به گزارش خبرنگار دفاعپرس از مشهد، جلسه هماهنگی تدفین شهدای گمنام به ریاست سردار سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی و سایر اعضا در مرکز فرهنگی استان برگزار شد.
سردار یوسفعلیزاده در این نشست اظهار داشت: در خلال سالهای گذشته استان خراسان رضوی در ۱۰۵ نقطه میزبان پیکر مطهر ۳۰۸ شهید گمنام بوده است.
وی افزود: با حمایتها و پشتیبانیهای استانی بحمدالله احداث یادمان شهدای گمنام شتاب خوبی گرفته است و از ۵۵ نقطهای که طی سه سال گذشته فاقد یادمان بودند تنها ۱۷ مورد باقی مانده است که این نقاط نیز کانون حضور مردم در مناسبتهای ملی و مذهبی است.
این مسئول در بخش دیگری از سخنانش به تشییع شهدای گمنام در کشور اشاره کرد و گفت: همزمان با سالروز شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) پیکر مطهر ۱۴ شهید گمنام در استان تشییع و در پادگان شهید برونسی سپاه پاسداران، استانداری خراسان رضوی، میدان شهدا، صنایع حضرت یونس (ع) وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بوستان ملت و همچنین شهرستانهای نیشابور، طرقبه شاندیز و گناباد به خاک سپرده میشوند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی ادامه داد: این شهدای والامقام اولیا خدا و سفیران عشق هستند که همزمان با شهادت حضرت فاطمه (س) و در ایام شهادت سردار سلیمانی و خاکسپاری این فرمانده جبهه مقاومت بر روی دستان مردم شهیدپرور استان تشییع و خاکسپاری میشوند.
وی تأکید کرد: از این فرصت پیش آمده باید در جهت نشر ارزشهای دفاع مقدس حداکثر بهره را برد و در مجالسی که به نام و یاد شهدا در سطح استان برگزار میشود آرمانهای شهدا تبیین شود.
یوسفعلیزاده خاطرنشان کرد: شهدا در مسیر عزت، سربلندی، دفع شر دشمنان و صیانت از ارزشها اسلامی و انقلابی جان خود را فدا کردند و تشییع جمعی از این شهدا در این مقطع تاریخی بسیار ارزشمند است.
این مسئول تصریح کرد: با تشییع شهدای گمنام، مضامین نابی برای تداوم ایثارگری و جهاد ایجاد میشود و این حرکت عظیم فرهنگی اقدامی برای مقابله با جنگ نرم دشمن خواهد بود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی جهاد تبیین را برای انتقال معارف دفاع مقدس ضروری دانست و گفت: امیدواریم با حضور پیکر مطهر شهدای والامقام در استان شاهد برگزاری برنامههای اثرگذار فرهنگی باشیم.
یوسفعلیزاده ساخت یادمان شهدای گمنام را در مجموعههایی که میزبان شهدا هستند در بازه زمانی شش ماهه ضروری دانست و ابراز داشت: باید تحرک و پویایی که تا قبل از تشییع و تدفین شهدا وجود داشته، ادامه داشته باشد و مجموعههایی که میزبانی از شهدا را بر عهده دارند باید با برگزاری برنامههای متنوع در مناسبتهای مختلف در یادمانهای شهدای گمنام، پرچم تکریم و تعظیم شهدا را برافراشته نگه دارند تا این یادمانها به کانون ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت تبدیل شوند.
در این نشست علی داوری مدیر مهندسی و امور یادمانهای شهدای گمنام گزارشی از آمادگی نقاطی که میزبان شهدای گمنام در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) هستند ارائه کرد.
در ادامه اعضا دیدگاهها و پیشنهادت خود را در هر چه بهتر برگزار شدن مراسم تشییع و تدفین شهدای گمنام بیان کردند.
انتهای پیام/