به گزارش دفاع پرس از اهواز، حسین برون مدیرعامل سازمان آرامستان شهرداری اهواز، از اتمام کار ترمیم و بهسازی مزار سردار سرلشکر شهید علی هاشمی و همرزمانش خبر داد.
مدیرعامل سازمان آرامستان شهرداری اهواز با بیان اینکه رسیدگی و بهسازی قبور شهدای والامقام دفاع مقدس از اهداف این سازمان است، اضافه کرد: از روز اول انتصاب خود در این مسئولیت، کار رسیدگی، ترمیم و بهسازی مزار شهدای والامقام مدفون در بهشت آباد اهواز را در اولویت نخست اقدامات خود قرار دادم.
برون تصریح کرد: در این راستان با توجه به اینکه مزار و محوطه پیرامون مزار سردار شهید علی هاشمی شرایط مناسبی نداشت کار ترمیم و بهسازی مزار این شهید ارزشمند و والامقام با سرعت خوبی آغاز شد.
وی اعتبار هزینه شده در این خصوص را بالغ بر 100 میلیون ریال از محل اعتبارات داخلی سازمان آرامستان شهرداری اهواز عنوان کرد وگفت: این پروژه با همت مجموعه کارکنان سازمان آرامستان در مدت سه روز به پایان رسید که طی ان عملیات بتن ریزی، شن ریزی، پاکسازی محوطه مزار، رنگ آمیزی، دیوارکشی فنس اطراف مزار و نصب سنگ مرمر 12 رنگ مزار انجام پذیرفت.
برون یادآورشد: در این پروژه مزار شهید بهمنی، شهید نریمی و شهیدکاهکش سه همرزم شهید علی هاشمی نیز مورد ترمیم و بهسازی قرار گرفت.
وی با بیان اھمیت مقام شھدا اظھار داشت: تکریم و تعظیم از مقام شامخ شھدا یک وظیفه و ضرورت غیر قابل انکار است و شھدا با تأسی از اعمال و رفتار امام حسین(ع) درس فداکاری، وفاداری، از خود گذشتگی، شجاعت، شھامت و صداقت به ما آموختند.
مدیرعامل سازمان آرامستان شهرداری اهواز افزود: با توجه به مقام شامخ شھدا طرح رسیدگی به قطعات شھدا با جدیت در حال پیگیری است و پروژه بھسازی و ترمیم معابر قطعات شهدای در بهشت آباد اهواز تداوم خواهد یافت.
گفتنی است؛ شهید علی هاشمی در سال ۱۳۴۰، درشهر اهواز چشم به جهان گشود. کودکی او مصادف با دوران سیاه ستمشاهی بود، و علی هاشمی از همان زمان با افکار سبزو روشن اسلام پیوندی عاشقانه یافت.
وی ارتباط تنگاتنگ خویش را با کوثر زلال وحی از همانین سنین حفظ نمود و تفسیر قرآن و درس اخلاق را از برنامه های مهم خویش قرار داده و با علاقه و ارادتی که به نماز داشت مرید و مؤذن مسجد شد.هاشمی پس از پیروزی انقلاب با تکیه بر مطالعات عمیق و آگاهی های دینی خود در بحث های گروهک های مختلف شرکت کرده و با بحث های منطقی آنان را به تسلیم در برابر اسلام وا می داشت.
وی از همان زمان ابتدا عاشق و دلباخته امام (ره) و پیشتاز مبارزه بود و به همین دلیل به قصد خدمت به نظام وارد کمیته انتقلاب شد و سپس به همراه حسین علم الهدی، آقایی و .... جهت تشکیل بسیج و سپاه تلاش های بسیاری نمود.
زندگی در جنگ مرحله نوینی از دوران پرتلاطم حضور حاج علی در دنیای خاکی بود اوج ایثار و رشادت او در شناسایی هایش نمایان بود، آنچنان که تمام طرح های عملیاتی اش را با تعداد اندکی نیرو با موفقیت به انجام می رساند. با گسترش محورهای عملیاتی، حاج علی تیپ ۳۷ نور را در محور حمیدیه تشکیل داد. و پس از عملیات بیت المقدس توانست سپاه بستان و هویزه را تشکیل دهد. ایجاد پاسگاه های مرزی و مسئولیت پدافندی کل منطقه از فعالیت های دیگر او بود.
وی پس از تشکیل قرارگاه «نصرت» و ارائه طرح کلی عملیات خیبر و بدر، مسؤولیت سپاه ششم امام جعفر صادق (ع) را عهده دار شد که حاصل آن سازماندهی ۱۳ یگان رزمی و پشتیبانی در استان خوزستان بود و شاید به همین دلیل او را سردار هور نامیدند.
سرانجام قرارگاه نصرت در محاصره دشمن قرار گرفت و تعدادی از نیروهای اسلام به اسارت نیروهای بعثی درآمدند و علی هاشمی چهره محبوب و خندان عرصه های عشق و ایمان سرانجام به آسمان پیوست و نامش ستاره درخشانی شد بر تاریک تاریخ ملت ایران تا نسل فردای ایران راه درست زیستن را از او بیاموزند.
انتهای پیام/