گام مهم سازمان اوقاف در ساماندهی شناسه ملی موقوفات

مدیرکل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه به تشریح گام مهم سازمان اوقاف در ساماندهی و تسهیل شناسه ملی موقوفات در سامانه پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی و الکترونیکی کردن فرآیندها پرداخت.
کد خبر: ۴۸۱۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰ - 03October 2021

گام مهم سازمان اوقاف در ساماندهی شناسه ملی موقوفاتبه گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع‌پرس، مجتبی باقرزاده مدیرکل اسناد و ثبتی این سازمان اظهار داشت: اخذ شناسه ملی موقوفات و بازبینی شناسه‌های ملی موقوفات کشور، موضوعی مهم برای متولیان موقوفات و مساجد کشور به‌ویژه در چندین سال گذشته بوده است که با تلاش سازمان اوقاف و امور خیریه و همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، مشکلاتی که در این رابطه وجود داشته، برطرف شده و اخذ شناسه ملی موقوفات و بازبینی شناسه‌های ملی موقوفات در سامانه پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی تسهیل یافته است.

وی افزود: رویه فعلی برای اخذ شناسه ملی جدید موقوفات و هم برای بازبینی، رفع ایرادات و ویرایش شناسه‌های ملی موقوفات که قبلاً اخذ شده اعم از شناسه ملی موقوفات، اماکن مذهبی، امامزاده‌ها، مساجد و حسینیه‌ها به‌صورت دستی و ارسال فیزیکی مدارک بوده است که بسیار زمان‌بر و موجب مشکلات عدیده برای اصحاب وقف در سراسر کشور شده که با فرآیند جدید تا حدود زیادی ساماندهی انجام شده است.

مدیرکل اسناد و ثبتی سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: در حال حاضر با ارتباط برخط و آنلاینی که با سازمان ثبت و سازمان فناوری اطلاعات برقرار شده است، پایگاه ثبت اطلاعات و دسترسی تخصیص اولیه شناسه ملی و بازبینی‌ آن به سازمان اوقاف و امور خیریه به‌عنوان دستگاه ثبت‌کننده واگذار شده و اداره کل اسناد و ثبتی سازمان می‌تواند به این موارد و تقاضای مربوطه به‌صورت لحظه‌ای و آنلاین رسیدگی کند و این خدمت را به تمام متصدیان و متولیان وقف و اماکن مذهبی کشور به‌صورت برخط ارائه کند.

باقرزاده با اشاره به اینکه تعداد ۱۳۰ هزار شناسه ملی موقوفات کشور که از گذشته دارای مشکل بودند، در شش ماهه سال جاری معتبر شده‌اند و شناسه‌های ملی جدید هم به‌صورت برخط و آنلاین امکان اخذ دارند، یادآور شد: با هماهنگی‌های بعمل آمده، قرار است تا در دهه وقف با حضور روسای دو سازمان (سازمان اوقاف و امور خیریه و سازمان ثبت اسناد و املاک) این اتفاق مهم به‌صورت ‌رسمی رونمایی و اطلاع‌رسانی شود.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها