به گزارش دفاعپرس از اراک، «محمدجواد یاری» کارشناس مسائل سیاسی و استاد دانشگاه در میزگرد «یوم الله ۹ دی» با اشاره به مسئله روایتگری صحیح از وقایع انقلاب اظهار کرد: انقلاب اسلامی مشروعیت نظام سلطهگر و سلطهپذیر را به چالش کشید و یک جریان استقلالخواهی و استقلالطلبی را شکل داد استکبار که نمیتوانست این وضعیت را تحمل کنند در طول ۴۲ سال گذشته فتنههای گوناگونی از جمله فتنه ۸۸ را به علیه کشور برنامهریزی و اجرا کردند.
یاری گفت: فتنه ۸۸ بخش مهمی از تاریخ انقلاب اسلامی است و مقام معظم رهبری در این خصوص مطالب زیادی بیان کردهاند و اشاره نمودهاند که آیندگان بعداً متوجه میشوند در سال ۸۸ چه فتنه بزرگی طراحی کرده بودند و از آن بهعنوان یک اراده الهی یاد میکنند و دست قدرت الهی را در این یومالله اشاره دارند.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: فتنه ۸۸ یک جریان تاریخی برای شناخت دشمن است و یکی از مسائل مهمی که با کار علمی و پژوهشی باید از فتنه ۸۸ بیرون بیاید دشمنشناسی است و این یکی از ضرورتهای مهم امروز جامعه است و مردم باید دشمنشناسی را به خوبی بیاموزند.
یاری ادامه داد: در جنگ حق و باطل دو جبهه و آرایش بیشتر وجود ندارد و سکوت در این جنگ به معنای حمایت از باطل است و متأسفانه خواص در فتنه ۸۸ وارد میدان نشدند و برخی از آقازاده در فتنه میدانداری می کردند و آتش بیار فتنه شدند و قرار گرفتن دشمن در کنار خواص یک جنگ احزاب شکل داد و لذا فتنه ۸۸ درس های زیادی دارد که باید به آن ویژه توجه شود.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه حماسه ۹ دی نشان داد که مردم تمام کننده هستند و لذا ۹ دی نمادی از بصیرت مردم است، گفت: یکی از دانشگاه های بین المللی در سال ۹۸ یک نظرسنجی انجام می دهد و اعلام می کند که تنها ۵ درصد مردم با جمهوری اسلامی مخالف هستند و اینگونه نیست که بگوییم در انتخابات اگر ۵۰ درصد شرکت کرده اند پس ۵۰ درصد دیگر مخالف هستند و این تحلیل غلط است چراکه دلایل مختلفی وجود داشت که باید به خوبی بررسی شود.
وی افزود: کشوری که بعد از ۴۲ سال ۹۵ درصد از مردم آن حامی اهداف و آرمان های آن باشند چشم انداز و آینده درخشانی دارد و این مسئله در تشییع پیکر شهید سلیمانی نمود داشت و مردم اثبات کردند برای انسانی مثل شهید سلیمانی که پرچم آزادی خواهی را در دنیا برافراشته کرد و نمادی از مکتب انقلاب ۵۷ است جایگاه آن در قلوب مردم کاملا قابل تقدیر است.
یاری بیان کرد: فتنه ۸۸ اثبات کرد که رشد سیاسی جامعه و مردم بالا است و همه اندیشمندان مهمترین دلیل شکست دشمن در فتنه ۸۸ را مدیریت ولایت فقیه و مردم عنوان می کنند.
وی گفت: حضور بیش از ۴۰ میلیون نفر در یوم الله ۹ دی باور نکردنی بود و جالب تر آن بود که نسل حاضر در صحنه ۹ دی امام خمینی(ره) را ندیده بودند و لذا مردم برای اصل نظام اسلامی به خیابان ها آمدند و لذا نقش رهبری در راهبری و شناساندن صحنه نقش منحصر به فرد و مهمی بود.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه یوم الله ۹ دی برشی غرور آفرین از تاریخ انقلاب اسلامی است،افزود: مردم با حضورشان بسیاری از فتنه های ظاهری و پشت پرده را خنثی نمودند چراکه دشمنان در سال ۸۸ از طریق ایجاد جنگ داخلی به دنبال حمله نظامی به ایران بودند و دشمن از طریق جنگ نرم دنبال جنگ سخت بود و ۸ ماه برای شناخت بین حق و باطل زمان صرف شد که نهایتا در یوم الله نهم دی مردم تیر خلاص را به دشمنان زدند.
وی با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در مدیریت فتنه ۸۸ بیان کرد: هنر مقام معظم رهبری در مدیریت فتنه ۸۸ این بود که پایگاه اجتماعی فتنه گران را با روشنگری از مردم جدا کرد چراکه برخی ها دچار تناقض شده بودند و با وجود برخی از خواص در فتنه ۸۸ حق و باطل در هم آمیخته شده بود.
یاری با اشاره به اینکه حماسه بی نظیر یوم الله ۹ دی با مدیریت فرآیندی و حساب شده مقام معظم رهبری رقم خورد بیان کرد: فتنه کاملا در ۹ دی مهار شد. فتنه ای که بیش از ۱۰ سال برای آن کار شده بود.
کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به رفتارهای خواص بی بصیرت گفت: برخی از افراد بی بصیرت که در اوج فتنه ۸۸ به دنبال محاکمه سران فتنه بودند دنبال به هم ریختن آرامش کشور بودند و اینگونه برخوردهای بی بصیرتانه در تاریخ اسلام تکرار شده بود و لذا در فتنه ۸۸ با هوشمندی و مدیریت حکیمانه، چهره واقعی فتنه گران بهتر برای مردم نمایان شد و جلوی قرار گرفتن فتنه گران در مظلومیت که عده ای دنبال آن بودند گرفته شد.
وی با تأکید بر اینکه عطوفت نظام در برخورد با فتنه گران به وضوح قابل مشاهده است، افزود: چراکه این خیانت و فتنه اگر در هر کشوری انجام میشد سران آن فتنه را حداقل اعدام می کردند و نظام نشان داد حضور مردم در صحنه ظرفیت بسیار بالا است و می تواند از پس این فتنه ها با حضور مردم برآید.
یاری ادامه داد: علاوه بر مردم و ولایت فقیه ارزش های دینی در یوم الله ۹ دی نقش زیادی داشت و مردم نسبت به ارزش های اسلامی عنایت ویژه ای دارند و اینگونه فکر می کنند که بین بود و نبود ارزش های اسلامی بودن آن بهتر است چراکه به وضوح در کشورهایی مثل آمریکا می بینند که با شعار حقوق بشر به راحتی در حال ظلم به کشورها هستند و این رشد سیاسی مردم یک فرصت بسیار خوب در اختیار رشد جامعه قرار می دهد.
وی گفت: مردم به این رشد سیاسی رسیده اند که بین عملکرد حکومت و نظام اسلامی تفاوت وجود دارد و عملکرد دولت ها، مجلس و مسئولین نباید به پای اصل نظام نوشته شود و مردم این مسئله را به خوبی درک می کنند و حضور معنادار آنها درانتخابات نشان از این مسئله دارد.
کارشناس مسائل سیاسی خاطر نشان کرد: امروز جریان انقلابی یک فرصت بی نظیر در اختیار آن است که اگر بتواند به خوبی خود را نشان دهد برای همیشه جریان لیبرال از کشور حذف خواهد شد البته لازمه این کار یعنی تشکیل دولت اسلامی و نهایتا تمدن اسلامی عزم ملی و همت همه جانبه است که امیدواریم در دولت سیزدهم به خوبی رقم بخورد.
انتهای پیام/