مکتب حاج قاسم، مکتب پیامبر اسلام (ص) است

به گزارش دفاعپرس از کرمان، حجتالاسلام «حسن علیدادی سلیمانی» نماینده ولی فقیه در استان در جمع خبرنگاران در رابطه با برگزاری دومین سالگرد شهید قاسم سلیمانی اظهار داشت: برای برگزاری دومین مراسم سالگرد در تهران و کرمان به بهترین وجه ممکن برنامهریزی شده است.
امام جمعه کرمان گفت: تبیین متکب حاج قاسم در کنار تکریم و تجلیل از شهید سلیمانی باید مورد توجه قرار بگیرد. این مکتب ابعاد مختلفی دارد که باید روی آن کار جدی انجام شود.
وی تاکید کرد: شهید سلیمانی محصول نظام جمهوری اسلامی ایران است و باید به این نکته دقت شود که مکتب حاج قاسم در راستای مکتب امامین انقلاب اسلامی و همان مکتب پیامبر اسلام (ص) است.
حجت الاسلام علیدادی گفت: اثر تبیین مکتب حاج قاسم باید تربیت انسان در تراز انقلاب اسلامی باشد. باید توجه داشت که در تبیین این مکتب نقش رسانهها به خصوص صدا و سیما بسیار پر رنگ است.
انتهای پیام/


