معاون اقتصادی رئیس جمهور:

تقویت بازار بورس از اولویت‌ها و سیاست‌های جدی دولت است

رضایی با تاکید بر اینکه بازار سرمایه برای دولت و شخص رئیس جمهور اهمیت زیادی دارد، گفت: دولت به تقویت بازار سرمایه کمک می‌کند و از سرمایه‌گذاران خرد حمایت خواهد کرد.
کد خبر: ۴۸۳۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۰ - 13October 2021

تقویت بازار بورس از اولویت‌ها و سیاست‌های جدی دولت استبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور امروز چهارشنبه در دیدار اعضای جدید شورای‌ عالی بورس، با بیان اینکه بازار و صنعت بورس یکی از بهترین ابزار و منابع تامین سرمایه است، اظهار داشت: حضور مردم در بازار بورس یکی از صحیح‌ترین روش‌های سرمایه‌گذاری به ویژه برای سرمایه‌های خرد است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه تا ۱۰ سال پیش،۹۰ درصد تامین سرمایه برای اقدامات و پروژه‌ها از سوی بانک‌ها و ۱۰ درصد را بازار سرمایه تامین می‌کرد، گفت: امروز سهم بازار سرمایه به ۲۰ درصد افزایش یافته، ولی این سهم هنوز رقم ایده‌آلی نیست و با توجه به ظرفیت بالای فعالیت‌های اقتصادی در کشور امکان افزایش آن تا ۴۰ درصد، شدنی است.

رضایی بیان اینکه هدف گذاری اعضای جدید شورای‌عالی بورس باید افزایش سهم بازار سرمایه در تامین مالی پروژه‌های بزرگ باشد، گفت: اولین شرط تحقق این هدف ترمیم و تقویت اعتماد مردم به بازار سرمایه است. تقویت بازار سرمایه از سیاست‌ها و اولویت‌های جدی رئیس جمهور و دولت است تا از این طریق اعتماد مردم به این بازار و ابزار مناسب سرمایه‌گذاری، ترمیم شود.

وی همچنین در توضیح الزامات تقویت بازار سرمایه گفت: اولین نکته در این مسیر، عمق‌بخشی به بازار است. در این زمینه باید بازار اولیه جدی گرفته شود. افزایش و رشد ارزش بازار سرمایه ابتدا باید متکی بر ورود سهام اولیه به بازار باشد تا از ایجاد حباب جلوگیری و ارزش و بازدهی بازار را واقعی‌تر کند.

معاون اقتصادی رئیس جمهور با بیان اینکه مردم براساس اعتماد، سرمایه‌های خود را به بازار سرمایه وارد می‌کنند و ما باید با دلسوزی از سرمایه‌های آن‌ها مراقبت کنیم، گفت: ضرورت دارد همه راهکار‌های مختلف برای کاهش خطر سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه بررسی و طرح‌های عملی موثر از جمله ایجاد بیمه‌های سرمایه‌گذاری ارائه و اجرا شود.

رضایی خطاب به اعضای جدید شورای‌عالی بورس، گفت: نسبت به صیانت از سرمایه سرمایه‌گذاران خرد حساسیت بیشتری داشته باشید، زیرا لازم است سرمایه‌گذاران خرد با شما ارتباط نزدیک و مستقیم داشته باشند.

وی گفت: گاهی لازم است سرمایه‌گذاران خرد نیز در هیات مدیره‌ها نماینده داشته باشند، چرا که شاید از منافع آنان در برابر سرمایه‌گذاران کلان دفاع مناسبی انجام نشود.

در این جلسه که با حضور آقایان سید موسی میرفیض فلاح شمس، علی سعیدی، احمد شعبانی، رسول سعدی و علی امامی میبدی برگزار شد، بر تقویت بازار اولیه، تقویت نهاد‌های مالی، اصلاح و به‌روزآوری ساختار‌ها و زیرساخت‌های بازار سرمایه با توجه به پیشرفت‌های تکنولوژیک و ایجاد تنوع در عرضه‌های مالی به عنوان بخشی از راهکار‌های تقویت بازار بورس تاکید شد.

اعضای شورای‌ عالی بورس همچنین با اشاره به اینکه ارزش سهام عدالت بالغ بر ۴۰۰ هزار میلیارد تومان است، اما آثار این سرمایه در زندگی مردم ملموس و مشهود نیست، تاکید کردند که باید از ظرفیت‌های سهام عدالت برای توانمندسازی مردم بیش از پیش بهره گرفته شود.

انتهای پیام/341

نظر شما
پربیننده ها