مذاکرات وین و خط رسانه‌ای غرب

مذاکرات وین در حالی برگزار شد که در این دور رسانه‌های غربی و مقام‌های رژیم صهیونیستی ادعا‌هایی را مطرح کردند.
کد خبر: ۴۹۵۱۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰ - 18December 2021

مذاکرات وین و خط رسانه‎ای غرب

به گزارش گروه سایر رسانه‌های دفاع‌پرس، در جریان این دور از مذاکرات وین، غربی‌ها با بهره‌گیری از رسانه‌های خود سعی کرده‎اند سیاست و خواسته‌های خود را حق جلوه دهند و القاء کنند که ایران مطالبات زیاد و فراتر از برجام دارد.

این فضاسازی در حالی پیگیری می‌شود که هیئت ایرانی پیش از مذاکرات و در جریان آن بار‌ها تکرار کرده پیشنهاد‌های ایران در چارچوب توافقی است که به امضا رسید و خواسته ایران این است که ضمانت لازم به ایران داده شود تا خروج آمریکا از برجام تکرار نشود.

آمریکا که در برجام حضور ندارد و از آن خارج شده در اظهار نظری گفته که مذاکرات احیای برجام باید تا پایان دسامبر باید روشن شود و به نتیجه برسد.

این اولتیماتوم آمریکا وجاهت قانونی ندارد و نسبت به این رفتار باید موضع‌گیری شود و اعضای گروه ۱+۴ نیز باید موضع خود را اعلام کنند؛ هر چند سه کشور اروپایی با آمریکا هماهنگ و همراه هستند.

رسانه‌های غربی حتی با تحریف سخنان و مواضع نماینده روسیه در مذاکرات احیای برجام، تلاش کردند یک خط انحرافی تخریبی را در پیش بگیرند که با واکنش‌های نماینده روسیه همراه بود.

در بازی رسانه‌ای غرب علیه مذاکرات وین، اظهارات نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، تحریف شد.

به نقل از میخائیل اولیانوف، نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مطرح شد که «یکی از مشکلات اصلی مذاکرات برجام سانتریفیوژ‌های پیشرفته ایران است و روسیه سه گزینه از جمله نابودی سانتریفیوژها، انبار کردن آن‌ها یا انتقال سانتریفیوژ‌ها به خارج را برای حل این مشکل پیشنهاد کرده است.»

با توجه به سیاستی که روسیه تاکنون در قبال برجام داشته چنین خواسته‌ای منطقی و معقول نیست و حتی در توافق هسته‌ای هم چنین نکته‌ای وجود ندارد.

این در حالی است که اولیانوف چنین گفته بود؛ «یکی از موضوعات حساس مورد بحث در وین، موضوع سانتریفیوژ‌های غنی‌سازی اورانیوم در سایت‌های هسته‌ای ایران است.»

روشن است که غرب در پی دستیابی به توافق برای احیای برجام نیست و همه اقداماتی که در طول دور هفتم مذاکرات از سوی آن‌ها انجام شده در قالب یک جنگ روانی و رسانه‌ای گسترده است.

در کنار این مسائل، نقش رژیم صهیونیستی در مذاکرات هسته‌ای و برجام که همواره منفی بوده است، اکنون نیز چنین است.

رایزنی‌ها و گفت‎وگو‌های انجام شده میان مقامات رژیم صهیونیستی و آمریکا هر چند نشان از اختلاف دارد، اما اصرار صهیونیست‌ها برای کارشکنی را نمی‌توان نادیده گرفت.

ایران آمادگی بالایی در پاسخ به هرگونه ماجراجویی را دارد و این مسئله برای آمریکا روشن است و سران رژیم صهیونیستی نیز به واقعیت واقف هستند.

سران رژیم صهیونیستی باید احمق باشند که در پی سیاست تقابل نظامی با ایران باشند و کافی است که دست به حماقت بزنند تا طعم پاسخ ایران را بچشند.

قدر مسلم ایران بار‌ها تکرار کرده که شروع کنند جنگ نخواهد بود، اما کاملاً آمادگی دارد در صورت کوچکترین تعرضی واکنشی ویرانگر از خود نشان دهد.

مذاکرات وین نشان‌دهنده حسن نیت ایران است و شرایط نظامی و تسلیحاتی ایران اکنون بسیار مطلوب است.

منبع: میزان

انتهای پیام/ ۹۱۱

نظر شما
پربیننده ها