مسئول دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان:

انقلاب اسلامی زینب‌ها و روایت‌گران صادق می‌خواهد

حجت‌الاسلام «شفیعی» با بیان اینکه اگر اربعین نبود کار کربلا ناتمام می‌ماند، گفت: بزرگترین صحنه‌های رویارویی حق و باطل و تلخ‌ترین صحنه‌ای که به شهادت امامی نظیر امام حسین (ع) منجر شود، اگر پیامی از آن ابلاغ نشود، کار ناتمام است.
کد خبر: ۴۷۷۷۳۰
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۲ - 16September 2021

قتلگاه شلمچه و مزار شهدای هویزه باید اربعین داشته باشندبه گزارش دفاع‌پرس از اهواز، حجت‌الاسلام «سید محسن شفیعی» مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، در مراسم سوگواری پیشواز اربعین حسینی که در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار داشت: در طول تاریخ اسلام هر زمانی که صحبت از کربلا به میان آمده، نامی از اهل بیت (ع) در بحث‌ها بوده است؛ مسأله کربلا به ۲ بخش دوران شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و اسارت اهل بیت ایشان تقسیم می‌شود.

وی افزود: اربعین یک رویداد اتفاقی نیست؛ بلکه یک جلد از مجموعه ۲ جلدی کتاب کربلاست. سیدالشهدا (ع) و زینب (س) چهره‌های برجسته واقعه کربلا و اربعین به شمار می‌روند.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ادامه داد: براساس مستندات تاریخی و استدلال‌ها، بنا بود امام حسین (ع) و یارانش در نقطه کوری کشته شده و مسأله کربلا تمام شود؛ اما این حضرت زینب (س) بود که با روایتگری از واقعه کربلا، توطئه‌ها و نیرنگ‌های دشمن را خنثی کرد.

وی تصریح کرد: در منابعی آمده است؛ زمانی که سیدالشهداء (ع) به سرزمین کربلا می‌رسند، می‌فرمایند که ما در این محل کشته خواهیم شد و اموال ما به غارت می‌رود؛ اما از طرفی دیگر، دشمنان به خیال خود بر این باور بودند که در این نقطه راه را بر سپاه امام حسین (ع) بسته و آن‌ها را قتل عام می‌کنند، بدون اینکه صدایی از این جنایت به گوش جهانیان برسد. آن‌ها نمی‌دانستند که سیدالشهداء (ع) این لحظه و این مکان را برای شهادت در نظر گرفته است.

حجت‌الاسلام شفیعی گفت: نقش برجسته حضرت زینب (س) در جاودانگی یاد سیدالشهداء (ع) و یارانش برجسته بود که تمام تلاش دستگاه اموی برای به فراموشی سپردن این حادثه و دفن نام، یاد و خاطره سیدالشهداء (ع) را به اذن خدا بر باد داد.

وی اظهار داشت: اگرچه حضرت زینب (س) چهره شاخص اربعین و سیدالشهداء (ع) چهره برجسته عاشوراست، اما بین این ۲ شخصیت برجسته تفاوت‌هایی نیز وجود داشت.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان متذکر شد: حضرت زینب (س) در شب یازدهم محرم در صحنه قتلگاه حضور داشت، پیکر‌ها بر روی زمین افتاده و مقتل روبه‌روی خیمه‌ها بود؛ اما با این وجود زینب (س) پس از آن که بانوان و بچه‌ها را استقرار می‌دهد و از امنیت منطقه اطمینان نسبی پیدا می‌کند، برای دیدار با پیکر سیدالشهداء (ع) به مقتل می‌رود.

وی افزود: این صحنه، لحظه بسیار عظیمی است؛ عشق و علاقه نهفته به سیدالشهداء (ع) بروز پیدا می‌کند و یک صحنه‌ای به همان بزرگی خطبه‌خوانی حضرت زینب (س) مقابل یزید، بار دیگر تکرار می‌شود؛ اما این به این معنی نیست که حضرت زینب (س) از نقش زن بودن خارج شده است.

حجت‌الاسلام شفیعی گفت: اگر اربعین نبود کار کربلا ناتمام می‌ماند؛ بزرگترین صحنه‌های رویارویی حق و باطل و تلخ‌ترین صحنه‌ای که به شهادت امامی نظیر امام حسین (ع) منجر شود، اگر پیامی از آن ابلاغ نشود، کار ناتمام است.

وی یادآور شد: در انقلاب اسلامی نیز اگر پیامی ابلاغ نشود، درس‌ها گفته نشود و صحنه‌های تاریخی به درستی روایت نشوند، با خطر بزرگی مواجه می‌شویم. سخنان امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) باید به درستی منتقل شوند؛ حقانیت یک حادثه و رویداد به تنهایی کافی نیست؛ بلکه تبیین و تبلیغ و انتقال پیام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با بیان اینکه انقلاب اسلامی نیز زینب‌ها و روایت‌گران صادق می‌خواهد، افزود: قتلگاه شلمچه و مزار شهدای هویزه نیز باید اربعین داشته باشند.

وی گفت: اگر پیام شهدای هویزه منتقل نشود، این محل در نهایت تنها یک زیارتگاه باقی می‌ماند؛ در حالی که ۷۰ نفر از شهدا به فرماندهی شهید «علم‌الهدی» تشنه به شهادت رسیدند، پر از معنی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار