رئیس سازمان مدیریت بحران خبر داد؛

تاکید وزیر کشور برای خدمت‌‍رسانی سریع به مناطق زلزله‌زده اندیکا

«نجار» گفت: تاکید وزیر کشور این بود که با نظر مساعد و با توجه به محرومیت منطقه زلزله‌زده اندیکا، اقدامات هر چه سریعتر انجام شود.
کد خبر: ۴۸۴۴۶۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴ - 18October 2021

تاکید وزیر کشور برای خدمت‌‍رسانی سریع به مناطق زلزله‌زده اندیکابه گزارش دفاع‌پرس از اهواز، «اسماعیل نجار» رئیس سازمان مدیریت بحران امروز در نشست مدیران بحران استان خوزستان با موضوع امدادرسانی به مناطق زلزله‌زده شهرستان اندیکا اظهار داشت: همواره در خدمت مردم خوزستان بودیم و خواهیم بود. در پی زلزله اخیر اندیکا مردم دچار آسیب و خسارت شدند، اما خدا را شاکریم که جان باخته و مصدوم آنچنانی نداشتیم.

وی افزود: از دقایق اولیه حادثه، همه دستگاه‌های اجرایی با محوریت استانداری برای کمک‌های امدادی تلاش کردند. بر اساس گزارش‌های ارائه‌ شده، امکانات امدادی و آذوقه در اختیار مردم قرار گرفته است و برنامه‌ها و اقدامات اسکان موقت و تحویل چادر نیز انجام شده است.

نجار بیان داشت: با توجه به موقعیت خاص منطقه و عشایری بودن، این منطقه نسبت به دیگر محل‌های آسیب‌دیده، نیازمند برنامه متفاوتی است که نظرات و دیدگاه‌های خوبی برای کمک به این افراد مطرح شده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: امروز بازدیدی از منطقه خواهیم داشت و سپس تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد. تاکید وزیر کشور این بود که با نظر مساعد و با توجه به محرومیت منطقه، اقدامات هر چه سریعتر انجام شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها