فرمانده سپاه ناحیه اراک خبر داد؛

توزیع ۱۵۰۰ بسته معیشتی و لوازم‌التحریر بین دانش‌آموزان نیازمند اراکی

سرهنگ «مهجوری» با اشاره به برگزاری طرح «پویش همکلاسی مهربان و شور عاطفه‌ها» در اراک، گفت: تعداد ۷۵۰ بسته لوازم‌التحریر و ۷۵۰ بسته معیشتی به ارزش حدود ۳۰۰ هزار تومان تهیه و در اختیار دانش‌آموزان جامعه هدف قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۴۸۱۹۵۴
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۷ - 03October 2021
توزیع۱۵۰۰ بسته لوازم‌التحریر و بسته معیشتی بین دانش آموزان نیازمند اراکبه گزارش دفاع‌پرس از اراک، سرهنگ «محمد مهجوری» فرمانده سپاه ناحیه اراک، در برنامه «پویش همکلاسی مهربان و شور عاطفه‌ها» اظهار داشت: امروز به همت حوزه‌های مقاومت بسیج دانش‌آموزی شهید فهمیده ۱ و ۲ و بسیج فرهنگیان و مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) و آموزش و پرورش اراک، در قالب طرح «پویش همکلاسی مهربان و شور عاطفه‌ها» رزمایش کمک مومنانه در مدرسه «رویش» اراک برگزار شد.

وی افزود: در این رزمایش تعداد ۷۵۰ بسته لوازم‌التحریر و ۷۵۰ بسته معیشتی به ارزش حدود ۳۰۰ هزار تومان تهیه و در اختیار دانش‌آموزان جامعه هدف قرار می‌گیرد.

مهجوری گفت: دانش‌آموزان بسیجی شهر اراک همواره برای شرکت در اردو‌های جهادی پیشتاز بوده‌اند و در تابستان گذشته با اقدامات چشمگیر، در حوزه‌های سازندگی، عمرانی و محرومیت‌زدایی نقش‌آفرینی مؤثری داشتند.

فرمانده سپاه ناحیه اراک با اشاره به اینکه حضور دانش‌آموزان در اردو‌های جهادی علاوه بر اینکه خیرات و برکات فراوانی برای مناطق محروم دارد و آن‌ها را برای آینده پرورش و تربیت می‌کند، افزود: دانش‌آموزان با حضور مؤثرشان در اردو‌های جهادی از آثار و برکات تربیتی و معنوی اردو‌های جهادی بسیج بهره‌مند می‌شوند و فرهنگ «ما می‌توانیم» را به‌خوبی درک می‌کنند.

مهجوری بیان کرد: تبلیغ فرهنگ جهادی در میان دانش‌آموزان از اهمیت بسیاری برخوردار است و لذا تبلیغ کار جهادی تبلیغ ارزش‌ها محسوب می‌شود و قطعاً هر آن‌چه در این مسیر گام برداریم، آثار و برکات آن را بهتر خواهیم دید.

وی افزود: در سطح شهر اراک بیش از ۳۶۰ گروه جهادی فعال وجود دارد که جهادگران بسیجی در عرصه‌های سازندگی، محرومیت‌زدایی، بهداشت و درمان، اشتغال‌زایی و اقتصاد مقاومتی، نهضت کمک مؤمنانه، آموزشی و فرهنگی نقش‌آفرینی می‌کنند و دانش‌آموزان یکی از اقشاری هستند که در اردو‌ها نقش مؤثری دارند.

فرمانده سپاه ناحیه اراک خاطرنشان کرد: در راستای ایجاد اشتغال بیش از ۸۵ صندوق قرض‌الحسنه مردم‌پایه در سطح شهر اراک راه‌اندازی شده و بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در این صندوق‌ها سازمان‌دهی شده‌اند و همچنین ۱۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی در سطح شهر اراک به همت جهادگران بسیجی فعال است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار