به گزارش خبرنگار دفاعپرس از کرج، حجتالاسلام «علیمراد یوسفی» مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز امروز در دیدار با فرهنگیان و بسیجیان فرهنگی در آموزشوپرورش این استان ضمن تبریک هفته بسیج اظهار داشت: امید است بتوانیم در مسیر شهدا و امامین انقلاب و در راستای تحقق تمدن اسلامی به تکلیف و وظیفه خود عمل کنیم.
وی گفت: باید شاکر و سپاسگزار خداوند باشیم که عمر ما را در مقطعی قرار داد که نظام اسلامی، الهی و ولایی در جامعه مستقر است. امروز ما با نسل و مردمی سروکار داریم که به اوج بلوغ فکری، فرهنگی و تاریخی رسیده و مردمی با این سطح از بلوغ فکری، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی در طول تاریخ سابقه نداشتهاند. امروز حافظان و قاریان و اجتماعات، نماز جمعهها، راهپیماییها و اعتکافهای زیادی داریم که در طول تاریخ بینظیرند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز عنوان کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در وصیتنامه سیاسی الهی خود تشبیه کرده که این مردم از جهت بصیرت، بلوغ فکری و فرهنگی و فهم عمیق، از امت رسول خدا در زمان پیامبر عظیمالشأن اسلام نیز بهتر هستند. این افراد که اهل مطالعه هستند، برخی از مباحث و مصادیق بیبصیرتی در طول تاریخ را نمیپذیرند.
حجتالاسلام یوسفی ملت ایران را بهترین مردم و نظام جمهوری اسلامی را بهترین نظام در طول تاریخ برشمرد و افزود: اکنون ما در مرحله سوم از مراحل پنجگانه تمدن سازی قرار گرفته و هنوز نتوانستهایم از آن عبور کنیم. این سؤال پیش میآید که چرا با وجود بهترین مردم و نظام در این مرحله ماندهایم؟ بیمسئولیتی برخی از مسئولین این شرایط را رقم زده است.
وی ادامه داد: نیروهای توانمند، سالم و اهل فکری در این کشور داریم اما گاهی مانند سوراخ کردن یک کشتی توسط یک نفر، سرنوشت عدهای تغییر میکند. گاهی برخی از مدیران در مقاطعی اقداماتی را انجام میدهند که زحمات بسیاری از مدیران لایق، شایسته و توانمند هدر میرود. اگر همه کارگزاران نظام ویژگیهایی از جمله توانمندی، سلامت و شایستگی را داشته باشند، از این مرحله نیز عبور خواهیم کرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز با تأکید بر ضرورت ایجاد تحول در ادارات و سازمانها بهمنظور برطرف شدن ایرادات و اشکالات موجود مطرح کرد: مشکلات موجود فقط با حذف حقوقبگیران نجومی برطرف نمیشود بلکه ما نیازمند نگاههای حقیقی، منطقی و واقعی به مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و ساختار و سازمانی هستیم که فساد خیز نباشد.
حجتالاسلام یوسفی اضافه کرد: همچنین نگاهی نیاز است که اولویت آن سرمایهگذاری در بخشهای فرهنگی و سالمسازی ادارات و دستگاههای مختلف باشد. گام اول انقلاب را با همین ساختار، سازمان و تشکیلات موجود پشت سر گذاشتیم اما برای ادامه مسیر، تغییرات اساسی در بخشهای مختلف نیاز است و تا زمانی که این موارد اصلاح نشود و کارگزاران به شیوه مطلوب فعالیت نکنند، از مرحله سوم عبور نخواهیم کرد.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی همه مرزهای دنیا را درنوردید، اذعان داشت: سرمایهگذاریهای بسیاری برای تجزیه کشورهای منطقه از جمله ایران، عراق، سوریه و یمن در دنیا صورت گرفت اما نهتنها این کشورها تجزیه نشدند بلکه با ترکیب با یکدیگر جبههای متحد را تشکیل دادند که این کار انقلاب اسلامی است. این انقلاب به کشورهای مختلف دنیا صادر شد و در فرهنگهای گوناگون نیز نفوذ کرد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز با اشاره به درک و فهم بینظیر ملت ایران بیان داشت: این مردم در بزنگاههای مختلف خود را نشان دادند و اقدامات بینظیری را رقم زدند. مدتی پیش زمان حمله سایبری دشمن به سامانه سوخت کشور، مردم با درک اینکه این حمله از سوی دشمن است و دولتمردان نیز در حال تلاش برای عبور از این مرحله بدون وارد شدن کمترین آسیب به مردم هستند، صبوری کردند.
حجتالاسلام یوسفی با اشاره به اینکه این واکنش مردم نشاندهنده فهم و بصیرت آنهاست، افزود: اگر این اتفاق در هر کشور دیگری رخ میداد، به یک بحران ملی تبدیل میشد اما در کشور ما این مسئله با آگاهی مردم رفع شد. این مردمی که با مسائل مختلف با بصیرت برخورد میکنند شایسته خدمتگزاری هستند.
وی مطرح کرد: ملت ایران در شرایطی به بلوغ فکری رسیدهاند که دشمن هجمههای بسیاری را علیه این مردم و مبانی فکری آنها صورت داد. مقالاتی که از اتاق فکرها و پژوهشکدههای دشمن خارج میشود نشان میدهد که ما امروز به سطحی از اقتدار رسیدهایم که گاهاً برخی از حوادث نظامی از نظر این پژوهشکدهها مکالمهای بین ایران و آمریکا بهعنوان قدرتی رو به صعود و قدرتی رو به افول است.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز اذعان داشت: این توانمندی و قدرت بدون حضور مردم بصیر و آگاه بیفایده است. برای عبور از مرحله سوم تمدن سازی، باید افرادی که خدمتگزاری به مردم در دستور کارشان است در بخشها و مناصب مختلف مشغول به کار شوند زیرا بهکارگیری افرادی که این دغدغه را نداشته باشند، خیانت به آرمانهای انقلاب و مردم است.
حجتالاسلام یوسفی گفت: بخش عمدهای از کار تمدن سازی بر عهده فرهنگیان و مراکز و کانونهای انسانساز است. آموزشوپرورش ما نهفقط آینده مدیران این کشور بلکه باید آینده دنیا را نیز تأمین کند. هفته بسیج فرصت مناسبی برای بازنگری و تجزیه و تحلیل این مباحث است تا بتوانیم با شناسایی ایرادات و اشکالات موجود در جهت رفع آنها تلاش و از مرحله سوم تمدن سازی عبور کنیم.
انتهای پیام/