به گزارش خبرنگار دفاعپرس از یزد، نشست خبری برنامههای گرامیداشت سالگرد ارتحال آیتالله علامه مصباح یزدی (ره) و شهادت حاج «قاسم سلیمانی» امروز در سالن کنفرانس سازمان تبلیغات اسلامی استان یزد با حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد.
حجتالاسلام «علیرضا نجیمی» مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد در این نشست اظهار داشت: نهم تا نوزدهم دی به عنوان دهه بصیرت نامگذاری شده که با ایام شهادت حضرت زهرا (س) مصادف شده و باتوجه به ماموریت سازمان تبلیغات اسلامی مبنی بر سازمان دهی مراسمها و مجالس عزاداری سعی کردهایم گامهای موثری در این حوزه برداریم.
وی افزود: با توجه به کرونا شاهد توصیههایی به مسائل بهداشتی بودهایم تا در مجالس عزاداری رعایت شود و با توجه به این که مطالبه مردمی است معمولا رعایت میشود و در این راستا برنامههای ایام شهادت با رعایت پروتکلهای بهداشتی و بر اساس تصمیمات ستاد کرونا برگزار میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی یزد همچنین با اشاره به شهادت حاج قاسم سلیمانی و نخستین سالگرد رحلت آیت الله مصباح یزدی ادامه داد: از مناسبتهای دیگر پیش رو است که ما نیز در استان برنامههای مختلفی داریم.
حجتالاسلام نجیمی گفت: برگزاری نخستین گردهمایی راویان دفاع مقدس با محوریت زندگانی حاج قاسم سلیمانی و مکتب این شهید، تهیه پادکست کتابهای شهید سلیمانی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه و زندگانی شهید حاج قاسم سلیمانی، فعالیت موکبهای استانی، برپایی نمایشگاه سیره زندگی حاج قاسم و ارائه کتابهای این شهید بزرگوار، برگزاری جشنواره سرود مقاومت، وقف در گردش کتابهای مربوط به زندگانی حاج قاسم سلیمانی، شبی با قرآن، فضاسازی شهری از جمله برنامههای این مناسبتها در استان یزد است.
وی با بیان اینکه هدف اصلی ما برگزاری مردمی این مناسبتها است افزود: برگزاری جشنواره علامه مصباح یزدی در راستای وحدت حوزه و دانشگاه، تهیه بستههای معیشتی با رویکرد فرهنگی، نشست اختصاصی طلاب و روحانیون، تهیه و تولید کلیپ و مستندات نیز از جمله برنامههای دیگر ما در خصوص گرامیداشت رحلت آیت الله مصباح یزدی است.
نجیمی اذعان داشت: با توجه به پیشبینی استان مبنی بر برگزاری دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی ما سعی کرده ایم موکبهایی را راه اندازی کرده و از زوار تربت شهید سلیمانی پذیرایی کنند.
حجت الاسلام نجیمی عنوان کرد: جایگاه و شخصیت علامه مصباح یزدی حتی برای نخبگان ما نیز ناشناخته مانده است و جایگاه علمی و حتی معنوی ایشان نیز ناشناخته بوده است که مجموعه استان و متولیان باید با اقدامات مناسب به نحوی در جهت تبیین شخصیت ایشان به عنوان میراث برای آیندگاه ما بمانند.
وی گفت: برگزای نمایشگاه آثار علامه مصباح یزدی و معرفی بیش از ۱۳۰ کتاب تالیفی ایشان به صورت دائم از جمله برنامههای دیگر این مناسبتها است. اگر بتوانیم مبلغان خود را متقاعد کنیم که چه وظایفی دارند و چه خدماتی میتوانند در محلات ایجاد کنند به خوبی میتوانیم بسیاری از مشکلات را حل کنیم.
حجت الاسلام نجیمی متذکر شد: تلاش ما این است که نقش امام مسجد و مسجد را در راستایت عالی و رشد محله پررنگتر کنیم که الان با حدودو ۵۰ امام مسجد در ارتباط هستیم که برنامههای مختلفی در این زمینه داشتهایم. بیش از ۱۰۰ برنامه پیشنهاد داده شده که با همکاری سایر ارگانها و بخشهای مختلف در سازمان انجام میشود.
انتهای پیام/