نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:

نشان خلبان محققی را باید از روزهای پرغرور علمیات‌های کمان ۹۹ و مروارید پرسید

حجت‌الاسلام «آل هاشم» گفت: نام و نشان امیر قهرمان ارتش، سرتیپ دوم خلبان محققی را باید از روزهای پرغرور علمیات‌های بزرگی هم‌چون کمان ۹۹ و عملیات مروارید پرسید.
کد خبر: ۴۸۲۰۱۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹ - 04October 2021

به گزارش دفاع‌پرس از تبریز، حجت‌الاسلام «سید محمدعلی آل هاشم» نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی به دنبال درگذشت امیر سرتیپ خلبان «منوچهر محققی» پیام تسلیت صادر کرد.

متن پیام حجت‌الاسلام «آل هاشم» به این شرح است:

باسمه تعالی

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت مردی از خطه آذربایجان و تبریز قهرمان، امیر سرتیپ منوچهر محققی قلب‌هایمان را آکنده از غم و اندوهی جانکاه کرد.

نخبه پرواز و نام آور نیروی فداکار هوایی ارتش که نام پُرصلابتش با رکورد داری در پروازهای برون مرزی و پرواز با هواپیمای جنگی فانتوم بر تارک تاریخ پر افتخار ایران عزیز می‌درخشد.

نام و نشان امیر قهرمان ارتش، سرتیپ دوم خلبان محققی را باید از روزهای پرغرور علمیات‌های بزرگی هم‌چون کمان ۹۹ و عملیات مروارید پرسید.

غروب پرفروغ این قهرمان ملی را به همه یادگاران دفاع مقدس، یاران و هم قطاران این شهید والامقام در ارتش جمهوری اسلامی ایران خصوصا نیروی هوایی ارتش، خانواده مکرم و همه دوستان و آشنایان این عزیز سفر کرده تسلیت عرض نموده و برای روح بلند امیر منوچهرمحققی علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر جزیل از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها