به گزارش گروه بین الملل دفاع پرس، «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب الله لبنان در سخنرانی عصر جمعه در همایش «پیشاهنگان مهدی» وابسته به موسسه «کشافة المهدی» لبنان به چندین موضوع مهم و حساس اشاره و بار دیگر تاکید کرد که مقاومت اسلامی اولویت اموزش را به رویارویی با دشمن صهیونیستی میدهد و از تهدیدات دشمن هراسی ندارد.
در این خصوص هادی محمدی کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به رزمایش سالانه رژیم صهیونیستی در گفتوگو با خبرنگار بین الملل دفاع پرس گفت: آن چیزی که در فضا منطقهای جاری است حاکی از یک شرایط فوق العاده نظامی و امنیتی است. مانور سالانهای که رژیم صهیونیستی با مشارکت آمریکا هر ساله بعد از جنگ 33 روزه در سال 2006 تا به امروز برگزار می شود، امسال با تحولات ویژه منطقهای همزمان شده و رژیم صهیونیستی احساس می کند، حزب الله قادر است سحر راهبردهای امنیتی آمریکا و اسرائیل در منطقه را باطل کند.
کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به تاکید سید حسن نصرالله در سخنرانی قبلی خود مبنی بر اینکه اگر ضرورت داشته باشد برای دفاع از مقاومت چه در مرزهای سوریه و چه در داخل سوریه بسیج عمومی اعلام می شود، تصریح کرد: وقتی راهبردها به شکل فعالی در دو ماه گذشته بر روی تجزیه سوریه و عراق به عنوان سرآغاز سرکوب و نابودی مقاومت در منطقه شکل گرفته است و شواهد آنرا در سقوط عراق به شکل گستردهای شاهد هستیم. نصرالله گفت که اگر ضرورت داشته باشد اعلام بسیج عمومی می شود. لذا این موضوع (بسیج عمومی) را مقامات رژیم صهیونیستی مهمترین عنصر و مولفه تخریب راهبرد تجزیه سوریه و عراق ارزیابی می کنند. ضمن اینکه حزب الله لبنان بعد از سال 2006 نیز توانسته است توانمندیهای سازمانی و ابزاری خود را در سطح بالایی گسترش دهد.
وی خاطر نشان کرد: اگر بحران در سوریه با هدف تضعیف مقاومت در این منطقه شکل گرفته بود، ولی حضور حزب الله در سوریه که توانمندی مقاومت را با تکیه بر تجارب ملموس نظامی به شدت ارتقا داده است، هم مقامات آمریکایی را در گفتمان سیاست خارجی چه در کنگره و چه در کاخ سفید و مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی را به شدت نسبت به این حضور فعال خود در منطقه که باطل کننده برنامههای استعماری آنها در سوریه و عراق هستند، ناراحت و نگران کرده است.
**هرگونه اقدام ناشیانه اسرائیل در مقابل مقاومت برای آنها زیانبار خواهد بود
محمدی در ادامه افزود: پس تهدیدات مقامات رژیم صهیونیستی ناشی از این فضای جدید منطقه است. اگرچه مقامات صهیونیستی به خوبی درک می کنند که هرگونه ریسک و اقدام ناشیانه در مقابل محور مقاومت برای آنها زیانبار خواهد بود. لذا از آنجایی که حزب الله در سوریه فعال بوده و به شدت درگیر مقابله با تروریستهای تکفیری است، رژیم صهیونیستی تصور می کند شرایط فعلی برای فشار و جنگ روانی و در تنگنا قرار دادن حزب الله مفید است. بنابراین پاسخ سید حسن نصر الله در مقابل تهدیدات رژیم صهیونیستی، پاسخی ملموس، دقیق و کارآمد تلقی می شود.
وی با اشاره به تاکید سید حسن نصر الله مبنی بر اینکه عدهای تلاش می کنند که نبرد عرسال را مذهبی جلوه دهند، تصریح کرد: یکی از روشهای فشار به حزب الله لبنان برای اینکه در مسیر سرکوب تروریستهای القاعده، جبهه النصره و داعش در سوریه بویژه در القلمون با مشکل مواجه شود، تصویری وارونه و غیر واقعی از آن چیزی که در این مناطق جریان دارد، داده می شود.
کارشناس مسائل غرب آسیا درادامه افزود: یکی دیگر از این روشها، معرفی این نبرد به عنوان جنگ طایفهای بین شیعه و سنی است که رسانههای وابسته به رژیم سعودی و مزدوران سیاسی و حزبی آنها در لبنان تلاش می کنند برای جلو گیری از نابودی کامل جبهه النصره و داعش در بلندی های القلمون، این درگیریها، درگیریهای طایفهای و مذهبی جلوه دهند و شهروندان سنی ساکن در عرسال را تحریک کنند.
محمدی با اشاره به فعال شدن افراد و چهرههای سیاسی در درون شهرک عرسال و افرادی که با تروریستها از مدتها قبل در قاچاق و فروش سلاح همراه بودند، گفت: توطئه گران در واقع سعی میکنند اقدامات حزب الله را اقدامی در جهت سرکوب شهروندان سنی مذهب این شهرک جلوه دهند.
کارشناس مسائل غرب آسیا خاطر نشان کرد: بر همین اساس سید حسن نصرالله در سخنرانی قبلی و در سخنرانی جمعه نیز شب تاکید داشتند که حفظ امنیت و پاکسازی شهرک عرسال به عهده دولت و ارتش لبنان است و حزب الله فقط در جرود عرسال و حومه آن که تروریستها در این مناطق کمین کرده اند، می جنگند.
** نقش برجسته عربستان، ترکیه و قطر در حمایت از جریانهای تکفیری
وی در ادامه در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه چه کسانی پشت پرده جریانهای تکفیری در منطقه هستند، بیان کرد: شواهدی وجود دارد که نشان می دهد جریان تروریستی فعال در منطقه که با نامهای متفاوت در سوریه، عراق، لبنان، مصر و لیبی فعال هستند، مبانی فکری این جریان، تکفیری سلفی است که تفکر وهابی در آنها بسیار آشکار است. قرائن دیگری هم دال بر این است که این جریانهای تکفیری ارتباط مستقیمی با دستگاههای اطلاعاتی برخی از کشورهای منطقه دارند که در بین این بازیگران منطقهای حامی این تروریستها نقش عربستان، قطر و ترکیه نقش برجستهای است. از سوی دیگر سلاحهایی که از این گروهها در سوریه و عراق کشف می شود سلاحهای اسرائیلی است و حتی خدماتی که به این جریانهای تکفیری ارائه می شود، از طریق ترکیه و رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.
** سیاست جریانهای تکفیری همسو با تفکرات وهابی است
کارشناس مسائل غرب آسیا در پایان گفت: با توجه به اینکه بیانیهها و مواضع این گروهها همسو و منطبق با سیاستهای جنگ افروزانه مذهبی در منطقه است. قطعا سیاستها و روشهای کشتن افراد و اقدامات وحشیانه این جریانها مشابهت تام با سیاستها، فرهنگ و اندیشه وهابی عربستان سعودی دارد. اگر گاهی شنیده می شود برای فرافکنی کسانی دیگری مثل ایران، حزب الله و یا سوریه به حمایت از داعش و جریانهای تکفیری متهم می شوند، باید این ادعا را امری مضحک و بی اساس تلقی کرد.
انتهای پیام/ف