به گزارش گروه ذفاعی و امنیتی دفاعپرس، امیر سرتیپ دوم بازنشسته علیمحمد گودرزی، رئیس کارگروه دفاع مقدس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی ارتش در خصوص رویکرد این کارگروه گفت: کارگروه جدید دفاع مقدس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با رویکرد تبیین و تحلیل محتوا تشکیل شده است. اصطلاحاً ما تحدید موضوع کردهایم. یعنی کسانی که در دوران دفاع مقدس در عقیدتی سیاسی ارتش مسئولیتی داشتهاند و در زمینههای فرهنگی، تبلیغی، خدماتی یا حتی رزمی نقشآفرینی کردهاند، جامعه هدف ما هستند و لازم است نقش آنها تبیین و تحلیل شود.
وی درباره حضور پُررنگ روحانیون عقیدتی سیاسی در جبهههای جنگ اظهار داشت: به بیان فرماندهان، در دوران دفاع مقدس، روحانیون عقیدتی سیاسی قوت قلب رزمندگان در میدان جهاد و دفاع بودند. هر لشکر یا تیپ و هر یگانی از ارتش که عازم جبهه میشد، عقیدتی آن لشکر، تیپ یا یگان، به همراه آنها به جبهه میرفت.
رئیس کارگروه جدید دفاع مقدس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به تعداد شهدای روحانی این سازمان در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در مقایسه با سایر اقشار جامعه تعداد شهدای روحانی سازمان عقیدتی سیاسی بالا است. مجموع روحانیون این سازمان در طول دفاع مقدس بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ نفر بوده که از این تعداد ۱۱ نفر شهید شدهاند و این خود گواه صادقی بر جانفشانی آنها در راه اعتلای کشور و دفاع از آرمانهایی که مُبلغ آن در ارتش بودهاند، است.
امیر سرتیپ دوم بازنشسته گودرزی تاکید کرد: فرماندهان عزیزی که در دفاع مقدس حضور داشتهاند و شاهد نقشآفرینی روحانیون و عناصر عقیدتی سیاسی در جبههها بودهاند، مهمترین و موثقترین مرجع برای مستندسازی ما هستند.
وی درباره اینکه آمار دقیقی از ایثارگران، جانبازان و آزادگان عقیدتی سیاسی در کارگروه وجود دارد یا خیر، عنوان کرد: آمارها شفاف و دقیق نیست، اما آمار تقریبی که در خصوص جانبازان عقیدتی سیاسی داریم ۲۶ نفر روحانی و ۴۲۴ نفر کارکنان نظامی است. همچنین در این سازمان ۱۹۸ نفر روحانی و ۴۲۴ نفر نظامی جانباز و قریب به ۳۰ نفر هم آزاده هستند.
رئیس کارگروه جدید دفاع مقدس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش خاطرنشان کرد: بسیاری از محتواهای تهیه شده از مستندات موجود، قابلیت نوشتن در قالب کتاب دارند. برخی مستندات قابلیت ساخت فیلم کوتاه، مستند یا کلیپ خواهند داشت. هر نوع بهرهبرداری از این محتواها در فضای مجازی یا حتی ساخت اپلیکیشن و نرمافزارهای چندرسانهای امکانپذیر است که با همفکری با همکاران متخصصمان در مدیریتهای هنری، رسانهای، انتشاراتی و فضای مجازی در سازمان عقیدتی سیاسی، به تولید آنها مبادرت خواهیم کرد.
انتهای پیام/ 161