مسئول گروه جهادی رشد قم خبر داد؛

مشارکت جهادی اقشار مردم در برپایی نمایشگاه «کوچه‌های بنی هاشم»

حجت‌الاسلام «خوئینی» از مشارکت جهادی قشر‌های مختلف مردم در برپایی نمایشگاه کوچه‌های بنی هاشم و سبک زندگی فاطمی در قم خبر داد.
کد خبر: ۴۹۵۸۹۲
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۲ - 21December 2021

مشارکت جهادی اقشار مردم در برپایی نمایشگاه «کوچه‌های بنی هاشم»به گزارش دفاع‌پرس از قم، حجت‌الاسلام «حسنعلی خوئینی» مسئول گروه جهادی رشد اظهار داشت: نمایشگاه کوچه‌های بنی هاشم و سبک زندگی اسلامی با عنوان «بصیرت فاطمی» از دوم دی در آستان مقدس امامزاده سیدمعصوم (ع) برگزار می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های مستمر گروه جهادی رشد در استان قم، بیان کرد: ده سال است که توسط این گروه جهادی نمایشگاه کوچه‌های بنی هاشم در نقاط مختلف محلات محروم استان همزمان با ایام فاطمیه صورت می‌گیرد و امسال نیز از ۱۵ آذر با کمک ۱۵۰ نفر از عموم مردم و جوانان و دانش آموزان عملیات اجرایی ساخت این نمایشگاه آغاز شده است.

مسئول گروه جهادی رشد قم گفت: حضور و همراهی مردم در برپایی و راه‌اندازی این نمایشگاه قابل تقدیر و به نوبه خود بی‌نظیر است؛ اینطور که شخص کوره دار آجر را تامین می‌کند، مصالح فروش گچ را تهیه می‌کند، بنا کار ساختش را عهده‌دار می‌شود و دیگر جوانان و دانش آموزان با کمک همدیگر و کاملا به صورت جهادی صفر تا صد کار را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه وجه تمایز این نمایشگاه به شکل و شمایل و ساخت ظرافت‌های هنری آن نیست، تصریح کرد: یکی از وجوه تمایز نمایشگاه برپایی هرساله آن در نقاط مختلف محلات محروم استان قم است که جابه‌جایی نمایشگاه دشواری کار را دوچندان کرده است.

«خوئینی» راه شهدا را در امتداد حرکت حضرت زهرا (س) دانست و افزود: دیگر وجه تمایز این نمایشگاه، وجود نقطه اشتراک و ربط به سیره زندگانی شهدا به سبک زندگی حضرت زهرا (س) است که سال گذشته با موضوع سردار شهید سلیمانی بود.

وی با تاکید بر اینکه هر صنفی از مردم جهادگرانه و عاشقانه گوشه‌ای از کار برپایی این نمایشگاه را به عهده گرفته اند، خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰ دانش آموز و نوجوان بسیجی با عشق و علاقه به حضرت زهرا (س) و کاملا خودجوش در برپایی و راه‌اندازی نمایشگاه کوچه‌های بنی هاشم فعالیت می‌کنند که حقیقتا حرکتی بسیار زیبا و دلگرم کننده برای سایر جهادگران است.

مسئول گروه جهادی رشد قم، در پایان اظهار کرد: این نمایشگاه یک بخش خلاقانه با عنوان «نمایش سایه» دارد که در اوج هنر به نمایش دفاع حضرت زهرا (س) از مقام ولایت و مظلومیت حضرت می‌پردازد.

نمایشگاه فوق از دوم دی‌ماه تا شام شهادت حضرت فاطمه (س) هرشب بلافاصله بعد از نماز مغرب و عشا در آستان مقدس امامزاده سیدمعصوم (ع) واقع در نیروگاه، میدان نبوت برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار