به گزارش خبرنگار دفاعپرس از قم، حجتالاسلام «محمدرضا قاسمی نیا» معاون سوادآموزی استان قم امروز در نشست خبری تشریح برنامههای هفته سوادآموزی اظهار داشت: حضرت امام (ره) هنگام صدور فرمان تشکیل نهضت سواد آموزی در هفتم دیماه سال ۵۸، از منزل خود شروع به آموزش چند نفر از اطرافیان نمودند.
وی افزود: این موضوع برای قم یک افتخار بزرگ است که صدور فرمان تشکیل نهضت سوادآموزی از قم صورت گرفته است.
قاسمی نیا ادامه داد: شعار هفته سوادآموزی امسال، «سوادآموزی در مدار تحول» است و برنامههایی بر این اساس در طول هفته برگزار میشود.
معاون سوادآموزی استان قم با اشاره به عناوین هفته سوادآموزی عنوان کرد: اولین روز این هفته چهارشنبه ۱ دی ۱۴۰۰ با عنوان سوادآموزی و رسانه و پنجشنبه ۲ دی ۱۴۰۰ با عنوان سوادآموزی و فرهنگ ایثار، شهادت و مسئولیت پذیری اجتماعی نامگذاری شده است.
قاسمی نیا ادامه داد: جمعه ۳ دی، روز سوادآموزی و ترویج فرهنگ نماز و انتظار است و شنبه ۴ دی با عنوان سوادآموزی و تکریم از فعالان سوادآموزی نامگذاری شده است.
وی گفت: یکشنبه ۵ دی، روز سوادآموزی، فرهنگ کتابخوانی و تولید و دوشنبه ۶ دی نیز روز سوادآموزی و مسئولان است.
معاون سوادآموزی استان قم یادآور شد: روز سه شنبه ۷ دی نیز با عنوان سوادآموزی و تجدید میثاق با آرمانهای امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: امسال ۲۴۰ نفر آموزش دهنده داریم که تابه امروز ۳۳۰۰ نفر به عنوان سواد آموز توسط این ۲۴۰ نفر در حال آموزش هستند و ما اولین استانی بودیم که کتابهای ساده برای بزرگسالان کم سواد را نموده و در اختیار کتابخانههای استان قم قرار دادیم.
قاسمی نیا با تاکید بر ضرورت فراگیری علم جهت دار گفت: محور و نخ تسبیح تمامی آموزشها و کتابهای نهضت سوادآموزی نعالیم دینی و ارزشی است.
وی ادامه داد: در استان قم در میان بانوان از ۳۴ درصد به ۷۰ درصد رسید ودر میان مردان نیز به طور کلی از ۶۴ درصد در ابتدای این طرح هم اکنون به بالای ۹۳ درصد رسیدیم همچنین در زمینه شهری از ۵۳ درصد به بالای ۹۰ درصد سواد آموزی در روستایی از ۳۰ درصد به بالای ۸۰ درصد حساب آموزی رسیدهایم.
معاون سوادآموزی استان قم یادآور شد: ما جزء ۹ استان برتر کشور در زمینه با سوادی هستیم و حدود ۱۴۰ نفر در استان قم شناسایی کردیم که از نهضت سوادآموزی به تحصیلات عالیه با سطح کارشناسی رسیده اند.
وی در پایان افزود: حدود چهل و نه رتبه و مقام برتر کشوری تا کنون توسط نهضت سواد آموزی استان هم کسب شده است و از بین ۱۷۹ شهید سوادآموزی در کشور، پنج شهید بزرگوار به استان قم تعلق دارند.
قاسمی نیا گفت: شهیدان فاطمه حاج بابایی، محمدعلی ملک محمدی، احمدعلی خانی، حمیدآوری فرد وحجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسین سعیدی شهدای سوادآموزی هستند که در کلاس نهضت هنگام بمباران هوایی، در حین ماموریت و یا در جبهه به شهادت رسیده اند.
وی خاطرنشان ساخت: با پیگیریهای صورت گرفته، یکی از میادین قم نیز به نام شهدای سوادآموزی نامگذاری شده است.
انتهای پیام/