به گزارش دفاعپرس از ساری، حجتالاسلام «سیدجلیل مرتضوی» امام جمعه آمل عصر امروز در جمع خبرنگاران از برگزاری نخستین برنامه بزرگداشت اربعین علامه حسن زاده آملی به صورت گفتوگو محور خبر داد و اظهار داشت: این برنامه توسط شاگردان علامه در مصلی نمازجمعه آمل و با حضور خانواده آن مرحوم و شهروندان آملی برگزار خواهد شد.
وی افزود: همچنین مراسمی به مناسبت چهلمین روز ارتحال علامه حسن زاده پنجشنبه ۱۳ آبان به صورت محدود و با حضور خانواده آن مرحوم در زادگاهش روستای ایرا برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام مرتضوی بیان داشت: مراسم بزرگداشت اربعین مرحوم علامه حسن زاده آملی از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، طلاب و روحانیون قم با سخنرانی یکی از شاگردان حضرت علامه عصر پنجشنبه در شهر مقدس قم برگزار میشود.
وی بیان کرد: مراسم پرفیض دعای روح بخش ندبه نیز روز جمعه ۱۴ آبان به همت هیئت رزمندگان اسلام شهرستان آمل به محوریت بزرگداشت اربعین ارتحال علامه حسن زاده آملی و با سخنرانی آیت الله صدیقی استاد حوزه و دانشگاه و امام جمعه موقت تهران در مصلی نمازجمعه آمل برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد بزرگداشت مراسمهای مرحوم علامه حسن زاده آملی ادامه داد: این مراسم با هماهنگیهای انجام شده با صداوسیما به صورت زنده از شبکههای مختلف صدا و سیما پخش خواهد شد.
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه علاوه بر مراسمهای محوری بزرگداشت اربعین مرحوم علامه حسن زاده آملی، مراسمهای خودجوش مردمی نیز درسطح شهرستان پیش بینی شده است، گفت: البته با توجه به شرایط خاص کرونایی که همچنان وجود دارد، با کم کردن برخی برنامهها، از مردم در مناطق مختلف شهرستان خواسته شده تا با دعوت از سخنرانها و شاگردان حضرت علامه، مراسمهای بزرگداشتی در سطح مساجد و اماکن زیارتی شهرستان برگزار کنند.
امام جمعه آمل همچنین در بخش دیگری با بیان اینکه علامه حسن زاده آملی در زمان حیات خودش حدود ۲۰۰ عنوان کتاب از خودش به یادگار گذاشته است، اظهار داشت: از این تعداد متأسفانه حدود ۹۰ عنوان کتاب تاکنون چاپ شده و ۱۱۰ عنوان دیگر تاکنون به صورت کامل چاپ نشده است.
حجت الاسلام مرتضوی افزود: آثاری که از علامه حسن زاده آملی تاکنون توسط برخی ناشران به چاپ رسیده، متأسفانه نامنظم و بیکفیت در رنگ بندی و صفحه آرایی بوده که باید در این زمینه یک ساماندهی خوبی صورت بگیرد.
امام جمعه آمل اضافه کرد: در راستای تکمیل و نشر اندیشههای حضرت علامه از شهروندان و همه مردم که به نوعی با ایشان دیدار و خاطره و دست نوشته و آثاری در اختیار دارند، توسط ستاد ارتحال علامه جمع آوری و تا مراسم نخستین سالگرد به صورت کتاب منتشر و رونمایی شود.
وی همچنین از اقدام ارزشمند خانواده علامه حسن زاده از فراهم کردن شرایطی در به ثبت رساندن بنیاد بین المللی علامه حسن زاده آملی به منظور ترویج و نشر اندیشه آن سالک توحیدی خبر داد و گفت: اعضای هیئت امنای این بنیاد که از فرزندان و برخی شخصیتهای مهم علمی و دینی کشور نیز عضویت دارند.
رئیس ستاد بزرگداشت مراسمهای مرحوم علامه حسن زاده آملی گفت: همه اقدامهایی که انجام شده و در حال انجام هست، ادای تکلیفی هست که مردم این شهرستان در قبال حضرت علامه حسن زاده آملی دارند.
انتهای پیام/