به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، «غلامعلی حداد عادل» رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی کتابخانهی مجلس را میراث فرهنگی و تمدنی کشور در قرن حاضر دانست و اظهار داشت: کتابخانه مجلس گنجینهای است که هر ورقش معرفت روزگار است.
حداد عادل با تاکید براینکه وجود کتابخانه در کنار مجلسهای قانونگذاری در دنیا یک ضرورت بوده است؛ چراکه قانونگذاری کار دشواری است، افزود: هرچه قانون مبتنی بر واقعیت باشد، بهتر است؛ لذا این کتابخانهها تاسیس شده است تا نمایندگان قبل از قانونگذاری از مسائل مورد نظر اطلاعات کسب کنند.
وی گفت: در ایران بلافاصله بعد از تاسیس مجلس چنین کتابخانهای تشکیل شد، ولی هدف از تاسیس این کتابخانه این بود که مددکار نمایندگان باشد، اما امروز ما شاهدیم کمترین تردد افراد به مجلس مربوط به نمایندگان مجلس بوده است.
رئیس فرهنگسرای زبان و ادب فارسی کتابخانه مجلس را یک کتابخانه ملی برای کشور معرفی کرد و گفت: بسیاری از اندیشمندان که کتابخانهای را با خون دل جمع کرده بودند بهدنبال مکان امنی برای اهدا کردن کتابهایشان بودند.
حداد عادل تصریح کرد: بعد از سالهای مشروطه جایی بهتر از مجلس برای نگهداری کتاب نبود. یکی دیگر از مراکز آستان قدس رضوی بود که خیلیها کتابهایشان را اهدا کردند.
وی کتابخانه مجلس را میراث کشور دانست و ادامه داد: دانشمندان بزرگی کتابهایشان را به مجلس اهدا کردند که لازم است تاریخچهی مجلس نیز مدون شود. این کتابخانه یک صندوق امانت ملی برای کشور بود؛ چراکه خیلی چیزها در این کتابخانه به امانت گذاشته شده است که باید شناخته شود و شناسانده شود.
انتهای پیام/ ۱۲۱