به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، «جلیل میرمحمدی» عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی در مورد ادامه روند فعالیت حضوری مدارس با توجه به سویههای جدید بیماری کرونا، اظهار داشت: واکسیناسیون حداکثری کرونا طی این روزها آثار مثبتی را در جهت کنترل این بیماری در کشور داشته است، بهطوری که آمار فوتیها از حدود ۷۰۰ نفر به ۸۰ نفر در کشور رسیده است.
وی ادامه داد: عادی انگاری و عدم رعایت پروتکل در هر یک از اصناف میتوان اوضاع به وجود آمده را شکننده کرده و جو مثبت ایجاد شده را بر هم بزند.
نماینده مردم میبد گفت: همه تمهیدات بهداشتی در همه اصناف و مشاغل بهویژه مدارس کشور با توجه به ورود سویههای جدید بیماری که ممکن است احتمال مقاومت در برابر واکسن را نیز داشته باشند، باید مورد نظر قرار گیرد.
میرمحمدی گفت: بازگشت به زندگی عادی تا به حال نیز هزینه زیادی به کشور تحمیل کرده است، اگر عادی انگاری اتفاق بیفتد و تدابیر لازم به جهت کاهش آمار ابتلا و فوتیها انجام نگیرد تمامی زحمات ما به هدر خواهد رفت و این احتمال که بهزودی به وضعیت قرنطینه و محدودیتهای قبلی برگردیم وجود دارد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح کرد: عدم رعایت پروتکلها در مدارس کشور نیز با توجه به اینکه جامعه آماری بالایی را در کشور شامل میشوند میتوان نقطه آسیب پذیر و عامل بر هم زننده تعادل به وجود آمده باشد.
وی در مورد اقدامات پیش گیرانه برای جلوگیری از ورود سویههای جدید بیماری به کشور گفت: آنچه باید به جد پیگیری شود پایش مبادی ورودی کشور است، از این رو افراد علاوه بر تستهای پی سی آر منفی چند روز پس از قرنطینه نیز باید به شکل مجدد این تستها را بدهند.
وی گفت: از این رو کنترل دقیق مرزها و جلوگیری از ورود افراد بدون انجام تستهای منفی و قرنطینه به جد باید پیگیری شود، هزینههای تحمیلی در این شیوه هزاران بار کمتر از آسیبهایی است که در صورت همه گیری آن به کشور و مردم تحمیل میکند.
میرمحمدی در پایان خاطرنشان کرد: اما در صورتی که همه گیری این سویه جدید را شاهد باشیم قطعاً محدودیتها مجدد اعمال خواهند شد و نسبت به تعطیلی مدارس و کسب و کارها همچون سابق باید اقدام نماییم.
منبع: میزان
انتهای پیام/ ۹۱۱