مسعود نیکدستی، قاری بینالمللی قرآن کریم در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر دفاعپرس، با اشاره به چهل و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، اظهار داشت: با توجه به اینکه چند دوره در مسابقات قرآن، شرکت کردهام به نظرم مسابقه و رقابت، هم برای متسابق و هم مخاطب اثرات مثبت دارد.
وی افزود: برای متسابق انگیزه ایجاد میشود که تلاشی که میکند به ثمر برساند و تمرین خود را بیشتر کند و با ایجاد فضای رسانهای و اطلاع رسانی قرآنی، جامعه رنگ و بوی قرآنی میگیرد و همین باعث میشود مردم هم اطلاعات کسب کنند و هم فعالیتهای قرآنی برایشان جذابتر شود.
این قاری بینالمللی اظهار کرد: در مجموع مسابقات قرآن باعث نشر فرهنگ قرآنی میشود و یکی از رسالتهای جمهوری اسلامی است و در این زمینه کشوری مانند تانزانیا به عنوان کشور موفق در حفظ قرآن میتواند الگویی برای مسئولان برگزاری مسابقات باشد که مثلا در ایامی مانند ماه رمضان شاید چندین مسابقه قرآن در شهرهای مختلف آن برگزار شود و این باعث شده نوجوانان و جوانان در این کشور اکثرا حافظ و قاری قرآن باشند.
نیکدستی عنوان کرد: همان طور که در یک تیم ورزشی معمولا چند نفر افراد خاص هستند که همیشه قهرمان میشوند، فعالیتهای قرآنی نیز در رشتههای مختلف قهرمانان خود را دارد. مسابقات باید ویژه اقشار مختلف تعریف شود و در سطوح مختلف برگزار شود. حتما همه افراد نباید رتبه اول را کسب کنند، فردی که میتواند رتبه بین المللی را کسب کند شاید ثمره ۳۰ سال فعالیت است تا بتواند تجربه کافی را در این زمینه کسب کند.
وی تصریح کرد: یکی از معایب در عرصه سیاستگذاری مسابقات قرآن این است که در سطح شهرستانی و استانی آنطور که باید به موضوع مسابقات توجه نمیشود در حالی که برای اینکه قهرمانی در این حوزه تربیت شود باید استادان در سطوح پایه بیشتر به این موضوع توجه داشته باشد.
انتهای پیام/121