به گزارش گروه سایر رسانههای دفاعپرس، تا صحبت از شهید زینالدین به میان می آید بیشتر ما رشادت های این فرمانده را در عملیات های بیتالمقدس بخصوص فرماندهی لشکر ۱۷ علی بنابی طالب به خاطر می آوریم.اما کمتر کسی از ما، ماجرای انصراف این شهید از دانشگاه پاریس را می داند. این شهید نامدار با وجود اینکه در رشته پزشکی در یک دانشگاه معتبر پذیرفته شده ولی جهاد در جبهه های حق علیه باطل را اولویت قرار داده و به جمع رزمندگان پیوسته. به مناسبت روز دانشجو ماجرای انصراف شهید زین الدین را در ادامه آورده ایم.
پدر شهید مهدی زین الدین از مبارزان و فعالان سیاسی بوده به همین خاطر خانواده این شهید مجبور به تبعید بودند و هر چند سال یک بار به شهرهای مختلفی سفر می کردند. مهدی زین الدین به گفته مادرش کودکستان و دوران ابتدایی را در شهر خرم آباد سپری کرده و از همان ابتدا هم خانواده متوجه هوش بالای او شده بودند.استعداد شهید زین الدین به طوری بوده که توانسته در دوران کودکی قرآن را بدون معلم بیاموزد.
در دوران نوجوانی آقامهدی با شهید آیتالله مدنی که ایشان نیز به خرم آباد تبعید شده بودند آشنا می شود و در محضر ایشان الفبای مبارزه با شاه را می آموزد و به فعالیت های سیاسی گرایش پیدا می کند.
شهید زین الدین در مقطع دبیرستان رشته ریاضی را انتخاب می کند و مشغول تحصیل در این رشته می شود اما دوران دبیرستان این شهید با راه اندازی حزب رستاخیز به دستور محمدرضا پهلوی مصادف می شود و زمانی که شهید در این حزب ثبت نام نمی کند از مدرسه اخراج می شود. چون دبیرستان دیگری نیز در خرم آباد نبوده که رشته ریاضی داشته باشد شهید مجبور به تغیر رشته می شود و تجربی می خواند.
پس از اخذ دیپلم به دلیل هوش بالایی که داشته رتبه چهارکنکور تجربی را کسب می کند و در رشته پزشکی دانشگاه شیراز قبول می شود اما از دانشگاه انصراف می دهد و در مغازه پدرش مشغول به کار می شود و دلیل نرفتن اش به دانشگاه را اینطور برای دیگران می گوید:«مغازه پدرم سنگر است و رژیم پهلوی با تبعید پدرم می خواهد، سنگر محکم او خالی بماند، ولی من نمی گذارم این سنگر مبارزه خالی بماند.»
پس از مدتی که اعتصاب های مردمی در برابر رژیم استکبارگر شاه بیشتر می شود و مغازه ها بسته می شود پدر آقا مهدی هم مغازه شان را تعطیل می کند. این ماجرا باعث می شود شهید زین الدین دوباره به تحصیل فکر کند برای همین با دانشگاه پاریس مکاتبه می کند و پذیرفته می شود.
در همین حین شهید زین الدین از نظر امام خمینی «ره» در خصوص ادامه تحصیل جوانان در خارج مطلع می شود که ایشان فرموده اند:«به ایران برگردید، زیرا ایران به جوانانی مثل شما نیازمند است» و از رفتن به پاریس منصرف می شود.
با پیروزی انقلاب اسلامی آقامهدی به عنوان مسئول اطلاعات سپاه قم انتخاب می شود و بعدها مسئولیت ها و سِمت های مختلفی به او واگذار می شود و درنهایت به عنوان فرمانده لشگر ۱۷ علی بنابی طالب انتخاب می شود.سرانجام این شهید والامقام در منطقه تپه ساروین در درگیری با ضد انقلاب در بیست و هفتم آبان ماه سال 63 به شهادت می رسد.
منبع: فارس
انتهای پیام/ 161