به گزارش خبرنگار دفاعپرس از بیرجند، «جهانگیر نقدیپور» در نهم شهریور ۱۳۴۲ در روستای محمودآباد از توابع شهرستان مسجد سلیمان به دنیا آمد. پدرش صیدمراد، کارگر کارخانه بود و مادرش مریم نام داشت. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند و از سوی بسیج در جبهه حضور یافت.
وی دوران کودکی را در روستا سپری کرد و پس از استخدام پدرش در گروه کاغذسازی پارس هفت تپه، به شهرستان شوش دانیال مهاجرت کرد و تحصیلات را تا پایان مقطع راهنمایی ادامه داد.
با آغاز دوران شکوهمند انقلاب، ایشان نیز همچون بقیه جوانان انقلابی با حضوری فعال در تظاهرات ضد طاغوتیان پهلوی خدمات شایانی را دراین زمینه از خود به یادگار گذاشت.
با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و بمباران شهر شوش، همراه خانواده به مدت دو سال به شهرستان شوشتر مهاجرت کرد و طی این مدت در پایگاه بسیج شوشتر مشغول فعالیت شد.
بعد از آزادسازی شوش در سال ۱۳۶۱ به شهر خود برگشت و بلافاصله با ثبتنام در بسیج شهرستان خود آماده حضور در جبهه شد و بالاخره در پانزدهم آذر همان سال بعد از سپری کردن دورههای آموزشی و تمرینهای لازم با سمت آرپی جیزن روانه جبهه های حق علیه باطل شد.
سرانجام در هجدهم بهمن ۱۳۶۱ در فکه در عملیات والفجر مقدماتی حین شلیک آرپی جی به شهادت رسید. پیکر پاک شهید «جهانگیر نقدیپور» پس از تفحص توسط نیروهای کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح روز چهارشنبه چهارم بهمن ماه سال ۱۳۸۵ همزمان با ایام ماه محرم الحرام به همراه چهار تن شهید دیگر به عنوان شهید گمنام در دانشگاه علوم پزشکی شهر بیرجند آرام گرفت که اکنون پس از ۳۹ سال شناسایی شد.
انتهای پیام/