به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاعپرس، روز گذشته همزمان با یومالله تاریخی «۹ دی» سردیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در جوار بارگاه ملکوتی جعفر بن موسی الکاظم (ع) با حضور چهرههای فرهنگی، هنری، سیاسی و نظامی کشوری و استانی طی مراسمی نصب و رونمایی شد.
مراسم رونمایی از سردیس سردار دلها با قرائت کلامی چند از قرآن کریم، سرود جمهوری اسلامی ایران و مارش نیروی انتظامی جنوب شرق استان تهران کار خود را آغاز کرد.
نصب و رونمایی سردیس سردار دلها در پیشوا بی حکمت نیست
در ادامه امام جمعه پیشوا حجت الاسلام و المسلمین باقری با قدردانی از حوزه هنری و مکتب حاج قاسم سلیمانی برای راه اندازی کاروان هنری «روایت حبیب» گفت: خرسندیم که کاروان هنری «روایت حبیب» اختتامیه سفرهای خود در دیار پانزده خرداد برگزار میکند. دیار پانزده خرداد دیار مردم شهید پرور و ولایی است و مفتخر است که سردیس و تمثال سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در آن نصب و رونمایی میشود.
باقری افزود: همچنین برپایی این مراسم در جوار بارگاه ملکوتی جعفر بن موسی کاظم که برادر بزرگ امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه (س) است مایه مباهات و خیر برای این رویداد فرهنگی و هنری است.
وی در پایان گفت: تقارن شهادت حاج قاسم سلیمانی با ایام فاطمیه و یوم الله ۹دی و حضور کاروان هنری «روایت حبیب» در پیشوا و نصب و رونمایی سردیس سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی بی حکمت نیست و بی شک نتایج خوبی خواهد داشت.
نقالی و پردهخوانی مرشد محسن میرزاعلی
در ادامه این مراسم نیز مرشد محسن میرزاعلی همراه همیشگی کاروان «روایت حبیب» که در ۹ استان گذشته با نقالی و پرده خوانی های خود یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافعین حرم را زنده کرده است بار دیگر با هنرنمایی های خود جمعیت حاضر را به وجد آورد. مرشد میرزاعلی با نقل روایتی از فرزند دختر یک شهید به حاج قاسم سلیمانی پرداخت و اجرای خود را با ذکر و نوای یاعلی و یا حسین مردم به پایان رساند.
ماندگاری فرهنگ و مکتب حاج قاسم با کار فرهنگی میسر میشود
حسین نوشآبادی نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس شورای اسلامی با حضور در آیین نصب و رونمایی از سردیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در بارگاه مقدس جعفر بن موسی کاظم گفت: راه و اندیشه حاج قاسم برای مبارزه با متجاوزان و سرکشان به کار گرفته شد. حاج قاسم به تمامی مردم جهان خدمت کرد و خون پاک آن شهید برای امنیت تمامی مردم دنیا ریخته شد.
نوشآبادی ادامه داد: از حوزه هنری انقلاب اسلامی برای انتخاب جنوب شرق استان تهران برای برپایی آخرین مقصد کاروان «روایت حبیب» قدردانی میکنم. همانگونه که مقام معظم رهبری عنوان کرده اند «هر اندیشه ای، هر انقلابی که در قالب هنر نگنجد، ماندنی نخواهد بود» در نتیجه کار فرهنگی برای ماندگاری فرهنگ و مکتب حاج قاسم سلیمانی و ترویج و اشاعه آن به خصوص میان نسل جوان اهمیت و کاربرد بسیاری دارد.
تقدیر از خانواده شهدا
اجرای گروه سرود «راهیان بهشت» و تقدیر از خانواده شهدایی از پیشوا که متولد دیماه بودند با کیک تولد از دیگر برنامههای آیین رونمایی و نصب سردیس سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود.
کاروان هنری «روایت حبیب» در دهمین و آخرین ایستگاه خود به جنوب شرق استان تهران در شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا آمده است.
کاروان هنری «روایت حبیب» در دومین سالگرد شهادت سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی، در ۱۰ استان کشور به اجرای برنامههای مختلف فرهنگی و هنری میپردازد. این رویداد فرهنگی و هنری که به همت بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سپهبد قاسم سلیمانی (مکتب حاج قاسم) و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار میشود، از ۱۱ آذر ۱۴۰۰ به مدت یک ماه در ۱۰ استان مختلف اجرا خواهد شد. طی این رویداد فرهنگی، برنامههای متنوعی چون شب خاطره، شعرخوانی، سرود و موسیقی، نمایش فیلم و انیمیشن، اجرای تئاتر، نقالی و پردهخوانی، حماسهخوانی، رونمایی کتاب و برپایی نمایشگاه عکس و آثار تجسمی برگزار خواهد شد.
کرمان، اصفهان، زنجان، کردستان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی، استانهای میزبان «کاروان هنری روایت حبیب» خواهند بود و اختتامیه این برنامه در تهران برگزار میشود.
«کاروان هنری روایت حبیب» که تاکنون حضور در استانهای کرمان، اصفهان، زنجان، سنندج، خوزستان، بوشهر، بندرعباس، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی را تجربه کرده است، در ادامه سفرهای خود به استان تهران آمده است.
انتهای پیام/ 121