جانشین فرماندهی سپاه قدس استان گیلان در بسیج اقشار:

فرهنگ دفاع مقدس منبعی غنی برای تولید محتوای فاخر است

سرهنگ «حسن حبیبی» با اشاره به اینکه بسیاری از رزمندگان دوران دفاع مقدس گمنام هستند و باید به سمت آنان برویم، گفت: امروز در حوزه هنر با کمبود محتوا مواجه هستیم فلذا می‌توانیم از ظرفیت معارف و ارزش‌های دفاع مقدس برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بهره ببریم.
کد خبر: ۴۹۵۷۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۵ - 20December 2021

به سمت رزمندگان گمنام دفاع مقدس برویم

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، سرهنگ «حسن حبیبی» جانشین فرماندهی سپاه قدس استان گیلان در بسیج اقشار در جشنواره «افتخار من»، دفاع مقدس را عرصه سخت کسب دستاورد‌های نظام اسلامی دانست و اظهار داشت: در دوران دفاع مقدس به برکت خون شهدا و جانفشانی رزمندگان توانستیم خودمان را به دنیا ثابت کنیم.

جانشین فرماندهی سپاه قدس استان گیلان با بیان اینکه بزرگترین و مهمترین دستاورد‌های علمی، نظامی و دفاعی انقلاب و نظام در دوران دفاع مقدس به دست آمده است، تصریح کرد: دفاع مقدس موجب شد امروز از عزت و اقتدار برخوردارتر باشیم.

وی با اشاره به تجارب گران سنگ مدیریتی دوران دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: بهترین مدیران ما در دوران دفاع مقدس شناخته شدند و امروز از تجارب آنان در حوزه مدیریتی کشور بهره می‌بریم.

حبیبی با بیان اینکه دشمنان با شبهه افکنی درباره موضوعات اصلی انقلاب و گردنه‌های حساس نظام از طریق فضای مجازی ذهن و اندیشه جوانان را درگیر می‌کند، افزود: برخی عامل اصلی تقابل آمریکا و ایران را در تسخیر لانه جاسوسی می‌دانند، اما بعد از پیروزی انقلاب تا ۱۳ آبان ۵۸ سفارت آمریکا در کشور ما فعالیت داشت و در همان دوران قطعنامه شدیداللحنی را علیه ایران تصویب کردند.

وی اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی را گواهی بر توطئه چینی آمریکا برای فروپاشی نظام اسلامی دانست و تاکید کرد: امروز پیشکسوتان عرصه ایثار و شهادت نقش مهمی در تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی و انتقال فرهنگ و معارف دفاع مقدس دارند.

جانشین فرماندهی سپاه قدس استان گیلان با بیان اینکه نیمی از والدین شهدا را طی چند سال گذشته از دست دادیم، تصریح کرد: والدین، همسران و فرزندان شهدا و ایثارگران سرشار از خاطرات و معارف دفاع مقدس هستند و وظیفه داریم نسبت به جمع آوری این آثار اقدام کنیم.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از رزمندگان دوران دفاع مقدس گمنام هستند و باید به سمت آنان برویم، افزود: امروز در حوزه هنر با کمبود محتوا مواجه هستیم فلذا می‌توانیم از ظرفیت معارف و ارزش‌های دفاع مقدس برای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بهره ببریم.

«علی اصغر پاژنگ» مسئول پیشکسوتان و تشکل‌های مردم نهاد اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان نیز در این مراسم محور جشنواره «افتخار من» را تولید کلیپ‌های پنج دقیقه‌ای صوتی و تصویری از یادگاران دوران دفاع مقدس و خانواده‌های شهدا و ایثارگران دانست و اظهار داشت: با همکاری کانون‌های پیشکسوتان ارتش، سپاه و ناجا اقدام به جمع آوری این کلیپ‌ها کردیم.

مسئول پیشکسوتان و تشکل‌های مردم نهاد اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس گیلان از اخذ ۱۵۰ کلیپ صوتی و تصویری از خاطرات رزمندگان دوران دفاع مقدس استان گیلان خبر داد و متذکر شد: ۹ کلیپ براساس معیار‌ها و شاخص‌های جشنواره انتخاب شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار