به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، در سایه تحولات اخیر منطقه و پیروزیهایی که مقاومت ـ چه در سوریه و چه فلسطین و چه یمن ـ به دست آورده است و همچنین در حالی که حزبالله لبنان موقعیت منطقهای خود را بیش از هر زمان دیگری تقویت کرده است، رژیم صهیونیستی با توجه به شکافهای بزرگی که در محافل امنیتی و ارتش این رژیم وجود دارد، برای ورود به جنگی آماده میشود که قطعاً در یک جبهه نخواهد بود.
در همین راستا روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در مقالهای با اشاره به اینکه جنگ سال ۲۰۰۶ با لبنان یک «ندای بیداری» بود و «اسرائیل فهمید که باید بیدار شود» تأکید کرد: امروز اسرائیل با بیش از ۱۰۰ هزار موشک از جانب لبنان و دهها هزار موشک و راکت از طرف غزه تهدید میشود و باید این حقیقت را به اسرائیلیها بگوییم که سامانههای پدافندی موجود توانایی رهگیری این موشکها را ندارند و قادر نخواهند بود از اسرائیلیها محافظت کنند.
در مقاله این روزنامه اسرائیلی آمده است: از جنگ دوم با لبنان تا امروز چالشهای زیادی در جبهه داخلی اسرائیل وجود داشته است و تا بهبود اوضاع هنوز راه زیادی در پیش است. جنگ سال ۲۰۰۶ زنگ خطری بود و باید آن را یک هدیه توصیف کنیم؛ چرا که اسرائیل فهمید که باید بیدار شود، وضعیت اسرائیل در آن زمان نامفهوم بود، هیچ یک از مسئولان، مسئولیت خود را در برابر اسرائیلیها انجام نمیدادند و حکومت مرکزی نیز بهدلیل وخامت اوضاع اقتصادی از اعلام وضعیت ویژه در جبهه داخلی خودداری میکرد و ارتش قادر به محافظت از جبهه داخلی نبود.
نویسنده این مقاله افزود: اسرائیل از آن زمان تاکنون تلاش زیادی برای تغییر اوضاع انجام داده است و اکنون باید نیمه خالی لیوان را ببینیم؛ همانطور که تلاشهای اسرائیل از سال ۲۰۰۶ گسترش یافته است، تهدیدها نیز افزایش پیدا کرده است. امروز اسرائیل توسط بیش از ۱۰۰ هزار موشک و راکت از جانب لبنان و دهها هزار موشک و راکت از جانب غزه و شمار زیادی موشک در انواع مختلف از طرف کشورهای دیگر «ایران و عراق و یمن» تهدید میشود.
این رسانه تأکید کرد: حقیقت این است که سامانههای دفاعی اکنون قادر به محافظت از اسرائیلیها نیستند و در جنگ بزرگ آینده اسرائیلیها باید نظم و انضباط بالاتری نسبت به جنگ قبلی داشته باشند، آب و غذا را طبق برنامه منظم تهیه کنند و برای مدت طولانی بتوانند در پناهگاهها بمانند، هرکس این کار را انجام ندهد جان خود را به خطر میاندازد.
همچنین در ادامه این مقاله تأکید شده است که حکومت اسرائیل راه طولانی دیگری برای بهبود اوضاع و دفاع از اسرائیلیها در پیش دارد. تکمیل طرح استحکامبخشی به منازل مسکونی که در شهرکهای شمالی با تأخیر چندینساله آغاز شد زمان زیادی میبرد و در صورت حمله موشکی حزبالله و یا نفوذ آن به شهرکهای اسرائیلی، این طرح استحکامبخشی به منازل مسکونی تنها بهشکل جزئی در برابر تهدیدهای حزبالله کارساز خواهد بود.
رسانه مذکور صهیونیستی تصریح کرد: در این میان یک سؤال دائمی وجود دارد، اینکه؛ چرا مسئولیت کلی محافظت از جبهه داخلی بهعهده ارتش است؟ فرماندهی جبهه داخلی اسرائیل در جنگ اول خلیج فارس تأسیس شد و البته مسئولیت این ارگان با ارتش اسرائیل بود، اما از آن زمان تاکنون ۳۰ سال میگذرد و باید روشن شود؛ آیا درست است مسئولیت ارتش اسرائیل بین حمله و دفاع تقسیم شود و آیا این ارتش توانایی و امکانات لازم برای دفاع از جبهه داخلی را دارد؟
چندی قبل «یوسی هلیوی» پژوهشگر و مورخ صهیونیست در یادداشتی در روزنامه اسرائیلی «معاریو» نوشت: برآوردهای امنیتی میگویند ۲۵۰ هزار موشک از انواع مختلف بهفرماندهی ایران و گروههای فلسطینی، اسرائیل را نشانه گرفتهاند. روزانه ۳۰۰۰ موشک به شهرها، فرودگاههای نظامی، بندرها، مسیرها، سامانههای کنترل از راه دور، پایگاههای ارتش و انبارهای سلاح ارتش شلیک خواهد شد.
هلیوی تأکید کرد: این جنگ فراگیر حتمی است، اما زمان آن مشخص نیست و صراحتاً باید گفت این جنگ منجر به نابودی «دولت اسرائیل» خواهد شد مانند همان ویرانیهایی که در یک دهه اخیر در عراق، سوریه، لبنان، لیبی و یمن رخ داد.
همچنین «طال لیو رام» تحلیلگر نظامی صهیونیست در یادداشتی نوشت که موشکهای نقطهزن حزبالله در هر رویارویی احتمالی با رژیم اسرائیل سرنوشت جنگ را مشخص خواهد کرد.
انتهای پیام/