دفاع پرس گزارش می‌دهد؛

نگاهی گذرا به استقامت صد روزه مردم یمن در برابر حملات وحشیانه عربستان

ملت یمن در شرایطی در برابر تهاجمات گسترده آل سعود و ائتلاف ضد یمن ایستادگی می‌کند که از آثار و پیامدهای ناشی از جنگ همچون آوارگی، گرسنگی، کمبود دارو، امکانات بهداشتی، آرد، نان و آب آشامیدنی، و همچنین شیوع بیماری‌های نادر که جان هزاران نفر از اتباعش را به خطر انداخته است، رنج می‌برد.
کد خبر: ۴۹۷۲۴
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۷ - 15July 2015

نگاهی گذرا به استقامت صد روزه مردم یمن در برابر حملات وحشیانه عربستان

به گزارش دفاع پرس، ملت مظلوم و بی دفاع یمن طی 100 روز گذشته مورد حملات هوایی و موشکی وحشیانه رژیم آل سعود قرار گرفته که این حملات تاکنون قربانیان بیشماری را از زنان و کودکان و غیرنظامیان دربر داشته است؛ مهترین پیامدهای این حملات که تاکنون در گزارشهای خبرگزاریهای بینالمللی و یا از سوی دیدهبانهای حقوق بشر ارائه شده است حاکی از آوارگی، گرسنگی، کمبود دارو، نبود امکانات بهداشتی، کمبود آرد، نان و آب آشامیدنی و شیوع بیماریهای نادر در میان مردم است که هزاران نفر از افراد جنگزده را تهدید میکند، که متاسفانه تلاشهای سازمانهای بینالمللی جهت ایجاد آتشبس و بستری جهت ایجاد شرایط مساعد تاکنون فایدهای را در بر نداشته است.

آنچه که در ادامه میخوانید، گوشهای از ظلم و جنایت آل سعود در چهار ماه گذشته علیه ملت مظلوم و بی دفاع یمن است.

عربستان سعودی در ششم فروردین سال جاری جهت بازگرداندن «عبد ربه منصور هادی»، رئیسجمهور مستعفی و متواری یمن و ضد انصارالله، رهبری حملهٔ هوایی ائتلافی از کشورهای منطقه را به خاک یمن، با نام عملیاتهای «طوفان قاطعیت» و سپس «بازگرداندن امید» عهدهدار شد.

رژیم سعودی غالب این سلسله عملیاتها را در «صنعا»، پایتخت یمن و مناطق شمالی این کشور که تحت حاکمیت انصارالله است به اجرا درآورده، که تاکنون شمار قابل توجهی از قربانیان را در بر داشته است.

براساس این گزارش قطر، کویت، بحرین، امارات به همراه عربستان سعودی در بیانیهای مشترک اعلام کردند که «تصمیم گرفتهاند تا به درخواست منصور هادی برای مقابله با تهاجم جنبش حوثیها پاسخ دهند.» این بیانیه که خبرگزاری عربستان سعودی آن را منتشر کرد تمامی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به استثنای عمان را در بر میگیرد.

در همین حال، کاخ سفید نیز از مشارکت خود در تجاوزگری ارتش رژیم سعودی به عربستان پرده برداشت و اعلام کرد: واشنگتن در عملیات یمن، کمکهای لجستیکی و اطلاعاتی ارائه خواهد داد.

سفیر عربستان در این رابطه گفت: «ما از تجهیزات هوایی برخی از کشورها در عربستان سعودی برخورداریم، و برخی از تجهیزات نیز برای استفاده در این عملیاتها در مسیر انتقال به عربستان است.»
 

تغییر استراتژی جنگی عربستان در یمن پس از ۴۶ روز بمباران هوایی/ شعله ور کردن «جنگ داخلی» در یمن با الگو برداری از مدل سوریه

هنگامی که پس از ۴۶ روز بمباران بیهدف خانهها و زیرساختهای یمن، دستاوردی عاید عربستان نشده است، بهترین گزینه بنا به سنت تاریخی خاندان سعودی، ایجاد جنگ داخلی برای تضعیف یمن است. یک یمن ضعیف و بیتحرک تنها هدفی است که سعودیها در طول تاریخ دنبال کردهاند.

این درحالی است که برخی مقامات انصارالله یمن از دستگیری چندین گروه تکفیری در صنعاء و برخی شهرهای یمن در دو ماه اخیر خبر دادهاند که قصد آنها نیروگیری از جوانان و آموزش آنها و رصد تحرکات رهبران انصارالله و فرماندهان ارتش و راهاندازی جنگهای داخلی بوده است.

همچنین در تحقیق از این تروریستها مشخص شده است که انجام عملیات بمبگذاری و ترورهای گسترده در صنعاء، پایتخت یمن از برنامههای آنان بوده است. این افراد همچنین اعتراف کردهاند که از برخی افراد یمنی همسو با عربستان سعودی برای انجام این اقدامات مبالغ هنگفتی را دریافت کردهاند.

تمام اینها یعنی پیادهسازی مدل سوریه در یمن، تشکیل گروههای تندرو و مسلح، ایجاد گردانهای مختلف با اسامی مختلف و به آتش کشیدن یمن برای سالیان متمادی؛ اوضاعی که  در شهر «المکلا» در استان حضرموت بهوجود آمد. شهری که توسط القاعده با بده و بستانهای پشت پرده با قبائل همسو با عربستان اشغال شد، و چندی پیش چندین سرباز ارتش یمن توسط عناصر القاعده در این شهر سر بریده شدند.

جنگ داخلی در یمن، متناسب با طرح عربستان و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس نیز است، طرحی که در آن تقسیم یمن به شش اقلیم جداگانه را پیشنهاد میدهد، شش اقلیمی که بی شک پس از چند ماه به جان یکدیگر خواهند افتاد و هیچ کشوری چون عربستان از تجزیه یمن سود نمیبرد.

اما در سوی دیگر میدان، انصارالله از ابتدا با هوشیاری با این موضوع برخورد کرده است؛ علاوه بر اینکه حملات سعودیها نتوانسته این جنبش را تضعیف کند یا از ابتکار عمل باز دارد. رهبران انصارالله به خوبی متوجه شده بودند که جنوب یمن، نقطه استراتژیک این جنگ است و انصارالله همراه با ارتش یمن پیشروی قابل توجهی در استان «عدن» داشتهاند و از تبدیل این شهر به «بنغازی 2» جلوگیری کردهاند.

یکی از رهبران انصارالله در گفتوگو با الاخبار میگوید: این جنبش خواهان جنگ نیست و میخواهد بحران از طریق سیاسی و مسالمتآمیز حل شود، اما در این مقطع زمانی تمام نیروها و امکانات خود را به طور دقیق آماده کرده و از ابتدای شروع تجاوز عربستان، برنامهریزی کرده است.

عربستان چه در داخل و چه در خارج از کشور، با شماتتهایی رو به رو است، پس از گذشت 46 روز از بمباران بی هدف تمام مناطق مسکونی و بیمارستانها و زیرساختهای یمن، چیزی دستگیر آل سعود نشده است، سران سعودی مدعی هستند هدف آنها بمباران موشکها و ذخایر تسلیحاتی پیشرفته ارتش و انصارالله است، اما همگان شاهد بودیم که چند قبیله یمنی صرفا با یک اسلحه ساده توانستند وارد خاک عربستان شده و هشت پایگاه نظامی این کشور را به تسلط خود در آورند، بنابراین سعودیها در دفع تهدید ادعایی خود از جانب یمنیها نیز شکست خوردهاند.

اما، هنگامی که بازیگری در صحنه بینالملل خود را شکست خورده و آبروی خود را ریخته شده میبیند، دست به جنون آمیزترین کارها میزند که ایجاد جنگ داخلی در یمن و پیاده سازی سناریوی سوریه، همین گزینه خطرناک است.

دیدهبان حقوق بشر عربستان سعودی را محکوم کرد/ ممنوعیت استفاده از بمبهای خوشهای در یمن

«کنثرات»، مدیر اجرایی سازمان دیده بان حقوق بشر در گفتوگو با خبرنگار صداوسیما در نیویورک گفت: دیدهبان حقوق بشر دریافته است که جنگندههای عربستان از بمبهای خوشهای استفاده کردهاند، بمبهایی که به هیچ عنوان و بهویژه نباید در نزدیکی مناطق غیر نظامی استفاده شوند و عربستان سعودی هیچ دلیلی برای بمباران نامتعارف در یمن ندارد.
کنثرات گفت: این بمبها پس از پرتاب باز شده و به تعداد زیادی بمبهای کوچک تر که قابلیت پوشش مساحت بیشتری را برای تخریب دارند، تبدیل می شوند.


بالاترین مقام سازمان دیده بان حقوق بشر در نیویورک افزود: بمب های خوشه ای به طور ذاتی، سلاح هایی نامتعارف و نامعقول هستند، برای اینکه با چنین بمب هایی نمی توان اهداف خاصی را مورد هدف قرار داد و بسیاری از آنها در نخستین برخورد با زمین، منفجر نمی شوند و بعدها کودکان و یا دیگران آنها را برمیدارند که منجر به از بین رفتن آنها می شود.

وی گفت: متاسفانه عربستان سعودی و امارات متحده عربی، این معاهده را به رسمیت نشمرده اند و ما تاکید داریم که از چنین سلاح هایی نباید استفاده شود، زیرا سلاحهای نامعقولی هستند.

کنث رات در پاسخ به این سئوال که گفته شده، آمریکا این بمبها را در اختیار عربستان قرار داده است، گفت: بله، اینها بمبهایی بودند که ایالات متحده هم به عربستان سعودی و هم به امارات متحده عربی فروخته است.

وی افزود: آمریکا نیز نباید چنین بمبهایی را تولید کند و نباید آنها را بفروشد و اگر میفروشد، باید مطمئن شود تا از آنها استفاده نمیشود؛ در نتیجه آمریکا نیز در این اشتباهات شریک است.

این مقام بلندپایه سازمان دیدهبان حقوق بشر با اشاره به فاجعه انسانی موجود در یمن گفت: دیدهبان حقوق بشر بسیار نگران شرایط یمن است؛ بهویژه شرایط بشردوستانه، کمبود غذا و سوخت که منجر به بروز مشکلات سلامتی بی شماری میشوند.




کنثرات مشکل کنونی یمن را فراتر از موضوع کمکهای بشردوستانه و ناشی از روش درگیری طرفین دانست که به نهادهای امدادرسانی بینالمللی حمله میشود.
وی افزود: ائتلاف کشورهای عربی به رهبری سعودیها به انبارهای اکسفام که یکیاز گروههای بزرگ بینالمللی برای کمکهای انسان دوستانه است، حمله کرده اند، به کارخانه محصولات لبنی حمله کرده اند که نتیجه آن کشته شدن سی و یک نفر بوده است.

حملات هوایی عربستان در دوماه اول جنگ 10 هزار قربانی یمنی برجای گذاشته است

موسسه آمریکایی «فریدام هاوس» ماه گذشته با انتشار گزارشی نوشت که شمار قربانیان تجاوز پس از گذشت 60 روز از جنگ به 10 هزار نفر رسیده است.

بنا براین گزارش، در دو ماهه اول این جنگ حدود 674 تجمع مسکونی در حملات زمینی، هوایی و دریایی عربستان به یمن هدف قرار گرفته است و آمار ارائه شده در این گزارش مبتنی بر گزارشهای میدانی و همکاری برخی نهادهای مدنی و فعالان حقوقی و خبرنگاران داوطلب در استانهای مختلف یمنی است.

در این گزارش آمده است که شمار کشتهها به 3 هزار و 979 نفر میرسد که 571 نفر از آنها کودک زیر 15 سال  و 249 زن هستند. شمار زخمیها به 6 هزار و 887 میرسد که وضعیت 531 نفر از این زخمیها وخیم است، و هزار و 106 نفر زیر 15 سال و نزدیک به 775 نفر زن نیز در میان زخمیها هستند.

بر اساس آمار اولیه، نزدیک به 160 تا 170 هزار خانوار یمنی مجبور شدهاند شهر، محله و روستای خود را ترک کنند.

استفاده عربستان از پهپادهای شناسایی در کشتار مردم یمن

سرتیپ «احمد عسیری» سخنگوی نیروهای ائتلاف سعودی و مشاور وزیر دفاع عربستان سعودی چندی پیش فاش کرد که هواپیماهای بدون سرنشین ائتلاف، یکی از روستاهای یمن را که شمار زیادی از انصارالله در آن حضور و فعالیت داشتند، شناسایی کردهاند و سپس از این روستا به سوی «نجران» موشک شلیک شده است.

بر اساس این گزارش، استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین سلاح جدید عربستان علیه یمن است که پیش از این، در عملیات در خاک یمن از آنها استفاده نمیکرد.

ذبح شهروندان یمنی بدست عناصر القاعده به علت مخالفت آنها با تجاوز رژیم سعودی

چندی پیش منابع محلی در استان تعز، واقع در مرکز یمن در این رابطه اظهار کردند: عناصر گروه تروریستی تکفیری القاعده و همچنین شبه نظامیان وابسته به حزب اصلاح یمن اقدام به اعدام چندین نفر از اهالی این منطقه کردند.

این منابع با اشاره به اینکه اعدام این شهروندان یمنی با بریدن سرهای آنان با کارد انجام شده است، دلیل اعدام این افراد بدست عناصر القاعده و شبه نظامیان حزب اصلاح را مخالفت آنها با تجاوز سعودی – آمریکایی به یمن دانستند که از ماه مارس آغاز شده است.

منابع مذکور افزودند: این عملیات در ملاء عام و مقابل مسجد الاعتصام شهر تعز و مقابل «حمود سعید المخلافی»، یکی از رهبران حزب اصلاح انجام شد.

استفاده از  بمب های شیمیایی و گازهای سمی علیه مردم بی دفاع یمن

«هاشم عدنان البثوری»، یکی از رهبران جنبش انصار الله یمن در خصوص استفاده رژیم سعودی از تسلیحات غیر متعارف میگوید: ریاض تسلیحات شیمیایی در اختیار دارد و مناطق تحت سیطره انصارالله را با مواد شیمیایی بمباران میکند.

البثوری گفت: گزارش سازمان دیدهبان حقوق بشر گواه این است که رژیم آل سعود در دستکم چهار حمله هوایی از گازهای سمی در مناطق استان صعده استفاده کرده است.

این رهبر انصار الله گفت: هواپیماهای ارتش عربستان دهها مسجد در یمن را بمباران کردند که پناهگاه آوارگانی شده بود که خانههایشان را در حملات ائتلاف سعودی از دست داده بودند.

البثوری گفت: دستکم 190 مسجد که بیشتر آنها در استانهای صنعا و صعده واقع هستند در حملات ائتلاف سعودی بمباران شدند که 40 مسجد کاملا تخریب و به 150 مسجد دیگر خساراتی وارد آمده است.

کانالهایفاضلاب پناهگاه یمنی ها از حملات هوایی سعودی

ادامه حملات هوایی عربستان سعودی شرایط سختی را برای مردم یمن رقم زده است به نحوی که طبق گزارشات میدانی خبرنگاران بینالمللی، دهها خانواده یمنی هنگام حملات جنگندههای رژیم سعودی و کشورهای ائتلاف خانههایشان را در محله «فج عطان» در «صنعا»، پایتخت یمن از دست دادند و از محله آنها تنها ویرانه و خرابهای بیش برجا نماند، خود را آواره و بیخانمان یافتند.

واقعیتها و حقایق تلخ و بیرحمانه حاکم بر یمن که رهاورد تجاوزات عربستان و هم پیمانان آن است، این خانوادهها را که جایی برای ماندن و زندگی نداشتند، مجبور کرد تا روی به «فاضلابها» بیاورند.

در حال حاضر صدها خانواده یمنی در فاضلابهای زیرزمینی به زندگی خود ادامه میدهند، بیآنکه از سادهترین و اولیهترین امکانات زندگی بهرهمند باشند؛ به گونهای که برای ادامه زندگی خود مجبور هستند، روزها با جستجو در زبالهها و پسماندهها غذایی برای خود و کودکانشان بیابند.

بیماریهای خطرناکی از جمله انواع بیماریهای پوستی خانوادههایی که در فاضلابها مسکن گزیدهاند، را تهدید میکند، فاضلابهایی که مملو از آبهای متعفن و زباله است و سالهاست که توسط شهرداری صنعا لایروبی نشدهاند.

با وجود تمام این خطرات و نبود نور و تهویه در این فاضلابها، این خانوادهها ترجیح دادهاند، در آنها زندگی کنند، چون اعتقاد دارند، این فاضلابها آنها را از حملات ائتلاف سعودی و گرمای روز و بادهای شب در امان نگه میدارد.

اما این پایان درد و رنج خانوادههای یمنی که در فاضلابهای شهر صنعا زندگی میکنند، نیست؛ بلکه نزدیک شدن فصل بارندگی در یمن نگرانیهای آنها را دو چندان کرده است، آنها علاوه بر اینکه از داشتن هرگونه وسایل گرمایشی و لباسهای گرم محروم هستند، دغدغه ورود آب ناشی از این بارندگیها به این فاضلابها و پر شدن آنها نیز هستند، این بدین معناست که از هم اکنون باید در اندیشه یافتن مکانی دیگر برای سکونت باشند.

«عبد الکریم الزارعی»، عضو یکی از سازمانهای محلی امدادی در اینباره تاکید میکند که اوضاع خانوادههایی که در فاضلابها زندگی میکنند، بسیار نامطلوب و اسفبار است، آنها خانوادههایی هستند که طبقه فقیر و نیازمند جامعه را تشکیل میدهند و با از دست دادن خانههای خود در حملات ائتلاف سعودی دیگر جایی برای ماندن ندارند.

الزارعی با اشاره به اینکه وضعیت مالی این خانوادهها به آنها اجازه نمیدهد، جایی برای ادامه زندگی کرایه کنند، گفت: ناتوانی مالی این خانوادهها را مجبور کرده در جایی مانند فاضلابها زندگی کنند که حتی تصور آن برای انسان سخت است.

وی میافزاید: شرایط بهداشتی این فاضلابها بسیار بد و اسفبار است و فاجعه بزرگتر این است که در میان این خانوادهها افرادی وجود دارند که طی حملات ائتلاف زخمی شدهاند و توان درمان خود را ندارند و همین موجب شده این افراد در معرض فاجعه انسانی قرار گیرند.

به همین منظور الزارعی خواستار کمکهای غذایی و دارویی و پزشکی بسیار فوری سازمان ملل و دیگر سازمانهای بشر دوستانه به مردم یمن شد.

کودک 12 ساله یمنی: بمباران هوایی خانهمان را تخریب کرد

به غیر از مجروحان، کودکان نیز در معرض خطرات بزرگی به خاطر زندگی در فاضلابها قرار دارند، به ویژه آنکه آنها از هر وسیلهای برای بازی استفاده میکنند. اما در این بین آنچه بیش از هر چیز برای این کودکان ضروری مینماید، تامین غذای مورد نیاز آنهاست که روزهاست، از آن محروم شدهاند.

«اسعد» کودک 12 ساله یمنی میگوید: به خاطر آن بمبی که روی خانهامان افتاد و آن را خراب و تعدادی از اعضای خانوادهام را زخمی کرد، نزدیک بود، بمیریم. این تنها خانه ما نبود که خراب شد، بلکه تعدادی از دوستانم نیز خانهاشان در این بمبارانها تخریب شد و تعدادی از اعضای خانواده خود را از دست دادند.

این کودک یمنی میگوید: من و دوستان و برادران و خواهرانم از رفتن به مدرسه محروم شدیم؛ شادی مدتهاست بین ما از بین رفته و هرگاه مادر و پدرم را نگاه میکنم، غمگین هستند و گریه میکنند.

اسعد ادامه میدهد: تمام اینها قابل تحمل است، آنچه برای ما طاقتفرسا شده، گرسنگی است؛ چون روزهاست که غذا نخوردهایم؛ از موسسات بشردوستانه و افراد خیّر میخواهم به ما کمک کنند. وضعیت ما در این فاضلابها به گونهای است که شرایط موشها نیز از ما بهتر است.

وضعیت اسفبار آوارگان یمنی و امکانات محدود سازمانهای بشردوستانه

پایگاه خبری «رصیف» با اشاره به اینکه سازمانهای بشردوستانه اگرچه تمایل بسیاری دارند که به این خانوادهها کمک کنند، اما امکانات در اختیار آنها محدود است، در این خصوص  به اظهارات «علی المقالح»، عضو یکی از این سازمانها اشاره میکند که تصریح کرده بود: در بازدید از این خانوادهها متوجه شدیم وضع آنها بسیار اسفبارتر از زخمیهایی است که در بیمارستانها به سر میبرند و تلاش میکنیم، وضعیت آنها را به سازمانهای ذیربط گزارش دهیم و کمکهایی برای آنها در اسرع وقت جمعآوری کنیم.

محله «فج عطان» در صنعا به دلیل نزدیکی به یگان موشکی ارتش یمن، بیش از محلههای دیگر صنعا در معرض حملات ائتلاف سعودی قرار گرفته و روزی نیست که مورد حمله قرار نگیرد.

از زمان آغاز تجاوز عربستان سعودی علیه یمن حدود یکصد نفر از اهالی محله فج عطان کشته و صدها نفر دیگر زخمی شدند و در این بین خانوادههای بیبضاعت و نیازمند بزرگترین آسیب را در چنین شرایطی میبینند.

تخریب ۶۲ بیمارستان و ۱۱۵ مرکز درمانی در یمن/ یک میلیون و نیم کودک یمنی دچار سوء تغذیه شدید هستند

به گزارش شبکه المیادین، «الاریانی» سخنگوی وزارت بهداشت یمن با اعلام اینکه 21 میلیون یمنی دچار سوء تغذیه هستند، گفت: یک و نیم میلیون کودک یمنی از سوء تغذیه رنج میبرند که 500 هزار تن از آنها به کمک فوری احتیاج دارند.

بنا به گفته وی، بمبارانهای عربستان موجب نابودی 115 مرکز درمانی و 63 بیمارستان در نقاط مختلف یمن شده است.

در این مورد «ضیفالله الشامی» عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله نیز با تکذیب سخن «اسماعیل ولد الشیخ» در مورد رسیدن کمکهای انساندوستانه به یمن، گفت: ما هیچ اطلاعاتی از کمکهایی که به یمن رسیده یا خواهد رسید نداریم.

وی ادامه داد: به دلیل نبود بهداشت و پیشگیری مناسب بسیاری از بیماریهای خطرناک در نقاط مختلف یمن منتشر شده و با کمبود دارو مواجه هستیم.

کشتار همگانی در یمن توسط سعودیها برای ممانعت از تبدیل آن به یک مرکز قدرت است

همچنین لارنس دیویدسون، مورخ و استاد دانشگاه «وست چستر» ایالت پنسلوانیا آمریکا در اظهاراتی با اشاره به تجاوز نظامی عربستان به یمن تصریح کرد: ریاض ترجیح می دهد بجای استفاده از گزینه های مختلف، کشتار دسته جمعی غیرنظامیان را اجرا کند تا از این طریق با تخریب یمن و از بین بردن جامعه پویای آن مانع تبدیل این کشور به مرکز قدرت برای مردم و گروههای پرنفوذ این کشور مثل حوثی ها شود .

وی در این رابطه تصریح کرد: فکر میکنم حمله سعودی ها به یمن ناشی از ترسی اغراق آمیز از گسترش تشیع در منطقه بوده است . آنها ( سعودی ها ) به همسایگان خود در خاورمیانه نگاه می کنند و میبینند که شیعیان در آستانه دستیابی به درجاتی از قدرت در عراق و لبنان هستند . شیعیان در مقابل سلطه حکومت سنی در بحرین و اکنون در یمن به موفقیت هایی دست یافته اند.

دیویدسون افزود: آل سعود تمامی این وقایع را از منظر فرقه ای دیده و احساس تهدید می کند . انگشت اتهام سعودی ها برای این شرایط بسوی ایران نشانه رفته و برای آنها مهم نیست که در بسیاری از این موارد ، اقدامات جمعیت شیعه ناشی از تبعیض و ظلم حکومت های کوته فکر اهل سنت میباشد. غرور مذهبیت سنی این اجازه را به آنها نمیدهد که این مسئله را درک کنند. بنابراین تصمیم می گیرند که خطوط خود را ترسیم کنند ؛ همانگونه که در بحرین این کار را کردند ، به یمن حمله کردند و همچنین کمک های مالی خود را به القاعده و دیگر گروه های تروریستی در عراق و سوریه رساندند.

این مورخ آمریکایی اظهار داشت: شخصا معتقدم این اقدام سعودیها مثالی بارز از این موضوع است که چگونه انسانها می توانند ترس ها و نفرت های خود را به مدت طولانی نگه داشته و در زمانی که هیچ نیاز واقعی به آن وجود ندارد، بروز دهند . عربستان سعودی می توانست با ایران از در صلح وارد شده و همزمان نیز سیاستی منصفانه و عدالت محور با جمعیت شیعیان خود در داخل کشور اتخاذ کند و ازاین طریق ثبات سلطنت خود را نیز افزایش دهد. در هر حال، آنها زمان حال را بر حسب گذشته می بینند و نمی توانند خود را برای گذشتن از ایده های تسنن در مقابل تشیع متقاعد نمایند.
 

خاکستر شدن مزارع یمنی بر اثر بمبهای ممنوعه تهاجم سعودی

 تلویزیون «المیادین» چندی پیش در خبری فوری از حمله جنگندههای ائتلاف سعودی به شهر «الحزم» مرکز استان «الجوف» خبر داد.

جنگندههای تهاجم سعودی پنج بار مرکز استان الجوف را بمباران کردند و در جریان استفاده از سلاحهای ممنوعه، مزارع این استان در آتش سوخت.

در همین راستا خبرگزاری «خبر» یمن از آغاز دور جدید حملات هوایی سعودی به استان صعده در شمال یمن خبر داد و گفت: در جریان تهاجم ائتلاف سعودی به منطقه «بنی معاذ» و پادگان «کهلان» واقع در شرق صعده، هدف قرار گرفتند.

داروهای آلوده به ویروس ایدز هدیه شاه سعودی به ملت یمن

منابع پزشکی یمنی اعلام کردند که دهها تن از شهروندان این کشور به ویروس ایدز و دیگر ویروسهای مرگبار در یمن مبتلا شدند.

دکتر حسن کریم، یک منبع پزشکی یمنی در این خصوص می گوید: دولت عربستان داروهای آلوده به ویروس ایدز و دیگر ویروسهای مرگبار را به یمن فرستاده است.

وی افزود: تیمی از پزشکان یمنی این داروها را شناسایی کردند که همگی از عربستان با نام هدایا و کمک «ملک سلمان» شاه سعودی برای ملت یمن به این کشور رسیده بود.

کریم تصریح کرد: ده تن از شهروندان صنعا به دلیل استفاده از این داروهای سعودی به ویروس ایدز مبتلا شدند.

وی ادامه داد: آل سعود برای سرکوب انقلاب مسالمتآمیز یمنیها حتی در ماه مبارک رمضان هم به حملات کور خود علیه مردم بی گناه و بی پناه این کشور ادامه داده یا داروهای آلوده به خورد آنها میدهد.

این پزشک یمنی گفت: سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده که این داروهای آلوده به ویروس های مرگباز از عربستان آمده و از جمله کمک های خیریه ملک سلمان بوده است.

فتوای مفتی عربستانی در راستای تسهیل حملات این کشور/ سربازها میتوانند روزه نگیرند

«عبدالعزیز آل شیخ» مفتی عربستان با آغاز ماه مبارک رمضان اعلام کرد که سربازان و نیروهای موجود در مرزهای عربستان و یمن جایز است روزه نگیرند.

مفتی عربستان به روزنامه «عکاظ»، گفته است افرادی که در مرزهای عربستان حضور دارند با توجه به شرایط جنگی موجود در منطقه اگر نمیتوانند جایز است که روزه نگیرند اما در صورت داشتن توانایی باید روزه خود را به جا بیاورند.

دیدهبان حقوق بشر: بمباران یمن نقض قوانین است

سازمان دیدهبان حقوق بشر، حملات هوایی جنگندههای سعودی به یمن را به منزله نقض قوانین جنگی اعلام کرد و تحقیق برای شناسایی عاملان این تجاوزها را خواستار شد.

«ساره ویتسونان» مدیر بخش خاورمیانه سازمان دیدهبان حقوق بشر، گفت که حملات جنگنده های سعودی به یمن به کشتهشدن دهها نفر از غیرنظامیان که اغلب زن و کودک هستند و تخریب صدها ساختمان در استان صعده در شمال یمن منجر شده است.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «العالم»، ویتسونان با بیان این که حملات عربستان سعودی اوضاع شهروندان را که به غذا، آب و سوخت نیاز دارند، پیچیده تر می کند، از آمریکا خواست که ریاض را برای احترام به قوانین بین المللی تحت فشار قرار دهد.

همچنین «اسماعیل ولد الشیخ احمد» فرستاده ویژه سازمان ملل متحد به یمن نیز بار دیگر خواهان توقف تجاوزهای عربستان سعودی به یمن و برقراری آتش بس برای ارایه کمکهای انسانی شد.

ولد الشیخ بعد از دیدار با «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن در ریاض گفت که این سازمان بین المللی، گروه هادی را برای آتشبس تحت فشار قرار میدهد.

وی افزود که رئیس جمهور مستعفی یمن (عبد ربه منصور هادی)، برقراری آتش بس را مشروط به عقبنشینی ارتش یمن و کمیتههای مردمی از همه مناطق این کشور کرده است.

۳۱۱۴ کشته و ۷۴۰۰ زخمی طی ۹۹ روز تجاوز عربستان به یمن

یک مرکز حقوقی یمن شمار قربانیان تجاوز عربستان به یمن را ۳ هزار و ۱۱۴ کشته و ۷ هزار و ۴۰۰ زخمی اعلام کرد.

مرکز حقوقی «حقوق و توسعه» یمن آمار جدیدی از شمار قربانیان تجاوز عربستان به یمن از تاریخ 2015/3/26 تا 2015/7/2 ارائه کرده است.

بر اساس این گزارش در این تجاوزات که بیش از صد روز از آن می گذرد 3 هزار و 114 نفر کشته شدند که 745 نفر از آنها، کودک، 564 نفر زن و 1805 نفر مرد هستند.

شمار زخمیها نیز به 7 هزار و 400 نفر میرسد که شمال 512 نفر آنها کودک، 476 نفر زن و 6412 نفر مرد است.

عربستان مقر حزب کنگره مردمی یمن در صنعا را بمباران کرد

عربستان سعودی برای نخستینبار طی روزهای متوالی تجاوز به خاک یمن، مقر حزب کنگره مردمی یمن را هدف قرار داد و آن را تخریب کرد.

یک مقام مسئول در حزب کنگره مردمی یمنی که یکی از احزاب تاثیرگذار این کشور به شمار میرود، اعلام کرد که جنگندههای سعودی، برای نخستین بار طی 103 روز گذشته، مقر این حزب در صنعا را بمباران کردند.

به نوشته پایگاه خبری «عربی 21»، شاهدان عینی نیز بمباران مقر حزب کنگره مردمی به ریاست «علی عبدالله صالح» رئیسجمهور مخلوع یمن پس از انقلاب سال 2011 مردم این کشور را تایید کردند.

بر اساس این گزارش، این حمله که در واقع پس از سفر «اسماعیل ولد الشیخ» فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن صورت گرفت، دستکم چند کشته و زخمی برجای گذاشت. این در حالی است که ولد الشیخ اعلام کرده هدف از این سفر، تلاش برای برقراری آتشبس طی روزهای باقیمانده از ماه مبارک رمضان است.

«فائقه السید» معاون دبیرکل حزب کنگره مردمی یمن اعلام کرد که ساختمان این حزب در صنعا بر اثر این اقدام عربستان سعودی تخریب شد و این حمله در حالی انجام شد که ما در حال گفتوگو با فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن بودیم.

بمباران صنعا همزمان با حضور «ولد الشیخ» لکهننگی برای سازمان ملل است

محافل سیاسی و مردم یمن، تشدید بمباران یمن همزمان با حضور فرستاده ویژه سازمان ملل به این کشور را لکه ننگی برای این سازمان میدانند.

براساس این گزارش، محافل سیاسی و مردمی در یمن، «اسماعیل ولد الشیخ» فرستاده ویژه سازمان ملل را به همسویی با تجاوز عربستان به یمن متهم کردند.

پایگاه خبری یمنی، «الشهاره نت» با انتشار این خبر نوشت: مردم یمن خواستار اخراج فرستاده ویژه سازمان ملل که به تازگی وارد صنعا شده، هستند. زیرا با وجود ورود او به یمن، میزان حملات هوایی جنگندههای سعودی علیه مناطق مسکونی در صنعا، افزایش یافته است.

مرور جنایات آل سعود در لیالی قدر/ شهادت ۱۵۰ یمنی در شب قدر

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار