرفان انقلابی بوده و امروز این وجهه از شخصیت شهید، بیشترین نیاز جامعه است.
کد خبر: ۴۷۶۷۰۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۴ - 11September 2021

به گزارش دفاع‌پرس از همدان، حجت‌الاسلام «محمدجواد حاج علی اکبری» رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، امروز (شنبه) در کنگره ملی شهید محراب آیت‌الله سید اسدالله مدنی که در همدان برگزار شد، شهدای محراب را انسان‌های بزرگ و عالی‌قدر برای انقلاب اسلامی خواند و اظهار داشت: شهدای محراب در کهکشان پرستاره شهیدان، ستاره‌های قدر اول هستند؛ شهید مدنی، عارف ربانی، مجاهد مصلح و بالاخره شهید جمعه و نیز از ارکان، محور و کانون اصلی تربیت مجاهدان انقلاب اسلامی است.

وی با بیان این‌که انقلاب اسلامی امروز بیش از هرزمان دیگری برای مراجعه به مکتب اسلام ناب محمدی (ص)، به وجود معلمانی همچون شهید مدنی نیاز دارد، افزود: در دهه ۶۰ و اندکی در دهه ۷۰، کشور از مراجعه به این ذخایر عظیم مناسب و فراوان بود؛ اما در دهه ۸۰ و ۹۰ با غفلت مواجه هستیم و نسل سوم و چهارم انقلاب نتوانستند از این ظرفیت ملکوتی بهره ببرند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور بیان داشت: از ائمه جمعه تا حوزه علیمه، از آموزش و پروش تا آموزش عالی، در این غفلت سهیم هستند و این کنگره تلنگری است برای رجوع و پاسخ به اینکه چگونه این تأخیر را جبران کنیم و جلوی خسارت را بگیریم.

وی شهید مدنی را نقطه تلاقی عمل و علم، صالح با جهاد و حماسه، حماسه با عرفان، عرفان با ایثار و خدمت با شهادت دانست و بیان کرد: این کنگره که به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت ایشان برگزار می‌شود، یک رجوع متواضعانه و مشتاقانه به صندوق ذخیره انقلاب اسلامی است که برای حرکت پرشتاب خود در چلّه دوم به آن نیازمند است.

حجت‌الاسلام «حاج علی‌اکبری» با بیان اینکه در چلّه دوم انقلاب به یک مراجعه پخته، آگاهانه، مستند و دقیق همراه با تحلیل از تأثیر اجتماعی این مصلحان نیازمند هستیم، ادامه داد: این کنگره با هدف ارائه‌ای روان و دلپذیر و دادن تصویری درست از نقطه اوج فکر در زندگی شهید مدنی، همراه با امیدآفرینی همگانی و معطوف به جامعه جوان با تأکید بر مخاطبان خاص که همان طلاب و ائمه جمعه هستند، برگزار شد.

وی همدان را پایگاه علم و عرفان دانست و اظهار داشت: همدان شهر جهاد و دارالمؤمنین و دارالمجاهدین است که با وجود معادن پرذخیره از معنویت و علما، باید مورد گوهرشناسی و قدرشناسی قرار گیرد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه شهید آیت‌الله مدنی با وجود اینکه همدانی نبود؛ اما خود را همدانی می‌دانست، خاطرنشان کرد: شهید مدنی همدان را تحت تأثیر نَفَس قدسی خود قرار داد و همدان با تأسیس دبیرخانه و موسسه آیت‌الله مدنی، یک حرکت الگویی برای کشور را آغاز کرد که امیدواریم این کنگره برای سایر شهدای محراب همانند یک زنجیره نورانی ادامه‌دار شود.

حجت‌الاسلام «حاج علی‌اکبری» با اشاره به اینکه برگزاری این کنگره‌ها می‌تواند بخشی از خسارت‌ها در این حوزه را جبران کند، تصریح کرد: این پرچمی که به یاد شهدای محراب برافراشته شده است، نباید زمین گذاشته شود و آثاری که از این کنگره تولید می‌شود، باید منبع تولید هزاران اثر در عرصه‌های مقاومت باشد.

وی شهید مدنی را شبیه‌ترین فرد به امام خمینی (ره) خواند و افزود: شهید آیت‌الله مدنی قهرمان حکمت و عقل عملی و استاد به تمام معنا در حوزه فقهی در عرفان و معنویت است، وی شخصیت خودساخته، متواضع و دارای وقار و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی عالم ناطق بود.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه شهید مدنی اهل مبارزه بود و بینش سیاسی ویژه‌ای داشت، افزود: شهید مدنی الگوی عرفان انقلابی بوده و این وجهه از شخصیت شهید، بیشترین نیاز جامعه است.

وی با اشاره به اینکه آیت‌الله مدنی پرورش‌دهنده ۸ هزار شهید استان همدان است، گفت: باید به وسیله‌ ویژگی‌های شهدای محراب به‌خصوص شهید مدنی، عرفان را به سمت مسئولیت‌های اجتماعی سوق داده و آن را در جامعه بسط دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار