به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع پرس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دومین کنگره بینالمللی ۱۷۰۰۰ شهید ترور، حمیدرضا فولادگر، رئیس کمیسیون اصل 44 قانون اساسی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت :برای ایجاد همگرایی بین کشورهای قربانی تروریسم باید از ظرفیت حقوق بینالملل و دیپلماسی عمومی استفاده کاربردی شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس یادآور شد: ایران جزو کشورهایی است که قبل و بعد از انقلاب اسلامی بیشترین قربانی ترور را داشته است. در جمهوری اسلامی رئیسجمهور، نخستوزیر، رئیس قوه قضائیه، رئیس دیوان عالی کشور، دادستان، ائمه جمعه، وزرا، نمایندگان و مردم عادی قربانی ترور و تروریسم شدند؛ بنابراین در کنگره شهریورماه میتوان با کار وسیع حقوقی مظلومیت و حقانیتمان را به گوش مردم جهان برسانیم.
وی خطاب به مجری دومین کنگره بینالمللی ۱۷۰۰۰ شهید ترور، گفت: باید کشورهای مدعی مبارزه با ترور و تروریسم که حامی اصلی تروریستها هستند در این کنگره رسوا شوند. باید از همه توان حقوقی، رسانهای، دولتی و پارلمانی استفاده شود تا دیپلماسی عمومی کشور در همه سطوح مسئولیت خطیر همگراکردن کشورهای قربانی تروریسم را تحقق بخشد. باید با حقوقدانان و تشکلهای مستقل حقوقی جهان ارتباط برقرار کنید.
این عضو اصولگرای مجلس نهم متذکر شد: همانطور که تروریستها کنگره بینالمللی برگزار میکنند تا حرف ناحق خود را به گوش دولتها و ملتهای جهان برسانند ما نیز باید از همه توانمان در جهت همگرایی و همراهکردن کشورهای قربانی تروریسم و بلکه ملتهای آزاده جهان به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم. اسناد و مدارکمان درباره ترور و تروریسم را منتشر و در اختیار کشورهای میهمان قرار دهیم تا مشخص شود کشورهای حامی ترور و تروریست چگونه دست به این اقدامات میزنند و منشاء گسترش تفکر تروریستی کجاست.
رئیس کمیسیون اصل 44 قانون اساسی با بیان اینکه ایجاد همگرایی بین کشورهای قربانی تروریسم یک سیاست راهبردی است، گفت: برگزاری این کنگره اقدام خوبی برای روشنگری ضد تروریستهای بینالمللی است. نتایج این کنگره باید در قالب تشکیل کارگروههای حقوقی قوی در مجامع حقوقی دنیا مطرح و پیگیری شود. این کارگروهها باید با حقوقدانان و تشکلهای مستقل حقوقی جهان ارتباط برقرار کنند و با همگرایی به وجود آمده آنان را با خود همراه کنند تا در مجامع بینالمللی و سازمان ملل بتوان جلوی زورگوییهای قدرتهای زورگو را از طریق افزایش وزن کشورهای دارای درد مشترک، بگیریم.
نماینده مردم اصفهان در مجلس نهم تاکید کرد: باید از توانایی تشکلهای غیردولتی، انجمنهای دوستی پارلمانی و حقوقدانان استفاده شود تا دیپلماسی عمومی در بالاترین سطح و با هماهنگی داخلی بیشتری در اثبات حقانیت جمهوری اسلامی در راه مبارزه با تروریسم مؤثر واقع شود.
انتهای پیام/