به گزارش خبرنگار بین الملل دفاع پرس، از زمان آغاز حملات عربستان سعودی به یمن تاکنون 2 هزار و 477 نفر در آن کشور به شهادت رسیده اند.
از سوی دیگر منابع خبری اعلام کردند که حدود 12 میلیون و 500 هزار نفر از مردم یمن با کمبود غذا مواجه هستند ونیازبه رسیدگی فوری دارند، اما به دلیل نبود دارو و برق این امکان وجود ندارد.
سازمانهای بین المللی در باره بحرانی تر شدن اوضاع انسانی و کمبود غذا در این کشور هشدار دادند.
یک عضو ارشد جنبش انصارالله یمن مدعی شد که این جنبش روز پنجشنبه با گفت وگوهای صلح یمن زیر نظر سازمان ملل موافقت کرد؛ مذاکراتی که قرار است 14 ژوئن (24 خردادماه) در ژنو برگزار شود.
مخالفان انصارالله یمن مستقر در ریاض نیز بر این باورند که این گروه در گفت وگوهای موسوم به «صلح یمن» در ژنو شرکت خواهد کرد.
قرار است گفتوگوهای گروه یمنی 24 خرداد ماه جاری در ژنو آعاز شود و تلاشهای دبیرکل برای توقف حملات به ویژه با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران طرح سیاسی 4 ماده ای ارایه شده از سوی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را برای تحقق گفت و گوی یمنی یمنی بدون دخالت خارجی مناسب می داند.
سید فضل عبدالرحمن الشرفی از جوانان یمنی و فعال رسانه ای با اشاره به ادامه حملات عربستان سعودی به یمن در گفت و گو با خبرنگار بین الملل دفاع پرس درباره آینده جنگ عربستان سعودی علیه یمن گفت: درحال حاضر خبرهایی از آتش بس در روزهای آینده و برگزاری مذاکرات ژنو برای حل بحران یمن می شنویم.
وی ادامه داد: احتمال توقف جنگ در ماه رمضان با توجه به برگزاری مذاکرات وجود دارد ولی باید بگویم که به همین نسبت احتمال عدم توقف جنگ و حملات آل سعود به یمن نیز وجود دارد.
فعال انقلابی یمنی خاطر نشان کرد: یمنی ها تلاش می کنند در هرصورتی برای هر تجاوزی آماده باشند چه در ماه رمضان و یا غیر از ماه رمضان خود را آماده مبارزه با آل سعود می کنند.
الشرفی تصریح کرد : اما آل سعود بدتر ازدوران جاهلیت قریش است چرا که زمانی که جنگ را آغاز کرد ماه رجب بود .
جوان یمنی ادامه داد : هنگامیه آل سعود مراعات جنگ در ماه رجب را نمی کند در حالی که رجب ماه حرام است در ماه رمضان چطور می خواهد حرمت ماه رمضان را نگه دارد در واقع ماه رجب به لحاظ حرمت داشتن از ماه رمضان افضل است.
فعال انقلابی و جوان یمنی اظهار داشت : بنابراین آل سعود حرمت و احترامی برای شعائر دین قائل نیستند و در نظر آنها نه انسانیت و نه شعائر دین برای آنها حرمت و احترامی ندارد.
انتهای پیام/ح